Ha bu demek değildir ki site güzel gidin kullanın diyorum öyle bir şey demiyorum yanlış anlaşılma olmasın eskiden btc türk varken içerde btc de bırakırdım tl de bırakırdım kafa rahat şekilde ama bu sitede bir şey bırakmıyorum en fazla 8 saat bıraktım içerde.
site insanlarin btc lerine veya tl lerine cokmeyi dusunuyorsa, daha bu kadar is basindayken yapmaz. daha 1 haftalik site burasi. soyle bir icerde 300-500 btc veya karsiligi tl biriksin, iste o zaman gidici olup olmadiklarini anlariz.
İslemlerde oldukca hızlı böyle devam ederlerse koinimin kitlesinide komple cekerler. Uzun vadede o rakamları kolaylıkla kazanabılırler
koinimin islem hacmini su an itibariyle yarisini gecmis durumdular, ustelik daha bir kac gunluk site burasi.. biraz daha taninip, hizmetlerini daha iyi hale getirirlerse, komisyonlari kisinin hacmine oranla ayarli seviyelere getirirlerse, cok kullanici gelir buraya. koinimde biter. koinimin cok sey ogrenmesi lazim, onunde firsatta vardi btcturk kapandiktan sonra. ancak piyasayi tek adam usulu fasist bir sistemle yonettiler. simdi de ikinci bir borsa cikinca sonup gidecek. Tabi daha cok erken bazi seyleri soylemek icin.