Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 11. (Read 1813 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Tamamen şahsi yorumum ripple'ın bir daha o günleri görebileceğini zannetmiyorum. Derseniz bunun için bir sebebin,grafiğin,datan var mı yok ancak nedense böyle düşünüyorum.
member
Activity: 266
BTC kendini topladığı anda tüm coinler bir yükseliş yaşayacaktır. Ripple reklamı çok yapılan bir coin. Kesinlikle bir pump yiyecektir. O yüzden alım fırsatı olduğunu düşünüyorum
full member
Activity: 588
Merit: 125
Ripple banko eski seviyelerini gelecektir hatta daha yükseklere gidecektir.Şu aralar toplanmaya başlanmalı ki sonrasında pişman olunmasın.Güzel kar bırakacak
member
Activity: 336
Bence eski seviyesini gececektir ama biraz sabırlı olabilirsek çünkü btc piyasayı belirlediği için yhiç bir altcoinin yükselmesine müsade etmiyor neredeyse biraz daha sabırdan sonra bence xrp 3-4 dolarları rahat bulur yıl sonuna kadar 7 dolarları bulabilir diye düşünoyurum
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
Bitcoin eski fiyatina gelirse, hacimler ozamanlara donerse neden olmasin. Zaten cok gereksiz yukselis olmustu ama biryerden kendini fiyatladi. Tekrar eskisi olmamasi icin sebep yok
full member
Activity: 238
Merit: 105
Ripple'ın o fiyalara çıkmasına hiç anlam veremeyen biri olarak tekrar o seviyeleri görmesi için BTC'nin güzel bir atak yapması gerektiğini düşünüyorum. Yukarıdan aldın ve elinde kaldıysa beklemekte fayda olabilir.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Ripple in 3 dolar olması falan bence hayal anca btc uçarsa öyle belki olur saçma sapan fiyat yaptı gerçekten saçmaydı bence adeti itibariyle mantıklı gelmiyor.
member
Activity: 224
Merit: 12
ripple cidden çok düşük ama daha hala dip yapmadı diyebiliriz 5000 satoshiye kadar düşmesi muhtemel ama ilk boğa hareketiyle birlikte 3-5 dolar seviyelerine tekrardan tırmanacaktır
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Piyasada ethereum bile adam gibi yükselemezken ripple balon gibi şişti sonunda patladı. Hiç güven vermiyor bana. Tecrübesiz eş dost ripple alacam dediğinde hepsine karşı çıkıyorum. Ekmeğini yiyen yedi şu saatten sonrası ne olcağı belli değil tam kumar
member
rıpple bence bugun itibarı ile 1.12 dolar dolaylarında biraz daha beklenirse 0.80-0.90 dolar dolaylarında alınabilir bende 0.90 dolar dolaylarında almıştım şimdi tekrar satıp düşünce almayı düşünüyorum . ve nisan sonuna kadar eski seviyelerine gelebileceğini düşünüyorum her sey bitcoinin durumuna baglı ama bunu da unutmamak gerek
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Ripple hareketini bence fazlasıyla yaptı daha çıkar mı belki neden olmasın ama şu anda eskisine göre daha riskli bana göre fiyatı arttı. Ben şansımı daha farklı yerlerde deneyeceğim. Tutupta 0.5$ lara geri dönme şansı da var.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Ripple fiyat olarak 1$ etrafına yerleşmiş görünüyor, bu yıl bir daha yapsa yapsa 2ya da 3X yapar onuda zaten bir çok coinden kazanabilirsin, o yüzden ille de uzun vade Ripple diye tutturmanın alemi yok, kısa vadede al sat yapılır fakat çok kötü terste de bırakabilecek karaktere sahip.
full member
Merit: 100
gelir ama seviyeye gelene kadar BTC 100 bin dolar olur, Ripple tam bir pump koini başka bir şey değil, milyarlarca olan bir koinden bahsediyoruz.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Ripple eski konumuna gelir mi bilmiyorum fakat yapılan açıklamada 2018 yılı içerisinde en büyük 5 para transfer firmasından 3’ünün XRP’yi kullanmaya başlayacağını duyurdular bu da büyük bir gelişme olacaktır.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Bitcoin yükseldiğinde ripple da yükselecektir. En azından yaptıkları reklamlarla bir anda ortalığı alt üst edebiliyorlar. Şuan zaten her şey kötü seviyede gerçi. Ne alsak yükselecektir
full member
Activity: 602
Merit: 118
edeceği değeri bence buldu daha fazla gideceğini zannetmiyorum. benim ilk göz ağrım diyebilirim.
member
Activity: 224
Merit: 12
Şu rippleyi bir sevemedim gitti. Millet deli gibi alıyor bizim içimiz ısınmıyor şu merede
full member
Activity: 630
Merit: 102
Yani fırsat görülürse girilir ama %100-200-300 kar hedefleyip girmek akıl karı değil bu coin için. Yukarıda arkadaşların da dediği gibi piyasaya sürülmemiş coinler mevcut hala. Ha fırsat görülüp girilir %10-20 kar edilip çıkılır orası ayrı ama uzun vadeli tutmazdım ben bu coini.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Eski haline gelir mi derken x20 yaptıgı all time high seviyesini kastediyorsan zor. Tüm piyasanın yeşillenmesi, her şeyin pozitif olması anlamına gelir ki kısa zamanda olacağa benzemiyor. Şu saatten sonra ancak çok fazla pumplanmamış altcoinlerin yükselmesini bekleyebiliriz. Ripple yeterince yükselmişti zaten
full member
Activity: 387
Merit: 186
Ben bu ripple’ın yine artacağını düşünüyorum ama sonuçta büyük kesimin riskli bulduğu bir şey. Yaklaşan da yaklaşmayan da ayrı gergin. Alıp kenara koyacak olan da iyi düşünsün.
Pages:
Jump to: