Pages:
Author

Topic: Paycml.com - Türkiye'nin Borsası - page 5. (Read 14362 times)

member
Activity: 119
Merit: 10
October 14, 2017, 04:43:44 AM
bekliyoruz kasım ayını. inşallah sizler ve yatırımcılar için hayırlı olur.

Merhaba eric_draven,

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz. Kasım ayı içerisinde projemiz aktif olacaktır.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
October 13, 2017, 07:50:31 PM
bekliyoruz kasım ayını. inşallah sizler ve yatırımcılar için hayırlı olur.
member
October 13, 2017, 08:53:08 AM
konunun açılış tarihi 12 agustos!
3 ay boyunca sadece goygoy oldu bu topicte, bi 3 ay daha olacagını tahmin ediyorum  umarım yanılırım.

Merhaba Jackling,

Eleştirilerinizi anlıyoruz. Borsamız kasım ayı içerisinde açılacaktır. Buna şüpheniz olmasın. Ayrıca art niyetli mesajlarınız için üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
October 13, 2017, 08:33:14 AM
konunun açılış tarihi 12 agustos!
3 ay boyunca sadece goygoy oldu bu topicte, bi 3 ay daha olacagını tahmin ediyorum  umarım yanılırım.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
October 12, 2017, 08:41:20 AM
~snip
Estağfurullah, özür dileyecek bir şey yok. Daha çok iş, daha az laf. Bu işin çözümü bu  Wink
member
October 12, 2017, 08:37:29 AM
Üzgünüm ama artık bu başlığı gördüğümde aklıma bu karikatür gelmeye başladı:

Merhaba MorpheWQ,

Firmamız adına sizde bu algıyı oluşturduğumuz için özür dileriz.

İlerleyen süreçte daha eğlenceli bir karikatür paylaşacağınızdan eminiz.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
October 12, 2017, 05:11:27 AM
Üzgünüm ama artık bu başlığı gördüğümde aklıma bu karikatür gelmeye başladı:

member
October 12, 2017, 05:03:58 AM
Çok geç kaldınız. Aylardır bugün yarın diyorsunuz. Koineks çat diye açıldı ve gayet iyi çalışıyor. Ethereum, litecoin, doge bile alınıyor. Siz daha bekleyin...
Btctürk'ün ethereum'u ekleyemediği şu zamanlarda giriş yapan kazanır ve bence kazanan koineks olacak gibi duruyor...

Merhaba PHI1618,

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Bu tarz iyi ve ciddi niyetli girişimleri ben de destekliyorum ama gerçekten çok öteliyor ve güven kırıyorsunuz. Artık her yeni mesaj gördüğümde diyorum ki "aha da paycml yeni bir şey öngörüyor"  Grin 
Ya hiçbir ön duyuru yapmadan açana kadar bekleyecektiniz, ya da öngörülerinizi(!) güvenlik payını fazlasıyla koyarak yapacaktınız. Kusura bakmayın da, ben şunu anlıyorum:
- İsmail, filanca script ne zaman biter?
- Iııı, haftaya hazır olur abi,
- Tamam, o zaman duyuralım
Bu arada şunu da belirteyim (sadece sizinle ilgili değil), gerçekten acele etmelisiniz çünkü altcoinler konusunda Paribu'nun bir hazırlığı var mı bilmiyorum ama eğer varsa piyasada yer edinmeniz çok zorlaşır. Paribu şu anda teknik altyapısı en güçlü (benim de açık ara tercih ettiğim) firma ve altcoinleri de eklerlerse daha da öne çıkarlar, bunu açıkçası isterim de.
Dolayısıyla sizinki gibi yeni girişimlerin öne çıkartması gereken argüman "onlarda yok ama bizde var" olmalı.

