Meni je danas stigao Atmo sa malim problemima, dok je u vodoravnom položaju nešto jako zuji, a vjerovatno je to ventilator, dok kad stoji okomito nema nikakvo zujanje. Poslao sam im mail, pa ću vidit šta će mi reć.
Ja sam Atmo spojio na stari mob da mi može biti cjelo vrjeme spojen i na algoexplorer.io vidim da mi transakcije idu svakih 10 minuta, jel vama idu svake 3 minute? jer sam negdje pročitao da bi trebale ići svake 3 minute.
Ovo sam pronašo u vezi specifikacija na njihovom Reditu:
those with most problems an disconnects:
android 8 / and lower single or dual cores / 2gb ram or lower
those with best overall funtionality:
android 9 or 10 / quad core or better octacore / 4gb ram or better
Dok je meni mobitel na kojem je stalno spojen sa 3gb rama, jedino ga mogu spajati dok sam kući na ovaj jači, a kad izađem iz kuće na ovaj slabiji, ako će nešto da promjeni zaradu
/snip
Prije su transakcije išle svake dvije minute ali očito im je bilo preskupo (koliko god su transakcije jeftine na Algorandu) pa su prije 2-3 mjeseca promijenili da se transakcije šalju svakih 10 minuta. Tako da ti je to OK.
Što se tiče ventilatora, vidio sam da si pisao i na Telegramu. Najbolje da probaš dobiti nekakav djelomični refund. Napiši da ti je skupo vraćati ga natrag pa ako možeš dobiti makar djelomični refund pošto uređaj ne radi 100% kako treba.
Ovaj treći dio sa snagom mobitela nisam baš shvatio. Ne znam što te tu muči