Geçtiğimiz günlerde üst üste 8 ayrı sigorta şirketi yöneticisiyle beraberdim. Her birine şu 3 soruyu sordum:
1. Bitcoin nedir, biliyor musunuz? (Evet, hayır)
2. Şirketiniz biliyor mu? (Evet, hayır)
3. Şirketiniz için sigortalanabilecek bir emta mı? (Evet, hayır)
Sonuçları açıklıyorum:
1. Evet x 7, Hayır x 1
2. Hayır x 8
3. Hayır x 8
Bu şirketlerin toplam pazar payı Türkiye içinde sanıyorum %85-%90'ın üstündedir.
Uygun platformda yakaladığımda sormaya devam edeceğim. Belki bir konu yapabilirim bunu ileride.
Sizde nasıl gidiyor işler?
Merhaba MorpheWQ,
Araştırmalarınız sonuçları gayet normal. Öncelikle şirketimiz yeni piyasa'ya girmiş bir şirket henüz tanınmamasından daha doğal bir durum olmamalı. Görüştüğünüz müşteri temsilcileri başka firmalar ile görüşmelerini size aktaramazlar. Ayrıca sigortalatmak istediğimiz konunun mevzuatı bulunmadığından sigorta şirketleri kendi istekleri doğrultusunda kararlar alabilirler ve biz bu konu üzerinde çalışmalarımız yürütmekteyiz.
Banka hesabınızı açtığınızı şubedeki yetkili sizi tanıyabilir ve aranızda bir diyalog bulunabilir. Ama başka bir şubede aynı diyaloğu bulamayabilirsiniz.
Görüştüğümüz sigorta firmaların "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamından bilgi aktarımında bulunamazlar.
Konuyla ilgili olarak ilerleyen zamanlarda açıklamalarımız olacaktır.
almakta ve bu konudaki organizasyonları üstlenerek işletme politikalarını uygulamaktadır.
Geçtiğimiz günlerde üst üste 8 ayrı sigorta şirketi yöneticisiyle beraberdim. Her birine şu 3 soruyu sordum:
1. Bitcoin nedir, biliyor musunuz? (Evet, hayır)
2. Şirketiniz biliyor mu? (Evet, hayır)
3. Şirketiniz için sigortalanabilecek bir emta mı? (Evet, hayır)
Sonuçları açıklıyorum:
1. Evet x 7, Hayır x 1
2. Hayır x 8
3. Hayır x 8
Bu şirketlerin toplam pazar payı Türkiye içinde sanıyorum %85-%90'ın üstündedir.
Uygun platformda yakaladığımda sormaya devam edeceğim. Belki bir konu yapabilirim bunu ileride.
Sizde nasıl gidiyor işler?
Kardeşim piyasada olmayan bir firmayı sorman senin hatan . ayrıca önceki konularda kdv hesaplamasını bilmediğinde ortada önce kdv çalışmayı öğren sonra birilerini karalama çalış. bütün yorumlarda bir eleştiriler bir bilmiş gibi hareketler sunucu yerine sonucu yazıp artislik yapmaların filan böyle insanlara hayret ediyorum desteklemek gerekirken düşürmeye çalışıyorsunuz acaba birileri maaş mı veriyor size ?
Merhaba Theconqueror,
Lütfen sükunetinizi Koruyunuz Forum kurallarına aykırı işlem yapmamaya özen gösteriniz. / Ayrıca gruplarda yazdığınız cümlelerin tekrarlanması halinde PayCml gruplarından uzaklaştırılacaksınız.
Ayrıca, Facebook Platformundan sorduğunuzu soruları ayrı ayrı yerlerde yazmanız bizi rahatsız etmektedir. Telegram grubumuza katılıp sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.