Htio sam pitati za taj Blur. Nisam eligible jer vjerojatno nisam u zadnjih 6 mjeseci trgovao NFT-ovima na ETH chainu nego ranije. Htio sam listati neki bezvezni NFT Skreamaz na Blur da budem eligible za taj drugi airdrop. Međutim, svaki put dobijem poruku "Transaction cancelled. Approve collection SCREAMAZ.". Je li se netko susreo s tim? Ne znam što napraviti jer nema gumba Approve. Kako mogu znati koja kolekcija je approved? Ne da mi se prebacivati NFT-ove i isprobavati jer samo plaćam gas bez veze.
Tek kad spojim wallet vidim koje NFT-ove mogu listati i ne mogu baš sve koje imam u walletu. Sve skupa imam možda 6-7 kolekcija na listi.
Ja pak imam drugi problem - kad želim staviti nekakav NFT na prodaju, nakon što approveam kolekciju u Metamasku mi je polje 'sign' sivo i ne mogu potpisati za listing.
Je li netko uspio ovo napraviti kako spada?
Hm... Zanimljivo. Sad sam i ja spojio svoj glavni wallet u kojem imam NFT-ove i vidim da ih svega par mogu listati. Među tima koje mogu listati je i Skreamaz. Probao sam i bez problema mogu listati ali ne želim to napraviti s glavnog walleta zbog upozorenja koje MetaMask izbaci, a i činjenice da je Blur.io ipak nepoznata stranica. Kad prebacim NFT na burner wallet, javlja mi se greška.