Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 6. (Read 129832 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
November 02, 2020, 11:35:28 AM
Binance, TR hamlesiyle yerel borsa kuralı birkaç ay oldu. Paribu ve BtcTurk'ü ne kadar etkileyeceğini merak ediyorum açıkçası. Umarım Binance'in tekelleşmesi geri teper de yerel borsaları daha fazla zorlamaz!

Ayrıca Paribu bu forumda bir temsilcisiyle neden görünür olmayı seçmiyor anlamış değilim! Madem şu Paribu Card çıktı, güzel de oldu; yapsanıza şurada tanıtımını, reklamını... Hatta bir imza kampanyası başlatsalar harika olurdu. Hem kripto piyasasında bu forumdan daha kapsamlısını nereden bulacaklar! Arada güzel şeyler yapıyorlar ama pazarlamada geri kalıyor gibime geliyor. Ekiplerinde eğer burayı takip edenler varsa, "buralardayız" gibisinden bir şeyler yazsınlar artık.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
November 01, 2020, 06:05:15 AM
güncelleme sonrası sıkıntılar yaşanıyor gibi. btgler kaybolmuş diye duydum. tasarım olarak güzel görünüyor. eski tasarım çok sadeydi. stabil olduktan sonra deneyip yorumlarımı yapacam.

Paribu yönetimi hantal davrandı bence elindeki gücü yavaş yavaş btctürke kaptırdı hala paribu kullanan ciddi bir kitle olmasına rağmen piyasadaki hakimiyetini bence gereksiz yere kaptırdı.
paribu kart falan gelmiş sanırım. beklediğim gibi bi şey olursa türk borsaları arasında en çok kullanılan borsa olma konusunda bayrağı ellerine alacaklar. yıllar sonra kendilerini güncellediler. bu konuda çok iddialı duruyorlar.
full member
Activity: 854
Merit: 113
November 01, 2020, 04:00:00 AM
güncelleme sonrası sıkıntılar yaşanıyor gibi. btgler kaybolmuş diye duydum. tasarım olarak güzel görünüyor. eski tasarım çok sadeydi. stabil olduktan sonra deneyip yorumlarımı yapacam.

Paribu yönetimi hantal davrandı bence elindeki gücü yavaş yavaş btctürke kaptırdı hala paribu kullanan ciddi bir kitle olmasına rağmen piyasadaki hakimiyetini bence gereksiz yere kaptırdı.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
04.00-07.00 saatleri arasında güncelleme çalışması yapacağını bildirip hala çekim yapılamayan borsa.
Giriş var çıkış yok ne güzel dünya : )

Madem bakım var bunu twitter aracılığıyla değil site ve uygulama aracılığıyla bildirirsiniz.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Paribu da uzun zamandır işlem yapmıyorum, bunun en büyük sebebi de usdt paritelerinin olmaması, ben şahsen TL ile alış veriş yapmak istemiyorum, usdt pariteleri gelirse tekrar dönüş yapabilirim.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
@valek55'in yukarıdaki yazısını okuyunca, düşündüm biraz. Hakikaten ya, Paribu'nun konusunda uzun zamandır hiç resmi açıklamalar yapılmamış. Konuyu açan da newbie ve son mesajı 2017 yılından... Yok mu hiç bu forumda Paribu'nun bir temsilcisi? Enteresan geldi bana. Şimdiye kadar ilk alım borsam olarak Paribu'yu kullandığım zamanlar da oldu. Özellikle 2017-2018'de daha sık kullanırdım. Şimdiye kadar hiçbir sorun da yaşamadım, gayet memnunum. BtcTurk'le ilgili sorun yaşayanlar hemen ilgili konuya yazıyorlar ya da yeni başlık açıyorlar ve kısa zamanda sorunları çözülüyor. Hizmet kalitesi epey arttı BtcTurk'ün. Ama Paribu'da hiç mi sorun yaşayan yok ki burada yetkili bulunmuyor yani! Ya da ticket dışında başka kanallardan mı destek veriyorlar bilemedim... Komisyonların yüksekliği kısmına ben de katılıyorum.

Aslında konuyu açan arkadaş bu yılın nisan ayında foruma bir giriş gerçekleştirmiş ama son attığı post sizin de söylediğiniz gibi 2017 yılına ait demek ki bu forumu önemsemiyorlar ya da borsalarında sorun yaşayan arkadaşların sorunlarını özel mesaj yoluyla çözmeye çalışıyorlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
@valek55'in yukarıdaki yazısını okuyunca, düşündüm biraz. Hakikaten ya, Paribu'nun konusunda uzun zamandır hiç resmi açıklamalar yapılmamış. Konuyu açan da newbie ve son mesajı 2017 yılından... Yok mu hiç bu forumda Paribu'nun bir temsilcisi? Enteresan geldi bana. Şimdiye kadar ilk alım borsam olarak Paribu'yu kullandığım zamanlar da oldu. Özellikle 2017-2018'de daha sık kullanırdım. Şimdiye kadar hiçbir sorun da yaşamadım, gayet memnunum. BtcTurk'le ilgili sorun yaşayanlar hemen ilgili konuya yazıyorlar ya da yeni başlık açıyorlar ve kısa zamanda sorunları çözülüyor. Hizmet kalitesi epey arttı BtcTurk'ün. Ama Paribu'da hiç mi sorun yaşayan yok ki burada yetkili bulunmuyor yani! Ya da ticket dışında başka kanallardan mı destek veriyorlar bilemedim... Komisyonların yüksekliği kısmına ben de katılıyorum.
member
Activity: 380
Merit: 31
paribu forumda ölü taklidi yaparak iyi ilerliyor 5 mesajı var başlığı açanın o bile fazla gibi duruyor  Tongue
destek ise btcturk ün 3 sene önceki hali gibi bir soru soruyorsun kopyala yapıştır alakasız birşeyler gönderiyor.
Bu haliyle iyi ilerlemiş. zaten btcturk atakta bu atağa karşılık vermesi lazım önceden 1 numaraydı koinlerin toplam hacminde şu an 6 aydır btcturkun gerisinde  btc hacminde toplam haminde ise 1 yıldır btcturk un gerisinde, ben teklif yapıyorum şunları böyle yapın diye ama bakmıyorlar işte buraya , btcturke bile tetheri ekleyin diye kim demiş  Tongue ,api eklemeleri lazım bununda bir yöntemi var, saçma bir yorumla kullanıcıların gerçek işlemleri görmesini istiyoruz demişler halbuki bot manuel işlemin kat be kat fazlasını yapıp hacmini artırır borsanın , diyelim emir koyup geri çekiyor diğer kullanıcıları rahatsız eden işlemler yapıyorlar bunun için geri dönüşüm rasyosu belirlersin bu oranı tutturamayan kim varsa elersin adamı  bütün borsalar api koyuyor salak mı adamlar bir sen mi biliyorsun işi değil mi, koinim vaktiyle mal gibi çalışıyordu onlara dedik bu halinizle piyasada dayanamzsınız diye çöp oldular , şimdi paribu nun durumu o kadar kötü değil ama işi bilen kullanıcıları değerlendirmeyen bir yapsıyla kendi becerisiyle geldiği hal ortada gerileme dönemine girdi alttan başka borsalar yokluyor ortamı ayaklarını denk almaları lazım  Undecided
 ceosu beni bulsun  Kiss 

Ne hızda ne hacimde ne token sayısında Btcturk paribunun yanına bile yaklaşamaz.

Btcturkun paribudan en önemli artısı komisyonunun azlığı... ve forumda aktif olusu...

Paribuda feeler inanılmaz. yüklü miktarda 2-3 işlem açamazsın al sat yapamazsınız anında binlik oluosunuz. ne kazanacaksında 1000 lira komisyona vereceksin ?

Günde 3-5 işleme girmek imkansız...

Bir ara ceo feeleri düşüreceğiz dedi ama hikaye aylardır öyle duruyor.... Eee sıcak para tatlı.. zaten kullanıcı sayısıda düşmüyor...

Bu birazda vizyon meselesi. Çap meselesi..

Ceo larının dünyadan haberi yok. Az akıllı olsa tek hareketle tüm türkiyedeki hacmi üzerine çekicek hatta globalden bile çok fazla kullanıcı çekecek ama diyorum ya vizyon meselesi...

Diğer her konuda paribuyu tek geçerim.. Feeleri düşse binance ın yüzüne bakmam ama o zihniyette deiller maalesef
member
Yapilan islem gecmisini neden sinirli sayida gosteriliyor, devamini gormek mumkun degil, daha once de yazdim ama cevap alamadim, bir liste halinde trade edilen islemlerimi kontrol etmek istiyorum, eminim ki cogu kisi de bunu istiyor, bankalar bile ekstre adi altinda bir cizelge yolluyorlar.

