Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 9. (Read 1813 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Teknoloji ve tanınırlık açısından üst seviyelerde olsa bile Ripple'ın dolaşımda olmayan coinleri ciddi anlamda korkutuyor. Eski konumu dediğiniz 3.5$ seviyeleri ise muhtemelen boğa sezonunda BTC 25.000$ seviyelerine gelirse anca görebilir. Genelde ters mantıkla bu denli fiatlandı Ripple. Popüler olmasına ilişkin bir o kadar kişi tarafından da sevilmiyor. Alım fırsatı mı derseniz zaten şuan alım fırsatı vermeyen her hangi bir coin var mı? Hepsi diplerde.
full member
Activity: 728
Merit: 151
twitterdaki maymunlar parlatmaya başladığında asıl büyük tehlike geliyor demektir  Grin millete 3.5$ dan kakaladılar bunu ...yok ben inanıyorum yok ben güveniyorum yok maliyet düşürmek için biraz daha alıyorum (yalan  Grin ) yok hede yok hödö...alın şimdi bekleyin 2 sene hodl modl diye diye  Grin
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Hiçbir coine tepe yapmışken tavan fiyattan hiç bir şekilde girmemek gerekir aslında, 2. kez ripple ye yüksek fiyattan girenler oldu, mutlaka düzelecektir, belki geldiği fiyata da gelebilecektir ama uzun zaman geçer diye düşünüyoum.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Aksine o coinbase söylentisi muhtemelen %30 zarar verebilir Smiley Ripple ne coin ama... 0,3 altına düşerse bi düşünelim. İlerisi için belki bir şeyler yapabilir.
member
Activity: 392
Merit: 24
Bugün bir coinbase söylentileri dolaşıyor hafif bir kıpırtı bekliyorum ama 1 USD ye ulaşacağını tahmin etmiyorum
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Ripple pump döneminde 3$ görünce millet kafayı yedi ne oluyor ulan dercesine bana sorsanız yatırım yaparmısınız hayır yapmam yapsamda 0.05 BTC den fazla yapmam.
member
Activity: 224
Merit: 12
ripple ı ben btc 16.000 dolarken 5600 satoshiden almıştın şuan 7200 satoshi civarlarında bence iyi bile dayandı ama dibi görmedi.alınabilir ama btc nin sert yukarı yönlü hareketinde 6000 satoshilere kadar düşebilir o yüzden alınabilir de beklenebilirde.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Boğa sezonunda illaki yükselicek ripple eski haline gelme ihtimali var ama daha cok potansiyeli olan coinleri takip etmek lazım ripple bana hiç bir zaman güvendirici gelmedi ama rippledan cok güzel para kaldıranlarda oldu
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
İlk çıktığı andan beri ripple bana hiç bir zaman güven vermedi. Buna göre her zaman yatırım yapmaktan vaz geçtdim.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
ripple çok kafa karıştırıyor spekülatif beklentilerle bir anda 2-3 dolar seviyelerini de görebilir. şu andaki piyasa koşullarıyla hiç bir coinin potansiyel fiyatını değerlendirmemek lazım
newbie
Activity: 196
eski seviyelerine gelmesine çok ihtimal vermiyorum. 1$ seviyelerini görecektir ama 3$ civarları çok zor ihtimal o yüzden pek bulaşmaya değmez
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Ne Ripple'mış arkadaş. Nedir Bu coini popüler yapan?
- Fiyatı düşük ama adet olarak dünya kadar.
- Bankalarla anlaşıyormu , bankaların ripple'ı kullandığı filan yok? İyi araştırın öğreneceksiniz.
- Sürekli birileri pompalıyor ripple alın diye? Sen al ki onlarda sana satıp kar edebilsin vs vs..

Gün gelecek herkes gerçekleri görecek o günü iple çekiyorum.
member
Activity: 336
Merit: 10
Bence alım fırsatıdır ama ne kadar eski seviyelerine gelir kesitrmewk zor gibi geliyor bana piyasada biraz düzelme olursa kısa sürede olacağını düşünüyorum. projesi ve teknolojisi ile süper olan xrp beklentiler çok yüksek
full member
Activity: 602
Merit: 100
Gerçekten de piyasadan ciddi bir para çıkışı oldu, eskisi kadar dalgalanma göremememizin nedenini de buna bağlıyorum. Ripple da eskisi kadar prim yapmıyor gibi tekrar 2.5$ seviyelerine ulaşması biraz zor gibi.

newbie
Activity: 68
ripple da diğer altcoinler de btc artmadan piyasaya sıcak para girmeden yükselmeyecektir.
member
Activity: 476
Merit: 75
Ripple tekrar btc bazında eski konumuna gelebileceiğini pek düşünmüyorum ancak btc yukselişi ile dolar bazında belki toparlaya bilir oda belki aşırı iyimser yaklaşmamak lazım.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Ripple'ın eski haline gelmesi biraz zor, her ne kadar yeni anlaşmalar falanlar filanlar yapsa da ripple genellikle yatırımcı odaklı calısmıyor bu yüzden ripple için çok fazla umudum yok en azından asırı bi yükselme göstermesini beklemiyorum
full member
Activity: 686
Merit: 101
Ripple dan artık bir cacık olacağını sanmam evet 1 doları falan tekrar görebilir ama çok da yatırım yapılacak bir durum görmüyorum ADA dan bile daha çok kazanılabilir.
newbie
Activity: 42
bir kaç yılı bulacağı düşüncesindeyim Ripple ın eski seviyesine gelmesinin. çok yükselmiştir. 3 dolar civarına umarım buna yakın bir civarda almamışsınızdır.
member
Activity: 476
Merit: 10
Ripple n benim kafamdaki hedef fiyatı 1,5 dolar falan 0.50 dolar ile 1,5 dolar bandında gider gelir zaten. Adeti itibari ile zaten 3 dolarları falan görmesi bence büyük süpriz olmuştu.
Pages:
Jump to: