Pages:
Author

Topic: Pump Gruplarındaki Sinyallerle Büyük Oynanır Mı? - page 11. (Read 3128 times)

full member
Activity: 386
Merit: 178
Bu piyasada binlerce keriz olmaya devam ettiği sürece bu kerizleri güden bahçivanlar olacaktır diye düşünüyorum. Bu tür gruplara asla katılmayın, hayal satmaktan, paranızı çalmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Bu herifler para karşılığında icoların reklamını bile yapıyorlar.
member
Activity: 224
Merit: 10
Bu pump gruplarına bir türlü güvenemedim. Kazananlar vardır tabi ama ben daha riskli buluyorum.
Kendi yaptığım detaylı bir araştırmayla yatırım yapmayı her zaman tercih ederim.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Uzak durun, pump işi tamamen saçmalık.Pumptan kazanmanın 2 yolu var.

-Ya yatırım yaptığın coine şansa birileri pump yapar kazanırsın.Ya da
-Pumpı bizzat yapar ve sazanları çekip tepeden çakarsın.

Pump grupların genel amacı 2.maddedeki o sazanları gruba çekip ellerine tepeden vermektir.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
Çok büyük risk kesinlikle bulaşmamak lazım
full member
Activity: 182
Merit: 100
eHarvestHub
Kesinlikle yapılmaması gereken bir hata. İlk postu atan arkadaşın da dediği gibi başkasının s*ki ile gerdeğe girilmez. Onların bir çoğu tamamen palavracı adamlar. 10 dk da %15 koyan coin direk pump olmuş oluyor.... Kesinlikle güvenmeyiniz.
newbie
Activity: 182
Sayfalar kilitleniyor. Büyük değil küçük bile oynamak mantıklı değil bence. Büyükte risk fazla kaybedersen kalırsın. Küçükte risk az e kazanç zaten az getirecek bu sebeple neden denenir ki diyorum. En iyisi uzak durmak. Benim fikrim bu tabi.
newbie
Activity: 4
Kesinlikle HAYIR, oynanmaz! Bunun 2 sebebi var;
1) Bu gibi ücretsiz grupların adminleri VIP gruplar kuruyor ve VIP gruplara giriş için ekstra para alıyor. Bu VIP gruplarda alınacak coin belirleniyor ve herkes dipten giriş yapıyor belirlenen coin türüne. Ardından free grup üzerinde coin açıklanıyor ve herkes yükleniyor. Bu yüklenme sonucu VIP grup hedefine ulaşıyor, free gruptan ise 1-2 kişi 3-5 kuruş kazanmış oluyor.
2) Tıpkı birinci sebepte yazdığım gibi adminler dip noktadan coin'e yükleniyor ve hacim oluşturuyor. Bunun sebebi ile adminler paralarını katlarken hacim artırmış ve güven toplamış oluyor.
Çok iyi açıklamış kardeşimiz tam not👍
bencede çok iyi açıklamışsın.
full member
Activity: 196
Merit: 104
🤖UBEX.COM 🤖
Bence de böyle bir heyecana gerek yok, Twitter'dan takip et ustaları Selcoin, Tikidiboy vs. sonra onlarla hareket et bak nasıl kazanmaya başlıyorsun.
full member
Activity: 280
Merit: 106
Arkadaşlar Pump gruplarından uzak durun, bende bu gruplara uyup 2K TL'mi iç etmiştim. Sağlam bir Coin alın uzun dönem ellemeyin, Ethereum mesela uzun süre elleme o yolunu bulur.
newbie
Activity: 24
Benim denemede hüsran oldu uzak durun kesinlikle.
newbie
Activity: 64
Ben 1 kere denedim ve hüsran oldu. Borsada yeni olduğum zamanlar bi bildirim geldi, pump yapacağız ve şu kadar satoshiye kadar yükseleceğini öngörüyoruz diye. Ben açıp gireyim derken dumptayken almışım ve 1-2 hafta hodl yapmama rağmen %20 kadar zararla çıktım. Nasıl pumplamışşa büyük balıklar.  Undecided
jr. member
Activity: 64
Merit: 5
Benim iki tane kötü tecrübem oldu. Birincisi kendi hatam. Panik halinde yanlış satış yaptım ve elimdeki coin'in %95'ini kaybettim. Bir daha denemek istedim fakat bu seferde yetişemedim ve zarar ettim. Bence bu iş para kazanmak için mantıklı değil. Kazananlar vardır elbet ama şans faktörü çok fazla. Tabi grupları kuranlar için değil. Esas parayı kurucular kazanırken üyelerine de umut veriyor sadece. Katıldığım gruplardan biri anket yapmıştı. Genelde bu gruplarda rütbe olayı oluyor. Belli miktarda üye getirene bir kaç saniye öncelik veriliyor yani daha erken haber veriliyor. Anket şöyle bişeydi: "Erken haber vermenin bir avantajı var mı?". Üye sayısı yaklaşık 20 bin olan bu grupta hayır sağlamaz çoğunluktaydı ve ben de oradan uzaklaştım tabi Cheesy mantıken mantıksız çünkü.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Kesinlikle uzak durun. Kazanan daima kendileri olur.
full member
Activity: 448
Merit: 107
Pump grubunda büyük para ile oynayamazsınız çünkü hacmi neredeyse yok denecek kadar az coinlere pump yapmaya çalışıyorlar.
Alım yaparsanız satış yapamazsınız.. Çünkü hacim yok.

Küçük bir miktar ile denedim. %50 gitti param. Sonra anladım ki, grubun lideri olmadıkça kazanma şansınız çok düşük.
Uğraşmaya değecek bir iş değil. Hele büyük oynayanlar paralarına elveda desinler.

Ancak sinyal grupları güzel. Verilen sinyallerin çoğu kazandırıyor. Stop loss olayı da olduğu için kaybetme ihtimaliniz düşüyor.
member
Activity: 88
Merit: 12
binlerce kişilik bir telegram pump grubunda adminlik yaptım kısa bir süre ve ayrıldım içime sinmedi. evet adminler önceden alım yapıyor bu doğru ama adminlerde kendi içerisinde fikir ayrılıkları içinde.

1. olay; iyi bir pump yapabilmeniz için pumpa giren insanların, birbirine yakın sermaye ortaya koyması gerek, adminler de dahil. önceden yüklü alan adminlar balina görevi yaparak, sell emri verdiğinde grubundaki üylerine satış yapmış oluyor, bu ilk büyük mantıksızlık.

2. mantıksızlık hacmi düşük bir coin seçmek için çaba harcanıyor fakat bu çöp bir coin ve güvensiz bir borsada işlem yapmaya sebep veriyor.dolayısıyla pump bittikten sonra, dumpta içeride kalan insanların uzun vade içinde bile kurtaramayacağı bir kayıp yaratıyor.

3.mantıksızlık güven sorunu, burada yapılması gereken, adminlerin sağlam bir grafik analizi yaparak, gelecek vadeden ve iyi bir borsa seçip, hacmi göz ardı ederek hodl pump yani uzun süreli bu 24 saatlik olabilir, 1 aylık da olabilir toplu yatırım mantığıyla kar oranı alacak coini seçmeleri gerek. bu mantıksızca geliyor çoğu insana ama bana göre herkesi memnun edebilir.bankaların mevduat faizlerinin aylık %10 bile olmadığını düşünürseniz , bir haftada veya bir ayda paranızı 2 ye katlayan bir coin neden mantıksız ve sabırsızlık düşüncesi yaratıyor bunu anlamıyorum.

dolayısıyla şu anki pump gruplarından uzak durun. saçma ve kendileriyle çelişen sorunları var. binancede geçen ay, bitcoin darka yapılan gibi 48 saatlik pump yapamazsınız belki ama zamanla bu güce ulaşabilecek türk kitlesi yaratmak mümkün. pumpçılar realist bakmadıkları için kimse bu fikirlere yanaşmıyor, kısacası şu anda pump tayfası iddia tayfası gibi.bir çok ülkenin bu tarz gücü varken bizim beceriksiz kalmamız üzücü ama yapacak pek bişey yok.

ve hodl pump mantığında sizi belli bir süre en azından günlük düşünüyorsanız bile, fiyatı 30 dakikaya yakın yukarıda tutabilirseniz, ikinci dalga borsanın içinde ki diğer kullanıcılardan buy emri geliyor, ardından bazı botlar devreye girerek günün karlı seçtiği coine buy emri veriyor.

yani dakikalık ve saniyelik pumplar, sadece adminlere ve balina fonlamasıyla kurulan pump gruplarına yarar. % 20 lik bir kitlede belki bir miktar parasını katlayabilir ama geriye kaybeden kitleyi küstürüyorsunuz ve bir sonraki pumpa neden girsin adam ? böyle olunca başarısız pumplar başlıyor.ve bu gruplar zamanla yeni gruplar açıyor, oralara sizi yönlendiriyor falan filan. cahil cahil işler Smiley

birde şöyle bir soru işareti var ? pump için seçilen coinlerin çoğu tek bir borsada işlem görüyor, özellikle bu tarz coinlerden büyük ve güvenli sayabileceğimiz binance de çok var. eğer bu coinler binnacede listelenmek için x milyon supply coini borsaya hediye veriyorsa; borsa fiyatı belli bir süre ayarlayabilir. kısacası kendilerince o coin üzerinde kar beklentileri ve fiyat analizleri vardır. bu işte biraz pump işinde sorun, uzun vadeli pumpta ellerindeki coini sell yaparsa borsa, sizi terste bırakabilir. bu yüzden borsaların çalışma sistemlerini bilmek lazım. buda deneme yanılma yöntemiyle çözülebilir. kısacası biraz karışık ve zor bir iş.

newbie
Activity: 189
Büyük risk içerir. Baştaki adam almış baştan, satacak tepede. Tamamen bir hile bu. Girmem, girmeyin de. John Mccafe gibilere kazandırmayın.
member
Activity: 266
Merit: 12
Çok büyük bir risk etik olmamasının yanı sıra standart bir kullanıcının zarar etmesi muhtemel diye düşünüyorum. Arkadaşlarında açıkladığı gibi önce VIP gurup alım yapar sonra guruptaki 1-2k kullanıcıya alım yaptırırlar zaten hızlı olursan 3-4x de anca yakalarsın bir anda 20x görür elinden çıkarabilirsen ne ala çıkartamaz isen zarar etmen olası.
jr. member
Activity: 50
Merit: 1
Selamlar nedir bu pump grupları acaba nasıl gerçekleşiyor ?
newbie
Activity: 28
Merit: 1
pump gruplarına şuana kadar hiç girmedim ve bir kuruşda yatırmam o coinlere.
newbie
Activity: 1
Büyük oynamanızı önermem çünkü her an her şey olabilir. Çok yüksek kazanç olacağı gibi çok yüksek zararlar da olabilir. Ancak düzgün zamanda al-sat yaparsanız zararlı çıkma ihtimaliniz çok az. Size tavsiyem çok yüksek kar beklemek yerine tatmin edici karda coinden çıkmak.

Türk pump grubumuza girmek isterseniz Link : https://t.me/turkishpumpcoin
Pages:
Jump to: