Pages:
Author

Topic: [PRE-ICO] ⚡ WePower - YEŞİL ENERJİ'nin geleceği için ilk GLOBAL blockchain ⚡ - page 11. (Read 4039 times)

full member
Activity: 266
Merit: 190
kronometre biter bitmez hepsi satıldı yazdılar. geri kalan 6 milyon usd satıldı her nasılsa 1 saniyede. 10 bin dolar fee ödesen yine de o kadar hızlı olmaz. kalanları bazı balinalar rezerve etmiş demek ki firmayla anlaşarak.
Dostum sen blockchaini anlamamissin ethereumu cözememissin olay smart contract üzerinden yürüyor öyle ayirma falan gibi bi durum olamaz. adrese giren ethereum kadar token disari cikiyor.

HArd cap belliydi zaten basarili olmus ICO.

adrese ethereum girmiyor demiyoruz ki Cheesy böyle büyük çaplı işler için böyle küçük düşünmen hayata karşı mutlu olman konusunda oldukça yardımcı oluyordur. bir çok yabancı kaynakta da benzer şekilde konuşuluyor zaten. belli bir olay ama çok büyütülecek bir konu değil, çoğu firmanın yaptığı, yapacağı bir şey.
Dostum Smart contractlar nasil isliyor biliyormusun? bilmiyorsunki demekki hala böyle konusuyorsun. Senin gibi adamlara kalsa herseyde ameriganin oyunu zaten.
member
Activity: 135
Merit: 10
kronometre biter bitmez hepsi satıldı yazdılar. geri kalan 6 milyon usd satıldı her nasılsa 1 saniyede. 10 bin dolar fee ödesen yine de o kadar hızlı olmaz. kalanları bazı balinalar rezerve etmiş demek ki firmayla anlaşarak.
Dostum sen blockchaini anlamamissin ethereumu cözememissin olay smart contract üzerinden yürüyor öyle ayirma falan gibi bi durum olamaz. adrese giren ethereum kadar token disari cikiyor.

adrese ethereum girmiyor demiyoruz ki Cheesy böyle büyük çaplı işler için böyle küçük düşünmen hayata karşı mutlu olman konusunda oldukça yardımcı oluyordur. bir çok yabancı kaynakta da benzer şekilde konuşuluyor zaten. belli bir olay ama çok büyütülecek bir konu değil, çoğu firmanın yaptığı, yapacağı bir şey.
full member
Merit: 190

full member
Merit: 242
member
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Gözümüz aydın hardcape ulastı nihayet. Daha az once baktıgımda 5585 ethereum var diyordu. Herhalde ethereum agında sıkısma oldu transactionlar gec gitti. Yada gec güncelleyebildiler yogunluktan dolayı siteyi
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Telegramdan admin çok yardımcı oldu sonunda alabildim, benımkilerde geldi buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum
member
sitedeki geri sayım bittiği anda yeni ethereumları gönderebiliyoruz değil mi?
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Bende alabildim sonunda gwei yi yüksek tuttuım 40 yaptım ama 2 saate yakın sürdü, bu arada adres degişmiyor arkadaşlar 5 saatten sonra yine aynı adrese gönderim yapılacak
full member
Activity: 434
Merit: 109
Ben saat 15.01 de gas limit: 300000 gwei: 23 olarak yolladım.3 saati geçmesine rağmen transfer hala tamamlanamadı.

Haydaa napacaz hocam acaba 5 saatte geçmezse balinalar ezer geçer bizi dimi alamazsak öyle askıdamı kalacak keske daha çok gwei yapsaydık

Yaklaşık 3.5 saat sonra transfer süreci tamamlandı ve tokenler cüzdanıma geçti.
member
Activity: 378
Merit: 11
Ben saat 15.01 de gas limit: 300000 gwei: 23 olarak yolladım.3 saati geçmesine rağmen transfer hala tamamlanamadı.

Haydaa napacaz hocam acaba 5 saatte geçmezse balinalar ezer geçer bizi dimi alamazsak öyle askıdamı kalacak keske daha çok gwei yapsaydık
full member
member
Activity: 378
Merit: 11
Hocam myetherwallet üzerinden dediginiz gibi yolladım ama 1:30 saat oldu hala gitmedi, öyle dönüyor ne zaman gider acaba veya gitmeyecekmi gerçi 5 saat diyor ama umarım gider
member
ben 20 gwei 200k gas limitle yolladım. az önce hesabıma geçmiş 1600 wepower

5 saat sonunda ne kadar kaldığını nerden görebileceğiz acaba?
full member
25 dk oldu hala pending diyor normal mi?

40 gwei ile yolladım 28dk ve gitmedi, manyak bir yığılma oluştu 20 dk öncve 10k işlem oluştu dediler moderator telegram grubunda, millet kaçla yolluyorsa artık fena yani. İlk davrananlar aldı
member
25 dk oldu hala pending diyor normal mi?

full member
Yatırımımızı yaptık bakalım. 5 saat içerisinde bitmez ise tekrar bir miktar alabilirim.

Edit:

An itibarı ile 1 saat 25 dakika oldu ve transfer hala tamamlanamadı. 23 Gwei yapmakla yanlış yaptık anlaşılan.
full member
full member
Beyler göndereceğimiz adresi nereden görüyoruz. Açıklandı mı?

Bu arada ilk 5 saatte ICO'nun tamamlanacağını düşünüyorum.

CEO resmi adresi paylaşıyor arkadaşlar https://www.youtube.com/watch?v=UIxg1P747Y4

full member
Beyler göndereceğimiz adresi nereden görüyoruz. Açıklandı mı?

Bu arada ilk 5 saatte ICO'nun tamamlanacağını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: