Kullanım sözleşmesini bile paribu.com dan çalmışsınız nerdeyse birebir aynı. Bu kadar emek ile ne kadar başarılı olacağınız şimdiden belli oldu.
Para kazanmak için neler neler denemişsiniz
Şimdide borsamı açıyorsunuz. Daha sizin hazırladığınız kullanım sözleşmesi ve site tasarımı yok
https://image.prntscr.com/image/2bQq7EX6TiSQyQH4inoNGw.pngMerhaba bitcointr01,
Kullanım sözleşmeleri hazır bulunmaktadır. Ve sadece isim ve ünvan değişiklikleri yapılarak yayınlanmaktadır. Siz konusunu açtıktan sonra detaylıca baktım sözleşmenin telif hakkında bir not düşülmemiş. Bu sözleşmeleri ideasoft vb. Aracılık yapan firmalardan ulaşabilirsiniz.
Geçenlerde siteye üye olmuştum ama giriş yapamıyorum. Kullanıcı/Şifre hatası alıyorum.
Merhaba ugurusta,
Şifremi unuttum ile yeni şifre talep edebilirsiniz. Teknik bir sorun yaşamanız halinde
[email protected] mail atabilirsiniz.
Kullanım sözleşmesini bile paribu.com dan çalmışsınız nerdeyse birebir aynı. Bu kadar emek ile ne kadar başarılı olacağınız şimdiden belli oldu.
Şimdide borsamı açıyorsunuz. Daha sizin hazırladığınız kullanım sözleşmesi ve site tasarımı yok
https://image.prntscr.com/image/2bQq7EX6TiSQyQH4inoNGw.pngBunun konuyla ne alakası var?
Bu foruma üye olan yüzlerce kişinin geçmişini tarasanız en az 95'i internetten para kazanmak için çeşitli yollar denemiştir.
"forum.ptcuye.com" üyesi en az 10 kişi biliyorum bu forumdan...
Merhaba john Lemon,
Burada şahıs bir soru sorulduğundan dolayı şunu söylemek isterim ki bazı şeyleri deneyerek öğreniriz. Herkesin amacı rahat bir yaşantı sağlamaktır. Ve herkes istediği şekilde istediği mesleği yapabilir. Zamanında denediğimiz bir sektördü. Yararlarını da gördük zararlarını da lakin ilk zararı gördüğümüzde elimizi ayağımızı çektik. Şuanda gördüğüm kadarıyla ( Başka borsa şirketlerinde ismimizi kullanarak algı oluşturmaya çalışılıyor. )
Şuana kadar hakkımızda yazı yazan arkadaşlarımızın bir çoğu hesapları yeni açılmış yada "birilerin" yan hesapları olduğunun farkındayız. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedef dışına çıkarmak isteyenler oldukça kendimizi daha ileriye taşıyabileceğimize inanmaktayız.
https://image.prntscr.com/image/2bQq7EX6TiSQyQH4inoNGw.pngBunun konuyla ne alakası var?
Bu foruma üye olan yüzlerce kişinin geçmişini tarasanız en az 95'i internetten para kazanmak için çeşitli yollar denemiştir.
"forum.ptcuye.com" üyesi en az 10 kişi biliyorum bu forumdan...
Hadi o konuda olabilir diyelim adamlar borsa açıyoruz diyorlar
paribu.com un kullanım sözleşmesini çalmalarına ne diyorsun ve önceki mesajlarda Cüzdan sigortası falan demiş
hayal dünyasında yaşıyor galiba
Merhaba bitcointr01,
"Hayal dünyasında yaşıyor galiba" Bir hayali olmayan insan ileriyi kurgulayamaz. Projeleri geliştiremez. Zaman gelecek yanılacağız zaman gelecek başaracağız. Bununla ilgili olarak size Stephen King geçmişinde yaşananları bilmenizi öneririm.