Jesi li sad tek skontao da je Nizozemska pored SAD i Svicarske WEF/NWO sockpuppet state..?
Muka mi je od ove globalističke cirkuske predstave i doslovno su stavili najgore idiote kao šefove država, mislim gledaj jadnog Bidena.
Siguran sam da će gotovo sve države 2023. ukinuti gotovinu i imati CDBC, a možda i sav crypto in Bitcoin dobije neki ban kao u Kini.
A čuj, izabrani političari nisu pali s neba, nego ih je netko izabrao
Kakvi su ti izabrani političari najviše govori o onima koji su ih birali.
Nekada su ljudi birali državnike da ih vode kroz teška vremena, ljude koji su im obećavali ''krv, znoj i suze'' i teška vremena.
Očito su ljudi tada zrelije razmišljali i bolje shvaćali životne prioritete a što danas imamo?
Hrpu populista koji pred izbore obećavaju sve i svašta iako već znaju da ništa od toga neće ostvariti.
Ljudi bi sve htjeli odmah i sad i nitko nema strpljenja da sluša o nekim dugoročnom strategijama razvoja zemlje...
A to da će sve države do 2023. ukinuti gotovinu i imati CDBC ipak mi se čini preoptimistično.
Po dosadašnjim raspravama u odborima evropskog parlamenta, očito je da je većina za prihvaćanje i legalizaciju kriptovaluta, ali uz strožu kontrolu i regulaciju.