Merhaba bobita,

Alt coin eklemek bizim için sorun teşkil etmemektedir. Ama bizim önceliğimiz bugünü düşünmek değil yarınları düşünmektir. İlerleyen günlerde farklı projelerimizle ön plana çıkacağımıza eminiz.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
October 12, 2017, 03:32:44 AM
Bu tarz iyi ve ciddi niyetli girişimleri ben de destekliyorum ama gerçekten çok öteliyor ve güven kırıyorsunuz. Artık her yeni mesaj gördüğümde diyorum ki "aha da paycml yeni bir şey öngörüyor"  Grin 
Ya hiçbir ön duyuru yapmadan açana kadar bekleyecektiniz, ya da öngörülerinizi(!) güvenlik payını fazlasıyla koyarak yapacaktınız. Kusura bakmayın da, ben şunu anlıyorum:
- İsmail, filanca script ne zaman biter?
- Iııı, haftaya hazır olur abi,
- Tamam, o zaman duyuralım
Bu arada şunu da belirteyim (sadece sizinle ilgili değil), gerçekten acele etmelisiniz çünkü altcoinler konusunda Paribu'nun bir hazırlığı var mı bilmiyorum ama eğer varsa piyasada yer edinmeniz çok zorlaşır. Paribu şu anda teknik altyapısı en güçlü (benim de açık ara tercih ettiğim) firma ve altcoinleri de eklerlerse daha da öne çıkarlar, bunu açıkçası isterim de.
Dolayısıyla sizinki gibi yeni girişimlerin öne çıkartması gereken argüman "onlarda yok ama bizde var" olmalı.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 12, 2017, 01:35:21 AM
Çok geç kaldınız. Aylardır bugün yarın diyorsunuz. Koineks çat diye açıldı ve gayet iyi çalışıyor. Ethereum, litecoin, doge bile alınıyor. Siz daha bekleyin...
Btctürk'ün ethereum'u ekleyemediği şu zamanlarda giriş yapan kazanır ve bence kazanan koineks olacak gibi duruyor...
member
October 11, 2017, 08:52:05 AM
Biraz geç kaldınız diye düşünüyorum. Koineks açıldı bu ara eth, doge vs. eklediler. Bunu gören btctürk de eth ekledi. Daha farklı coinleri ekleyeceksinizdir zaten piyasada fark yaratabilmeniz için.

Merhaba Conspitacycoin,

Yeni açılan ve açılmakta olan borsaları takip etmekteyiz. Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ile borsamız açılacaktır. 4 coinden itibaren yeni eklenecek coinleri biz değil kullanıcılarımızın istekleri doğrultusunda olacaktır. Anket yoluyla ekleme yapılacaktır.

Bu aralar birçok Türk Bitcoin Borsası açılıyor fakat bunlardan sadece en iyi hizmet veren birkaçı ayakta kalacak diye düşünüyorum. Şu an websitesine baktığımda www.paycml.com ethereum olmadığını görüyorum. Bu büyük bir sorun çünkü yeni açılan Koineks'te ethereum var. Stratis'te eklemenizi tavsiye ediyorum şu an Stratis Türkiye communitysi çok büyük hatta en çok Stratis bulunduran ilk beş ülkeden biri Türkiye.

Merhaba Pitchblackroom,

Şu anki web sitemiz tamamen beta aşamasıdır. Şu anda belirli kullanıcılar sanal denemeler yapmaktadır. Yeni coin ekleme işlemleri anket yoluyla belirlenecektir.

Yeni sitelerin hizmete girmesi her zaman bizi mutlu eder başarılı olabilmek için belli başlı kriterlere uyulursa zaten kendinize göre müşteri kitlesini oluşturursunuz. Ethereum eklenebilirse iyi olur yoksa ileride de eklenebilir önce doğru düzgün ilk aşamada kullanıcı kitlesine oluşturmak için iyi bir hizmet verebilmek gerekiyor. Başarılar diliyorum.

