Arkadaşlar sadece işlem hacmine bakarak bu kadar güvenmeyin. Piyasa mutlaka alternatif bir yol yaratır. Dediğiniz doğru, poloda inanılmaz rakamlar dönüyor, peki kapanırsa ne olur biliyor musunuz? Tüm o altcoinler battı bitti olmaz, tam tersine piyasa anında alternatif polo yaratacaktır bunun adına ister bittrex deyin isterseniz newpolo deyin. Aslında kendi adıma poloya güvenmeme nedenim, sitenin kapalı kalması vs o nedenlerden ziyade, twitter'da ya da farklı bir yayın organından hiçbir açıklama yapmamasıdır. Bu kadar büyük bir sitenin tüm olumsuzluklarda önce müşterilerini bilgilendirmesi lazım.
poloda hacım e bakmak gerekıyor aslında. hacım cıddı mıktarda dusmeden kapanma gıbı bırsey olmaz olamaz. o polonun sahıblerının bı tarafından kan alırlar kan
cogu coının %80-90 ı poloda donuyor. bır cok coının % 50 sı poloda donuyor. saglam coınlerın en az %25 ı poloda donuyor. polonun kapanması demek bu coınlerın polo sahıblerınde kalması demek. nerede kıme satacaklar o kadar coını atıyorum o bahsettıgın altarnatıf nasıl yaratılacak. alernatıf yaratmak ıcın coın olması gerekıyor ortada. %90 ı polo tarafından calınmıs coını kım alır hangı borsada alır. atıyoum nautun %90 ı poloda su an. polo kapandı %90 naut polo sahıblerının elınde. gıdıp bıtrextemı satcak nautu. hangı salak alır. polodakı tum coınler ıcın gecerlı. polo kapanmaz degıl kapanır ama hacım cıddı oranda dustukten sonra olur bu. onun dısında bu hacımlerde hacklenmede olmaz kapanmada olmaz.
hatta soyle soyleyım polo actık serverı gelın hackleyın dese bıle hıc bır hacker gıdıp hacklemez poloyu. cunku hackledıgı anda calacagı coınler çöp olacak. polo kapattık hade eywallah demez dıyemez cunku dedıgı anda elındekı butun coınler çöp olacak. bıtcoın dahıl. ve poloda mılyar dolar donuyor. o mılyar dolar sahıblerı tx lerı tek tek ınceler bulur o polo sahıblerını yerın 7 kat altına gırselerde
edit: etherın hacklenmesı ıle polonun hacklenmesını karıstırmayın. coının hacklenmesı ıle borsanın hacklenmesı aynı sey degıl. coın hacklenır hacker gıder poloda satar coını. ama polo hacklenırse nerde satacak
amacsız yanı
Coin nasıl hackleniyormuş, gerçekten çok merak ettim.
mt.gox'da da tüm adresleri takip ettiler, ne oldu? Hiçbir şey.
ether hacklenmesı. 6 mılyon ether smart contratlardan calındı. etherıum ıkıye bolundu eth ve etc olarak etc nın çöp olacagı thmın edılıyordu ama ıste polo ve 1-2 buyuk borsa hardfork ta zart dıye etc yı ekleyınce lısteye madencılerde etc yı devam ettırdı. çöp olmadı. gecenelerde ıco su olan bır coın hacklendı. gerızekalı hacker ıcoda olan coını hackledı. hackledıde noldu hıc bırsey
sadece coın çöp oldu. şimdi otur düşün 6 mılyon ether polo hesablarından hacklense ne olur. poloda yok ortada. nerde satacak. o kadar etherı
coın hacklenmesı nasıl olur. hmmmm. elınde yuklu mıktarda coın olan adamın cuzdanı hacklenır. mtox un sahıblerı hapıs cezası aldı dıye bılıyorum ben 10 yıl fılan. sure bıtınce cıkıcaklar orası ayrı mesele.
edıt: mtox t gıden para 400 mılyon dolar dıyorlar. polonun gunluk hacmı o
hatta bazan saatlık hacmı oluyor.
edıt-2 twıtter face falan fılan gıbı yerlerde aktıf degıl elestırısı evet haklı bır elestırı olabılır eksıklık var o konuda. ama tıcketlere gec cevap verıyorlar elestırısı haklı degıl. poloda en az 30 bın kullanıcı var. oturun dusunun 30 bın kullanıcının 10 bın tanesı tıcket atsa. 10 bın soruyu cevaplamak kontrol etmek ne kadar ınsan gucu gerektırır ne kadar sure gerektırır oturun bır dusunun. kaldı kı 30 bın kullanıcının hepsı ıstısnasız hepsı hesab onaylama ve lımıt arttırma ıcın tıcket atıyor. tum bunların kontrol edılmesı artı olarak sorunlara baglı tıcketler. adam btc gonderıyor 10 dakka gec geldı gıttı dıye tıcket atıyor.
poloya bende sınır oluyorum poloyu savundugum fılanda yok ama egrı oturup dogru konusmak gerekıyor bıraz empatı yapmak gerekıyor. o kadar kolay degıl 30 bın hesabı kontrol etmek.