paribu forumda ölü taklidi yaparak iyi ilerliyor 5 mesajı var başlığı açanın o bile fazla gibi duruyor
destek ise btcturk ün 3 sene önceki hali gibi bir soru soruyorsun kopyala yapıştır alakasız birşeyler gönderiyor.
Bu haliyle iyi ilerlemiş. zaten btcturk atakta bu atağa karşılık vermesi lazım önceden 1 numaraydı koinlerin toplam hacminde şu an 6 aydır btcturkun gerisinde btc hacminde toplam haminde ise 1 yıldır btcturk un gerisinde, ben teklif yapıyorum şunları böyle yapın diye ama bakmıyorlar işte buraya , btcturke bile tetheri ekleyin diye kim demiş
,api eklemeleri lazım bununda bir yöntemi var, saçma bir yorumla kullanıcıların gerçek işlemleri görmesini istiyoruz demişler halbuki bot manuel işlemin kat be kat fazlasını yapıp hacmini artırır borsanın , diyelim emir koyup geri çekiyor diğer kullanıcıları rahatsız eden işlemler yapıyorlar bunun için geri dönüşüm rasyosu belirlersin bu oranı tutturamayan kim varsa elersin adamı bütün borsalar api koyuyor salak mı adamlar bir sen mi biliyorsun işi değil mi, koinim vaktiyle mal gibi çalışıyordu onlara dedik bu halinizle piyasada dayanamzsınız diye çöp oldular , şimdi paribu nun durumu o kadar kötü değil ama işi bilen kullanıcıları değerlendirmeyen bir yapsıyla kendi becerisiyle geldiği hal ortada gerileme dönemine girdi alttan başka borsalar yokluyor ortamı ayaklarını denk almaları lazım
ceosu beni bulsun
Ne hızda ne hacimde ne token sayısında Btcturk paribunun yanına bile yaklaşamaz.
Btcturkun paribudan en önemli artısı komisyonunun azlığı... ve forumda aktif olusu...
Paribuda feeler inanılmaz. yüklü miktarda 2-3 işlem açamazsın al sat yapamazsınız anında binlik oluosunuz. ne kazanacaksında 1000 lira komisyona vereceksin ?
Günde 3-5 işleme girmek imkansız...
Bir ara ceo feeleri düşüreceğiz dedi ama hikaye aylardır öyle duruyor.... Eee sıcak para tatlı.. zaten kullanıcı sayısıda düşmüyor...
Bu birazda vizyon meselesi. Çap meselesi..
Ceo larının dünyadan haberi yok. Az akıllı olsa tek hareketle tüm türkiyedeki hacmi üzerine çekicek hatta globalden bile çok fazla kullanıcı çekecek ama diyorum ya vizyon meselesi...
Diğer her konuda paribuyu tek geçerim.. Feeleri düşse binance ın yüzüne bakmam ama o zihniyette deiller maalesef