~snip
Nakon sto si jucer. Napisao isao sam i ja probati napraviti withdraw i proslo mi za 10 minuta, al eto.. ponekad im valjda duze treba
napravio sve, podesio, bas me zanima koliko ce se PLANET sliti posle 24h
cini mi se da nisam bas napravio sve kako treba, jer mi je baterija na ATMO pala sa 81% na 78% posle 12 sati rada, sto mi deluje kao da je stand-by rezimu veci deo vremena, ali PlanetWatch aplikacija radi svo vreme
nemam opciju da ukljucim lokaciju za PlanetWatch - uvek, najbolja opcija je "dok se aplikacija koristi", da li ima jos neko takav problem?
koja aplikacija ostaje ukljucena Atmotube ili PlanetWatch? - po uputstvu sam shvatio da se Atmotube samo poveze, i onda ugasi, a onda ukljuci PlanetWatch i on ostane upaljen, ali je neko napisao da ostavlja AtmoTube ukljucen? kod Atmotube app mogu da ukljucim lokaciju uvek
Atmotube aplikacija ti nije uopće bitna. Bitno je da je PW aplikacija pokrenuta i da očitava uređaj. A što se tiče transakcija, ide jedna transakcija svakih 10 minuta i to možeš provjeriti u Algorand walletu. Kad ga otvoriš i odabereš PLANET, ispod bi trebale pisati transakcije i trebala bi biti jedna svakih 10 minuta.
Meni jedno vrijeme PW aplikacija nije htjela očitati uređaj ako Atmotube aplikacija nije bila pokrenuta pa sam ih držao obje pokrenutima. Sad radi samo Atmotube ali nakon gašenja i paljenja mobitela moram prvo pokrenuti Atmotube, zatim PlanetWatch aplikaciju i onda kad se uvjerim da je PW spojena na uređaj, mogu ugasiti Atmotube.
Inače, imaš i Telegram bota koji provjerava postoje li PlanetWatch transakcije i obavještava te ako nema:
https://t.me/AlgoWatcherBotNaredba za pokretanje notifikacija je:
/startPlanetMonitor acctIndex=0 interval=11m txnsPerInterval=1