ben kendilerinden mail ile istedim bu zamana kadarki tüm işlemlerimi.
güvenlik gereği son yatırma veya çekme dekontu istediler. Gönderdim.
Çok geçmeden istediğim listeyi bana ilettiler.
member
Activity: 448
Merit: 14
Sevgili paribu  ekibi, Pnt projesi ne zaman eklenir bu borsaya acaba ? Sabırsızlıkla bekliyrouz .Binance masraflar çok yüksek ve eth transfer etmek bile ölüm..Lütfen pnt ekleyğn.
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
Yapilan islem gecmisini neden sinirli sayida gosteriliyor, devamini gormek mumkun degil, daha once de yazdim ama cevap alamadim, bir liste halinde trade edilen islemlerimi kontrol etmek istiyorum, eminim ki cogu kisi de bunu istiyor, bankalar bile ekstre adi altinda bir cizelge yolluyorlar.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
paribu forumda ölü taklidi yaparak iyi ilerliyor 5 mesajı var başlığı açanın o bile fazla gibi duruyor  Tongue
destek ise btcturk ün 3 sene önceki hali gibi bir soru soruyorsun kopyala yapıştır alakasız birşeyler gönderiyor.
Bu haliyle iyi ilerlemiş. zaten btcturk atakta bu atağa karşılık vermesi lazım önceden 1 numaraydı koinlerin toplam hacminde şu an 6 aydır btcturkun gerisinde  btc hacminde toplam haminde ise 1 yıldır btcturk un gerisinde, ben teklif yapıyorum şunları böyle yapın diye ama bakmıyorlar işte buraya , btcturke bile tetheri ekleyin diye kim demiş  Tongue ,api eklemeleri lazım bununda bir yöntemi var, saçma bir yorumla kullanıcıların gerçek işlemleri görmesini istiyoruz demişler halbuki bot manuel işlemin kat be kat fazlasını yapıp hacmini artırır borsanın , diyelim emir koyup geri çekiyor diğer kullanıcıları rahatsız eden işlemler yapıyorlar bunun için geri dönüşüm rasyosu belirlersin bu oranı tutturamayan kim varsa elersin adamı  bütün borsalar api koyuyor salak mı adamlar bir sen mi biliyorsun işi değil mi, koinim vaktiyle mal gibi çalışıyordu onlara dedik bu halinizle piyasada dayanamzsınız diye çöp oldular , şimdi paribu nun durumu o kadar kötü değil ama işi bilen kullanıcıları değerlendirmeyen bir yapsıyla kendi becerisiyle geldiği hal ortada gerileme dönemine girdi alttan başka borsalar yokluyor ortamı ayaklarını denk almaları lazım  Undecided
 ceosu beni bulsun  Kiss 
member
Kredi kartı ile bitcoin almak için kullandığım ilk borsadır. Hala da kullanıyorum bir sorun yaşamadım , eft atıyorsunuz 5 dakika geçmeden direk onaylanıyor btc alabiliyorsunuz aynı zamanda cüzdan olarak da kullanıyorum

hiçbir borsayı cüzdan olarak kullanmayın.

Alın bir ledger kafanız rahatlasın.
full member
Activity: 208
Merit: 100
Kredi kartı ile bitcoin almak için kullandığım ilk borsadır. Hala da kullanıyorum bir sorun yaşamadım , eft atıyorsunuz 5 dakika geçmeden direk onaylanıyor btc alabiliyorsunuz aynı zamanda cüzdan olarak da kullanıyorum
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
Gozumun onunde 44btclik bir limit sell orderi biri taker olarak aldi.
Ardindan koydugum 2 btc sell orderi, hemen arkasindaki 45 btclik sell order ile birlikte biri gene taker olarak aldi.

Paribu'da OTC desk var mi? Belki dedim OTC desk uzerinden yapilan bir islem mi.

Piyasa indikatorleri kisa sureli bir dusus gosterirken bir traderin 6m+ satis emrini limit order olarak girmesini anliyorum da, baska bir traderin taker olarak tamamini almasini idrak edemiyorum Grin

Hocam çaktırma. Hayırsever birileri, borsanın hacimlerine katkı vermek için böyle büyük büyük emirler koyup vuruyordur. Arada başkalarının emirleri denk gelirse onları da temizliyordur çok bekletmemek için.

Bir art niyet oldugunu zannetmiyorum acikcasi, parasi bol olan birileri birseyler yapiyor kesin ama nasil koordine olduklarini merak ediyorum.
Lakin adamlar catir catir oduyor komisyonlarini ve muhtemelen tek tradeden sonra kafalari rahat, butun gun benim gibi piyasayi izlemiyorlardir.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Ardindan koydugum 2 btc sell orderi, hemen arkasindaki 45 btclik sell order ile birlikte biri gene taker olarak aldi.

Piyasa indikatorleri kisa sureli bir dusus gosterirken bir traderin 6m+ satis emrini limit order olarak girmesini anliyorum da, baska bir traderin taker olarak tamamini almasini idrak edemiyorum Grin

Hocam çaktırma. Hayırsever birileri, borsanın hacimlerine katkı vermek için böyle büyük büyük emirler koyup vuruyordur. Arada başkalarının emirleri denk gelirse onları da temizliyordur çok bekletmemek için.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263

hero member
Activity: 1400
Merit: 536
Yaptigimiz tum islemleri bir excel halinde email olarak almak fonksiyonu gerekiyor, islem gecmisleri cok sinirli gorunuyor.
Onun haricinde paribu'dan genel olarak cok memnunum, her sorunumu destek ekibi cozmeye calisiyorlar.
full member
Activity: 980
Merit: 207
Son zamanlarda televizyondaki reklamları dikkatimi çekmeye başladı. İlk kullandığım borsalardan biridir Paribu. Önemli bir sorun yaşamadım şimdiye kadar... Eskiden yoğun dönemlerde takılmaları olurdu, artık düzeltmişlerdir diye düşünüyorum. Coin/token seçeneklerini biraz daha artırsalar iyi olacak şu sıralar.

Reklamı da gayet güzel. Crypto işi ile ilgilenen reklamı anlıyor ama  daha önce duymayan da merak edip neymiş paribu deyip google a bence bir sorar..
Reklamın amacı merak uyandırıp dikkat çekmek gibi. Akıllı güzel bir reklam bence ben beğendim
Pages:
Jump to: