Pages:
Author

Topic: Paycml.com - Türkiye'nin Borsası - page 2. (Read 14352 times)

newbie
Activity: 139
Merit: 0
January 15, 2018, 07:30:03 AM
merhabalar kimlik onaysız ne kadarlık işlem yapabiliyoruz acaba ufak bir miktar btc almak istiyorum kimlik bilgilerim verilmeden yardımcı olur musunuz
member
Activity: 119
Merit: 10
January 15, 2018, 06:07:51 AM
The User Name field cannot exceed 15 characters in length.

merhaba. ad soyad bölümüne adımı soyadımı yazıyorum ve böyle bir uyarı geliyor. bu vakitten sonra adımı soyadımı değiştirmeli miyim:)

Merhaba kabrero,

Konu hakkında çalışma başlatıldı.

Merhaba arkadaşlar,

Komisyon oranlarımız sabitlenmiştir. Komisyon oranımız max. binde 2 +kdv oranı ile Türkiye'nin en düşük komisyonu almaktayız.

Ayrıca referans ile arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Referans komisyonumuz %50'dir. Belirtilen komisyon oranı hiç bir şekilde değişmeyecektir.

Komisyon gerçektende düşükmüş, ben de deneyeceğim borsanızı en kısa sürede, ivedilikle.

Umarım başarılarınızı sürdürürsünüz.

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
January 14, 2018, 01:21:18 PM
Merhaba arkadaşlar,

Komisyon oranlarımız sabitlenmiştir. Komisyon oranımız max. binde 2 +kdv oranı ile Türkiye'nin en düşük komisyonu almaktayız.

Ayrıca referans ile arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Referans komisyonumuz %50'dir. Belirtilen komisyon oranı hiç bir şekilde değişmeyecektir.

Komisyon gerçektende düşükmüş, ben de deneyeceğim borsanızı en kısa sürede, ivedilikle.

Umarım başarılarınızı sürdürürsünüz.
member
Activity: 105
January 14, 2018, 12:42:23 PM
The User Name field cannot exceed 15 characters in length.

merhaba. ad soyad bölümüne adımı soyadımı yazıyorum ve böyle bir uyarı geliyor. bu vakitten sonra adımı soyadımı değiştirmeli miyim:)
member
January 14, 2018, 10:16:06 AM
Merhaba arkadaşlar,

full member
Activity: 314
Merit: 101
January 14, 2018, 09:14:59 AM
ne kadar cok borsa olursa o kadar iyi. sicak bakmak lazim yeni acilanlara ama temkinli olmakta fayda var. para isi bu. guven cok onemli bir konu
member
Activity: 140
January 14, 2018, 05:52:20 AM
Bir oyuncu daha gelmesi iyi oldu. Hangi borsa avantajlı ise ona yönelirim.
member
January 13, 2018, 02:37:24 PM
En son konuya yazdığımda 1-2 gün içinde bakım yapılıp açılacaktı. Nihayet açılmış borsanız, hayırlı olsun. Umarım beklediğiniz desteği görürsünüz, başarılar diliyorum.

Merhaba bitcointr01,

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz. Borsamızın açılışında bazı hatalar meydana geldi bunların düzeltilmesi zaman aldı. Gecikmelerden dolayı özür dileriz.

kullanan var mı arkadaşlar işlem hızları nasıl, alt coin alım ve gönderim süreleri hakkında bilgi verirmisiniz

Merhaba statistman,

Gönderim sürelerine komisyonlar sayfasından bakabilirsiniz.

Site tasarımı çok kullanışlı olmuş, bilgilerimi gönderdim onaylanmasını bekliyorum, Xrp (ripple) transferi yapmak istiyorum hızlı gerçekleşir mi

Emre emreke,

Yatırılan bütün coinler otomatik olarak hesaba geçmektedir. Manuel işlem yapılmamaktadır.

Birtürlü açılamayan borsa değil mi bu? Hayırlı olsun bakalım, rekabet iyidir.

Edit: Hacim 0. 1BTC 60000TL Cheesy

Merhaba motors,

Şu anda teknik bir hatadan dolayı hacim ve tutarlar yanlış gösterilmektedir. Bu nedenden dolayı bütün emirler iptal edilmiştir.

Sonradan 7k TL küsür olarak çekim isteği girdim fakat bu sefer 7 TL olarak sisteme tanındı. Yanlış girişi benim yaptığımı düşünerek tekrar 7k istekte bulundum bir daha aynısı oldu.
Destek mesajı attım ve hızlı geri dönüşle sorunu çözeceklerini ilettiler.

LT departmanımız bu sorun üzerinde çalışmaktadır. Kullanıcılarımızın zarar görmemesi adına geçici süre emir girişleri iptal edilmiştir.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
January 13, 2018, 02:21:43 PM
Birtürlü açılamayan borsa değil mi bu? Hayırlı olsun bakalım, rekabet iyidir.

Edit: Hacim 0. 1BTC 60000TL Cheesy
newbie
Activity: 17
January 13, 2018, 12:26:55 PM
Site tasarımı çok kullanışlı olmuş, bilgilerimi gönderdim onaylanmasını bekliyorum, Xrp (ripple) transferi yapmak istiyorum hızlı gerçekleşir mi
newbie
Activity: 71
January 13, 2018, 12:25:43 PM
kullanan var mı arkadaşlar işlem hızları nasıl, alt coin alım ve gönderim süreleri hakkında bilgi verirmisiniz
full member
Activity: 149
Merit: 100
January 13, 2018, 09:05:25 AM
En son konuya yazdığımda 1-2 gün içinde bakım yapılıp açılacaktı. Nihayet açılmış borsanız, hayırlı olsun. Umarım beklediğiniz desteği görürsünüz, başarılar diliyorum.
member
January 13, 2018, 07:16:13 AM
Kasım deniyordu Ocakta olsa açılmış nihayet. Hayırlı olsun diyelim yeni açılan borsalara bir süre mesafeli duruyorum gerekli güveni kazandığı takdirde girerim.

Merhaba author,

member
Activity: 186
January 12, 2018, 09:32:19 PM
Kasım deniyordu Ocakta olsa açılmış nihayet. Hayırlı olsun diyelim yeni açılan borsalara bir süre mesafeli duruyorum gerekli güveni kazandığı takdirde girerim.
member
January 12, 2018, 02:15:19 PM
Yakın bir zamanda bende üye olup deneyeceğim. Başarılar dilerim

Merhaba polatcelil,

member
Activity: 322
Merit: 31
January 10, 2018, 07:05:35 PM
Yakın bir zamanda bende üye olup deneyeceğim. Başarılar dilerim
member
January 10, 2018, 09:11:43 AM
HAyırlı olsun .
Siteyi az önce denedim BTC ile. Transfer hızlı gerçekleşti bu arada 6 onay beklemek gerekir ibaresi göz korkutuyor onu düzeltirseniz iyi olabilir.
Satış kısmını da denedim.
Önerilere oldukça açık olmalısınız iyişleştirilmesi gereken oldukça noktalar var ama şu an btc satışına kadar olan kısımda çok ciddi şekilde etkilenmedim.
Banka ve hesap doğrulaması gerçekleşti oralarda uyarı ve mesaj eklentileri ile daha yönlendirici olabilirsiniz.
PAra çekim isteğinde bulundum 2 adet onların hesabıma geçmesinden sonra finansal tarafa istinaden de yorumlarımı yapacağım.
Bu arada ilk çekimimde hesabımın tamamını amount kısmıma girdim ve bakiyem eksiye düştü. Sonrasında bir btc satışı ile bakiyem artıya geçti sonrasında hesap çekim ücreti olan 3 tl yi düşünerek 3 tl eksik çekim isteği yaptığımda bu sefer bakiye artıya geçti.
Sonradan 7k TL küsür olarak çekim isteği girdim fakat bu sefer 7 TL olarak sisteme tanındı. Yanlış girişi benim yaptığımı düşünerek tekrar 7k istekte bulundum bir daha aynısı oldu.
Şu an son istediğim 7k lık tutarı bekliyorum. İlk çekim banka hesabıma geçti.
Sitede küçük pürüzler mevcut ve düzeltmelere açık. Buradan veya destek mailleri ile düzeltilebilir ve XRP olması kendileri için büyük avantaj olabilir.

Tabi ilerleyen günler, site işleyişi olası sorunların ne olacağı ve site yönetiminin nasıl karşılık vereceğine dair geri dönüşlerle daha da netleşecektir.

edit : Mesajı yazarken ikinci ödeme de yatırılmış

Merhaba mrproblem,

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz. Çekim ekranında bulunan sorunu lT departmanımıza iletildi. Konu hakkında çalışma başlatıldı. Yaşanan sorundan dolayı özür dileriz.
member
Activity: 392
Merit: 24
January 10, 2018, 08:28:58 AM
HAyırlı olsun .
Siteyi az önce denedim BTC ile. Transfer hızlı gerçekleşti bu arada 6 onay beklemek gerekir ibaresi göz korkutuyor onu düzeltirseniz iyi olabilir.
Satış kısmını da denedim.
Önerilere oldukça açık olmalısınız iyişleştirilmesi gereken oldukça noktalar var ama şu an btc satışına kadar olan kısımda çok ciddi şekilde etkilenmedim.
Banka ve hesap doğrulaması gerçekleşti oralarda uyarı ve mesaj eklentileri ile daha yönlendirici olabilirsiniz.
PAra çekim isteğinde bulundum 2 adet onların hesabıma geçmesinden sonra finansal tarafa istinaden de yorumlarımı yapacağım.
Bu arada ilk çekimimde hesabımın tamamını amount kısmıma girdim ve bakiyem eksiye düştü. Sonrasında bir btc satışı ile bakiyem artıya geçti sonrasında hesap çekim ücreti olan 3 tl yi düşünerek 3 tl eksik çekim isteği yaptığımda bu sefer bakiye artıya geçti.
Şu an son istediğim 7k lık tutarı bekliyorum. İlk çekim banka hesabıma geçti.
Sitede küçük pürüzler mevcut ve düzeltmelere açık. Buradan veya destek mailleri ile düzeltilebilir ve XRP olması kendileri için büyük avantaj olabilir.

Tabi ilerleyen günler, site işleyişi olası sorunların ne olacağı ve site yönetiminin nasıl karşılık vereceğine dair geri dönüşlerle daha da netleşecektir.

edit : Mesajı yazarken ikinci ödeme de yatırılmış
member
January 09, 2018, 03:06:08 PM
Sonunda acildi demek Smiley komisyon oranlarinizi incelerken piyasadaki en uygun fee den transfer gerceklestirilir demissiniz bu kismi gelistirip uygunluktan cok hizliliga yonelirseniz daha iyi olur dusuncesindeyim. Bazi borsalarda transferlerin gec onaylanmasini cok can sıkıyor. Umarim kullanicilar sizde boyle sorunlarla karsilasmaz, basarilar.

Merhaba statistman,

Fee ücretleri onay ve maliyet açısından en uygun fiyatta gönderimi sağlanacaktır. Geç onay almaması için gerektiği taktirde free ücretlerin bir kısmını biz karşılayacağız.
newbie
Activity: 71
January 09, 2018, 03:01:55 PM
Sonunda acildi demek  Smiley komisyon oranlarinizi incelerken piyasadaki en uygun fee den transfer gerceklestirilir demissiniz bu kismi gelistirip uygunluktan cok hizliliga yonelirseniz daha iyi olur dusuncesindeyim. Bazi borsalarda transferlerin gec onaylanmasini cok can sıkıyor. Umarim kullanicilar sizde boyle sorunlarla karsilasmaz, basarilar.
Pages:
Jump to: