Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 25. (Read 129832 times)

member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
Stop loss var mı bu sitede?
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Siteye girişte tarayıcınız test ediliyor arayüzü cloudflare olduğunu gösteriyor görünürde sitenin  hack yemesi zorda genede belli olmaz.ama sms olayından sıkıntı varsa o şirketle işte bağlı olduğu şebeke ile ilgili sorundur sanırım.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
2fa bence olması gereken bir durum sms çok riskli bir hal aldı diyebilirim özellikle bu hack olaylar şimdilik olmasa bile ne olacağı belli olmaz.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Burayı okuyan yetkili kişiler neden 2fa sistemde yok, yani sebep nedir bari bir açıklama yapın?? 2fa olmasının güvenlik açısından bir dezavantajı falan mı var?  Şuan son derece sıkıntılı bence.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Sms de bazen sıkıntılar oluyor sms beklerken Çay kahve içip geliyorum o derece yavaş gibi duruyor gözküken o.
Son zamanlarda bana da olmaya başladı tekrar yazıcam 2FA gelmeli bir an önce
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Sms de bazen sıkıntılar oluyor sms beklerken Çay kahve içip geliyorum o derece yavaş gibi duruyor gözküken o.
full member
Activity: 475
Merit: 127
Paribu an itibarı ile benim için bitmiştir her yüklü düşüş veya yükselişte liste sorunu 29100de takıldı kaldı bu sorun çözülene kadar paribu ile irtibatı keseceğim. Bekleyen satışlar 28900 Alışlar 29100 Liste tamamen etkisiz kalıyor.
member
Activity: 112
Merit: 10
Bana göre paribu Şuan da Türkiye de faaliyet gösteren en iyi borsalardan biri. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Yeni coinler eklense aslında çok daha iyi olur
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
sms gelmiyor yine giriş yapamıyorum.
şu sms işini kaldırmadılar gitti yurtdışında resmen kan ağlıyorum telefona sms gelsin diye ya
member
Activity: 154
Merit: 10
günlük çekim limiti borsa pozisyonunu korumak için var ama bana uygun değil.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
TL çekim limitlerinin derhal kat kat arttırılması lazım, her şey gayet açık btc sattığımızda alıcıdan gelen para bunların hesaplarında hazır duruyor, bunların yapması gereken tek şey birkaç tık ile parayı bizim banka hesabına transfer etmeleri, bunu yapmıyorlar kendi paramızı taksit taksit alabiliyoruz. Devlet bile bir vatandaşın hesabındaki paraya el koyduğunda suçsuzluğu ispatlanınca arada geçen süredeki yasal faizi de üstüne ekleyerek masum vatandaşa geri ödüyor parayı. Aklıma bu borsaların paramızın faizini yedikleri ihtimalinden başka bir şey gelmiyor.

Günlük banka çekim limtileri var.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
sms gelmiyor yine giriş yapamıyorum.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
TL çekim limitlerinin derhal kat kat arttırılması lazım, her şey gayet açık btc sattığımızda alıcıdan gelen para bunların hesaplarında hazır duruyor, bunların yapması gereken tek şey birkaç tık ile parayı bizim banka hesabına transfer etmeleri, bunu yapmıyorlar kendi paramızı taksit taksit alabiliyoruz. Devlet bile bir vatandaşın hesabındaki paraya el koyduğunda suçsuzluğu ispatlanınca arada geçen süredeki yasal faizi de üstüne ekleyerek masum vatandaşa geri ödüyor parayı. Aklıma bu borsaların paramızın faizini yedikleri ihtimalinden başka bir şey gelmiyor.
Kaç milyon tl çekmeye çalışıyorsunuz? Limiti artırmak icin telefonla iletisime gecerseniz artırabilirsiniz.
newbie
Activity: 18
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
February 26, 2018, 03:15:47 PM
Alış emri bazen girilmiyor bu gibi durumlarda biraz bekleyip daha sonra tekrardan deneme yapılması lazım. Kullanıcılar çoğaldıkça sitede biraz ağırlaşıyor.
newbie
Activity: 18
February 26, 2018, 05:59:51 AM
alış emri giremiyorum bir türlü adamlara destektende ulaşılmıyor ne yapmam gerek
alış emrim oluşuyor fakat listeye girmiyor...
full member
February 20, 2018, 03:46:00 AM
karmakarışık bi liste var ne alış belli ne satış koineks ve btcturkun listesi sorunsuz paribuda ani durumlarda 1 saat geriden geliyor rezalet
full member
Activity: 398
Merit: 101
February 20, 2018, 03:44:56 AM
Fiyat 40.3k gözüküyodu, dedim amma düşmüş fiyat. F5 yapınca error verdi. Yine site çökmüş.
full member
February 20, 2018, 03:36:40 AM
bu paribunun liste sorunu çok can sıkmaya başladı alış emirleri daha yüksek satıştakiler düşük çok geriden geliyor fiyatlar satış yapılmıyor.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
February 19, 2018, 07:52:44 AM
Borsalar su an aldiginin 10 da 1 i daha az komisyon alsa bile batmalarinin mumkunati yok. Yukarda islem hacimi ile ilgili hesap yapilmis, aylik karlari orta olcekli bir sanayi kurulusunun karina denk neredeyse.

Bu kafa, " nasil olsa millet bize muhtac, nasil olsa millet bizde islem yapiyor, oyleyse ellemeden devam edelim " kafasi.

Maliyet ise, tam zamanli 3 vardiya 20 kisi bile calistirsan , karin yuzde 5 ini gecmez. Bunu paribu basligina yaziyorum olay digerleri icinde gecerli.

Isin kotu olan yani, diger borsalarla komisyonlar konusunda isbirligi yapilmis durumda acik acik olmasa da gizliden.

BTCTURKun zamaninda, yillarca maker emirlerde 0 komisyon aldigi zamanlari hatirlarim. Hem de islem hacmi simdikinin 100 de 1 iken.
Pages:
Jump to: