evo update, podeseno i salje na svakih deset minuta
sto se tice reward-a, ocigledno je da se reward u 14h dobija za 00:00 - 23:59 prethodnog dana (iz kolicine poslatih podataka), secam se da je ovde bilo polemike o tome
E vidiš, to bi objasnilo zašto sam jučer u 14 sati dobio 17 PLANET, a danas isto toliko. Naime, pretprošlu noć mi se mobitel odspojio od uređaja (zaboravio sam ostaviti PW app pokrenutu prije spavanja) pa ima smisla da se gleda od ponoći do ponoći.
interesantan je i podatak o kvalitetu vazduha, kad stan stoji celo prepodne bez otvaranja prozora padne sa 92 na 65 npr. ali 5 minuta otvorenih prozora ga vrati na 92-93 (to je maksimum koji sam uspeo da ostvarim), u kancelariji (zgrada sa centralnom klimom) ide oko 95, kako je kod ostalih?
Da, to sam i ja primijetio. A jesi probao držati uređaj u kuhinji dok se kuha ručak? Baš dosta padne kvaliteta zraka... Meni je čak jednom u službenom autu kvaliteta bila 0 jer je bilo jako puno organskih čestica (VOCs). Valjda zato jer je klima radila, a pitanje kad je zadnji put servisirana.