Merhaba bitpazari,

Borsamız Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ile açılacaktır. Kendi alt yapımızın oluşturduğumuzdan dolayı güvenlik konusunda titiz bir çalışma yürütmekteyiz. Ayrıca borsamızın açıldıktan sonra yeni projemizi tanıtıp kullanıcılarımızdan bilgi aliş verişinde bulunacağız.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
October 11, 2017, 07:43:15 AM
Yeni sitelerin hizmete girmesi her zaman bizi mutlu eder başarılı olabilmek için belli başlı kriterlere uyulursa zaten kendinize göre müşteri kitlesini oluşturursunuz. Ethereum eklenebilirse iyi olur yoksa ileride de eklenebilir önce doğru düzgün ilk aşamada kullanıcı kitlesine oluşturmak için iyi bir hizmet verebilmek gerekiyor. Başarılar diliyorum.
sr. member
Activity: 313
October 11, 2017, 06:47:17 AM
Bu aralar birçok Türk Bitcoin Borsası açılıyor fakat bunlardan sadece en iyi hizmet veren birkaçı ayakta kalacak diye düşünüyorum. Şu an websitesine baktığımda www.paycml.com ethereum olmadığını görüyorum. Bu büyük bir sorun çünkü yeni açılan Koineks'te ethereum var. Stratis'te eklemenizi tavsiye ediyorum şu an Stratis Türkiye communitysi çok büyük hatta en çok Stratis bulunduran ilk beş ülkeden biri Türkiye.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
October 11, 2017, 01:09:29 AM
Biraz geç kaldınız diye düşünüyorum. Koineks açıldı bu ara eth, doge vs. eklediler. Bunu gören btctürk de eth ekledi. Daha farklı coinleri ekleyeceksinizdir zaten piyasada fark yaratabilmeniz için.

BTCTurk henüz ETH ekleyemedi, 3 gündür de bu konuda bir açıklamaları/duyuruları olmadı.

Sistemin stabilitesi kayboldu ve eski kayıtlar(hacim) silinmiş. Şimdilik ETH olan ve az çok hacim yakalayan tek bir borsa var TL için.
sr. member
Activity: 294
October 10, 2017, 05:34:06 PM
member
October 10, 2017, 12:30:42 PM
Yeni projeler herzaman desteklenir. Sizde destek bulacaksınız önemli olan bu destekle neler yapabileceğiniz. Umarım başarılı ve düzgün amaçlarla ilerlersiniz.

Ek : İlk iki sayfası ve son bir sayfayı okudum aşırı amatörce geldi, hiç güven vermedi açılsa dahi ilk 3 4 ay üye dahi olmam die düşünüyorum. Paribuya bile ilk 2 ay giriş yapmamıştım. Hayırlısı..

Merhaba xRaVeNx,

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz. Yakın sürede yeni projelerimizle ön planda olabilmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
October 10, 2017, 12:17:01 PM
Yeni projeler herzaman desteklenir. Sizde destek bulacaksınız önemli olan bu destekle neler yapabileceğiniz. Umarım başarılı ve düzgün amaçlarla ilerlersiniz.

Ek : İlk iki sayfası ve son bir sayfayı okudum aşırı amatörce geldi, hiç güven vermedi açılsa dahi ilk 3 4 ay üye dahi olmam die düşünüyorum. Paribuya bile ilk 2 ay giriş yapmamıştım. Hayırlısı..
member
October 09, 2017, 05:24:10 PM
Hayırlı olsun, bekliyoruz heyecanla açılışı.

Merhaba eric-draven,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
October 09, 2017, 05:01:25 PM
Hayırlı olsun, bekliyoruz heyecanla açılışı.
member
October 06, 2017, 06:10:38 AM
Şuan borsanın açılış tarihi tahmini olarak ne zamana ertelendi?

Yani 3 aşağı, 5 yukarı planlanan bir tarih vardır herhalde!

Merhaba btclife01,

1 Kasım ile 30 Kasım arasında borsamızın açılışını ön görmekteyiz.
Pages:
Jump to: