Pages:
Author

Topic: Pump Gruplarındaki Sinyallerle Büyük Oynanır Mı? - page 12. (Read 3133 times)

newbie
Activity: 154
Merit: 0
Sadece ona bakarak kesinlikle hayır. Bazen denk gelir takip ettiğiniz coin burada verilmiştir o zaman olabilir fakat bu da ayda yılda 1-2 defa denk geliyor
member
Activity: 112
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bence her işte kendi düşünceleriniz herşeyden önce gelmelidir tabiki farklı kişilerden görüş almak her zaman iyidir fakat bu piyasa için kötü sonuçlara yol açabilir
jr. member
Activity: 154
Merit: 4
En mantıklı yaklaşım, yapılacak yatırımın sizi batırmayacak düzeyde olması sanırım. Yani şans yaver giderse yapılan yatırım değerlenecek ve para kazanacağız.
Öte yandan batarsa ya da boş çıkarsa da yatırdığımız paranın bizi batırmayacak ya da çok zor durumlara sokmayacak bir mebla olması gerekir. Zira para kazanacağım diye aç kalmak hiç de mantıklı bir yaklaşım değil.

İyice okuyup araştırmak gerekir. Fikir alışverişi son derece önemli bir mesele.
member
Activity: 574
Merit: 14
hocam zarar etseniz onlar sizin zararınızı karşılamaz.
derinlik az olur elinizdeki coini sonradan zararına satmak zorunda kalabirsiniz.

kısa süreli işlemler için bu grupları kullanıyorlar.
anlık olarak yakaladığınız size kar kalıyor veya zarar oluyor.
onun yerine uzun vadeli coinleri kovalayın derim.

coin önerisi yapmayacağım forumda araştırın, deneyimli kişilere sorun, aklınıza hangisi yatarsa kendiniz karar verin.
full member
Activity: 182
Merit: 100
eHarvestHub
Ben kesinlikle onların yalancı olduğunu düşünüyorum. Yav adam 10 dk da %15 artan koine pump diyor. Ulan bende biliyorum bu işin sonunun pump'a çıkacağını. Eğer sana fiyatı artmamışken bu coin pumplanacak diyorsa birileri he eyvallah ama yok bence öyle bi dünya
brand new
Activity: 0
Hocam bu tarz gruplarda takılmaktansa kendimizi yetiştirip (analiz vs.) azar azar elimizdekini yükseltmemiz daha iyi olur düşüncesindeyim. Diğer arkadaşlarda zaten bu tip yorumlar yapmışlar. Bir anda zengin olacağım gözüyle bakıp, elinizdekinden olmayın.
newbie
Activity: 64
Ben de takip ediyorum o şekilde işleyen bir kaç pump grubunu. Özellikle bi kaç pumplarında takip ettim ve bildirimi verdikleri anda borsada o sayfaya aşırı yüklenme olduğundan sağlam bir alım satım emri verme fırsatı bulamıyorsunuz. Aksine pump sonrası yaşadığı dump ile birlikte zarar edebilirsiniz.

Bunun yanında bilgilendirmeyi bir kaç saniye önceden almanızı sağlayan affiliate programları var. Belli bir sayıda kişiyi davet ederseniz size şu kadar saniye erken bildirim göndereceklerini vaad ediyorlar ama şahsen denemedim. Fırsat bulan bilgi verebilirse sevinirim.
member
Activity: 364
Merit: 20
aha bazı balıklar geliyor burada ki fikirlerle oynuyor sonra da vay efendim niye kaybettim ben. benim vebalimi aldılar. benim rızkımı yediler. hakediyor onlar işte. dolandırılmayı hakediyor.

dolandırılmak isteyenler buyursunlar. forumda zaman harcamasınlar ilk buraya dadansınlar. bikaç tane pump grubu ile bütün yatırımlarını kaybedebilirler. buna eminim.
member
Activity: 322
Merit: 16
oynamak isteyen oynasın da sonra üzülmesin vay efendim neden çıkamadım stop losslarım patladı elimde kaldı %70 zarar ettim diye ağlayacaksa hiç girmesin. zaten sonunda kesinlikle zarar edeceksin kaçarı yok.
newbie
Activity: 196
Girmek bana göre hiç mantıklı değil. Bir anda aldın satış emri giremedin pc kilitlendi sonra hop bakmışsın yarıya düştü. Bir de saçma boyutu var işin
bunu hangi coinde yapsalar , grafiği de bozuyor namussuzlar. Boşvermek gerek böyle işleri.
newbie
Activity: 41
utanmadan hala pump grup reklamı yapanlar var. bakalım daha neler göreceğiz, bunun gibi 3-5 tip dolandırıcılık daha türer diye tahmin ediyorum.
member
Activity: 140
Gruptaki ilk alan 5 10 kişi iyi kazanır. sonrası şansına ne düşerse. kendi aklıyla hareket etmeli. en azından zarar da etsen kendi kararın olur.
jr. member
Activity: 72
Merit: 6
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
pump gruplarında herkes kazanamaz. Çünkü grupta mutlaka birileri kaybedecektir. Kaybeden tarafta olmadığınız sürece kazanırsınız.
member
Activity: 378
Merit: 55
bu sinyallerle oynayanın aklı yoktur. büyük oynayanın hiç hiç yoktur.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
ne büyük oynanır ne küçük oynanır. gruplara sinyallere güvenip de oynanmaz.
newbie
Activity: 62
yahu bu gruplar yuzunden stop loss veya take profit order lari calisip uzun vadeli stratejilerimiz darmaduman oluyor, ona kiziyorum
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Ya bu tutturuyor muhabbetine hastayım adamlar 50 bin adet keki bulmuş kriptoparayı önceden satın alıyor ve insanlar fiyat yükseliyor diye dalıyor. Kimsenin tutturduğu falan yok coinin fiyatını yükselten grubun üyeleri zaten ama kimse kazançlı çıkmıyor (ilk girenler dışında)
member
Activity: 94
Pump gruplarına asla güvenmeyin derim çünkü ilk başta has üyeler o coinleri ucuzdan alıp saklıyor ardından 20k kişi birden pump yaptırıyor böylece has üyeler pump seviyesindeyken coinleri elden cıkarıyolar benim anladığım mantık bu tabi bunu büyük meblalarla yapıyolardır oyuzden tavsiye etmem
newbie
Activity: 182
Hayır olacak coinlere de iğne yapıyorlar grafiğin anası ağlıyor. Boş boşa yürücek bcpt yi ne hale soktular.
jr. member
Activity: 56
Merit: 1
Şu pump grupları maç veriyoruz diye haftalık para alan iddaa gruplarından farksız bence.Kanmayın boşa paranızı kaptırmayın.Kimse 2 kuruş parasıyla pump falan yaptıramaz.
Pages:
Jump to: