Hafta sonları çekim olmuyor ama papara ya çekim yapılabiliyor o gün desteğe yazarak hemen sorunu çözdüm paparaya anında çekim talebi yerine getirildi bu yönde hızlıca halletmeleri güzel. Tek havale-eft işleminde biraz geç oluyor o kadar oda hafta içi için ama sonunda geçiyor hesaba.
Hafta içi mesai saatlerinde yapılan çekimler en geç 1 saat içinde hep elimde oldu bugüne kadar...
Müşteri hizmetlerini de çok profesyonel buluyorum, hatta bir kez yanlışlıkla eskiden tanımladıkları ve sonra güncellemeyle değişen bir BTC adresine deposit gönderdim, ne olacak falan derken, "hesabınıza geçiriyoruz lütfen bundan sonra daha dikkatli olun sayın müşterimiz..." gibi bir yanıt geldi ve o deposit bile aynı gün içinde hesaba geçmişti, bence Türkiye'nin lider kripto borsası olmaya devam ediyor.
Aynen bende yanlışlıkla başka Bir banka hesabı IBAN numarası vermiştim daha sonrasında canlı destek mail attım o şekilde ulaştım iptal etmişlerdi hemen bana da Bir daha olmasın demişti
O yönde hakikaten çok iyiler son zamanlarda da aynı şekilde biraz hizlandirdilar para çekme işlemleri çok hızlı oluyor.