opet off-topic: tom logikom, ni SHIB ne stoji lose, ima i aktivnu stranicu shibaswap, pravi promet od $150M dnevno, vidim da sad kad je flipnuo DOGE mnogi govore da ima mnogo bolje fundamente nego DOGE
naravno da treba vremena da se projekat razvije, samo ne vidim zasto bi pricali samo pozitivne stvari o projektu? cak ga ja i ne kritikujem, slabo i pratim desavanja, samo ovde uhvatim da menjaju cesto pravila igre, a sad uvode i KYC i dodatno nemaju transparentnost, jer je tesko zakljuciti koliki je broj tokena u opticaju u odnosu na maksimum
samo da kazem da ne mislim da je projekat los, da tako mislim ne bi kupio uredjaj u startu
Ma naravno. Ne očekujem da svi hvale projekt kad ni sam nisam siguran hoće li biti išta od njega. Što se tiče Max supply, znam da ima maksimalan broj tokena koji se dijeli dnevno kao zarada jer nakon određenog broja senzora dolazi do saturacije i onda zarada pada. Ne sjećam se koliko je to po određenom tipu senzora ali znam da na niti jednom tipu senzora još nije dostignuto. Uostalom, ako projekt nema fiksni Max supply ne znači automatski da je prijevara. Ethereum nema max supply
Po meni 90% projekata se može nazvati potencijalnom prijevarom jer još uvijek nemaju nikakav proizvod. Za neke koji će nekad možda biti u top 10 sad ne bi rekao da uopće imaju smisla. Ali baš sam jučer gledao epizodu serije Billion dollar code gdje su se sredinom 90-tih čelnici Deutsche telekoma smijali na ideju da će ljudi pretraživati Internet, a vidi gdje smo sad