Acele edip güvenlik sıkıntıları yaşamaktansa bu şekilde en iyisi olmuş tabiki. Ethereum olması çok iyi borsalardaki en önemli eksiklikti.
bu kaçıncı erteleme bilmiyorum ama umarım tüm bu ertelemelere değer bir şey çıkartırsınız ortaya.
dostum benden sana bir tavsiye.
Tarih verme.
Kademe kademe gidin.
Güvenlik konusu elbette büyük bir sıkıntı bunun için evrensel olan siteleri örnek alıp, adımlarınızı ona göre atabilirsiniz.
Gerekirse aynısı da olabilir.
Ama bunun ne denli büyük bir iş olduğunun farkındasınızdır umarım.
Konudaki bütün yorumlar olmasa da %70'ini okudum , yapıcı yorumlar olduğu kadar eleştirel yaklaşan arkadaşlarda olmuş bu normal.
Sonuçta emeklerini verecekler size.
Kimse emeğinin heba olmasını istemez.
Bütün işlemler bittikten sonra kendiniz demosunu açıp , alım satım exchange işlemlerini yaptıktan sonra "bence gelip buraya konu açın" yoksa zor durumda siz kalırsınız ki bu da işi aksatır.
Teşekkürler yine de uğraşınız için.
Güvenlikle ilgili çalışmaları tamamlamadan açıp ilerde daha büyük sorunlar yaşamaktansa ertelenmesi daha doğru bir karar. Bekliyoruz
bencede artık tarih vermeyin.
siteyi açtıgınızda burdan bildirirsiniz.
Merhaba arkadaşlar,
Yaşatmış olduğumuz gecikmeden dolayı özür dileriz.
Bazı konulara açıklık getirmek istiyoruz.
Ocak ayında bitcoin exchange kodlamasını satın aldık. Ocak ayında almış olduğumuz hazır şekilde kodlanmış exchange arayüzde değişiklik yapmadan piyasaya sürülecek şekilde teslim aldık. Hazır şekilde piyasaya sürülen borsaların şuan da yaşadıkları sıkıntıları görmekteyiz. Mart ayında ekibimizle birlikte çalışmalara başladık. Sıfırdan exchange sistemini geliştirmek ve güvenliğini sağlamak hemen olacak bir durum değildir.
Yakın tarih de açılacak olan 4 borsa olduğunu biliyoruz. Ve 4 borsanın hangi web sitelerinden hazır kodlama aldığını biliyoruz ve bu konuda her türlü bilgi elimizde mevcuttur. Amacımız 1 Ekim tarihinde borsamızı aktif etmekti. Yeni açılacak olan borsaları incelediğimizde hazır alınmasına rağmen büyük yazılımsal açıklar olduğunu gördük. Borsamızın hiç bir noktasında güvenlik açığı olmasını istemiyoruz. Bu nedenden dolayı penetrasyon testinin yapılmasına karar verdik. Normal şartlarda borsamızın arayüz vb. bütün yapıları hazırlanmış ve yayınlamayı beklemektedir.
Burada şahsen bir uyarıda bulunmak gerekirse, borsaların hacklenmesi vb. durumlarda sorumluluk firmalara ait değildir. Bununla ilgili olarak çalıştığınız borsaların kullanım sözleşmelerine bakabilirsiniz. Biz tamamen güvenilir ve hızlı bir borsa inşa etmek için çalışmalarımızı titizlikle yapmaktayız. Şuanda ön kayıt olan kullanıcı sayısı 6 bin kişiyi geçti. 745 Referans bağlantısıyla üye kaydı yapıldı. Kullanıcılarımızı mağdur etmemek ve ilerleyen günlerde farklı projelerimizle karşınıza çıktığımız zaman bugün sırf borsamızı hemen açalım diye düşünürsek ilerleyen günlerde yeni projelerimize vakit ayırmakta zorluk çekebiliriz. Amacımız borsamızı tamamen güvenilir hale getirip iş akışında sorun yaşamamaktır.