Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 6. (Read 1830 times)

member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Ben ripplenin eski konumuna geleceğini düşünüyorum ama bu biraz zaman alır gibi duruyor uzun  vadede bekletmeniz daha mantıklı  bitcoin ve etherum bı anda yükselişe geçti  ama ripplenin su anki fiyati alım fırsatı almakta fayda var
member
Activity: 564
Merit: 19
Bitcoin'in dövüldüğü Ethereum'un aldatıldığı bu dünyada, seni harcarlar Ripple...
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
Gelirde ne zaman gelir onu bilemeyiz x5 yapsa temiz para abi de bize x10 yapacak coinler lazım mesala zclassic gibi x kaç yaptı bilen varmı ? x100 ? Cheesy pardon x200 yaptı ya galiba.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Ripple için herkesin ya olumlu ya olumsuz fikri var ama malesef ben de olumsuzculardanım şöyle bi düşününce ulaşacağı en üst seviyeyi görmüş bir coini kim neden satın alsın ki bu saatten sonra bu durum da fiyatını kötü etkileyecek
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Ripple dan bence pek bir cacık olmaz, anca pump dump coini olarak bakıyorum öyle uzun yıllar sonra uçacak diye beklentiye dahi giremiyorum Ripple hakkında
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Ripple 3.5$ iken 100 dolar olacak diyip hala alanlar vardı ama xrp geçmiş dönemlerde yaptığı pump-dump olayını tekrar etti ve birilerinin eline verdi. Ripple tabii ki de eski konumuna gelecektir ama %60 %70 i şirketin elinde olan bir coine gidip varınızı yoğunuzu basmayınız! Üzülürsünüz. Üstelik adamlar biryerlerle anlaşınca oraya kendi teknolojilerini adapte ediyorlar. Yani blockchain mevzusu falan değil asıl olayları, sadece para aktarım hızı, komisyon düşüklüğü olan sistemlerinin bir benzerini bankalara finans kuruluşlarına uyguluyorlar. Ne blockchain ile ne de xrp ile ilgisi olmayan mevzu ama gel gelelim hala xrp 100$ olacak diye dolanan, tepeden girmiş bahtsız bedeviler var ortalıkta. Allah akıl fikir ve sabır versin.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Ripple da tüm projeler gibi dipte geziyor ben yeniden 3 doları görmesini gerçekten zor hatta çok çok zor diye düşünüyorum. 1 dolar hedefi ile hodl yapılabilir belki ama bence Ripple dan uzak durmak en iyisi Cheesy
full member
Activity: 392
Merit: 101
Ripple için bu aralar al sat yapmak mı yoksa eski haline gelmesini beklemek mi mantıklıdır?

Eski haline gelmesi kısa vadede ve şu anki piyasa koşulları düşünüldüğünde çok mümkün gözükmüyor. Al-sat yapar yoluma bakarım diyorsan dikkatli olman gerekiyor elindekini de büyük oranda kaybetme riskin var.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bitcoin düzlüğe çıktıktan sonra ripple ve stellar haberleri gelmeye başlar. Geçmişte bu şekilde oldu.
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
gelecektir muhtemelen de daha iyi yerelre gelecektir hele ki şu piyasa biraz toparlansından mutlaka güzel şeyler olacaktır diye umuyorum ben ripple için
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
xrp artık eski tepe noktasına bırakın gelmeyi yaklaşamaz bile. zaten başarabileceğini yaptı american express gibi büyük bankalarla ortaklığa gitti öyle fiyatı tavan yaptı. bu saatten sonra ne yapabilir diye sorun kendinize? ben söyleyeyim bundan sonra yeni anlaşmalarda anlık pump yer sonra eski seviyesine geri döner boğa piyasasında da biraz artabilir ama ath fln bence artık imkansız.

Eski yükseliş ivmesini yakalamasını ben de çok göremiyorum. Önceleri güzel bir çıkış yakalamıştı fakat şu anki piyasa durgunluğu ve yeni olumlu hav yakalayacak haberlerin çıkmaması onu da kötü etkiledi.
full member
Activity: 322
Merit: 102
Ripple artık hic güven vermiyor bana uzun vadeli beklemeyi düşünüyorsanız hiç tavsiye etmem.
newbie
Activity: 163
Merit: 0
şu aralar zor gibi piyasa çok dalgalı ama bence ripple iyi bir çıkış yakalamıştı kendini gösterdi bunu da devam ettireceğini düşünüyorum
full member
Activity: 630
Merit: 102
xrp artık eski tepe noktasına bırakın gelmeyi yaklaşamaz bile. zaten başarabileceğini yaptı american express gibi büyük bankalarla ortaklığa gitti öyle fiyatı tavan yaptı. bu saatten sonra ne yapabilir diye sorun kendinize? ben söyleyeyim bundan sonra yeni anlaşmalarda anlık pump yer sonra eski seviyesine geri döner boğa piyasasında da biraz artabilir ama ath fln bence artık imkansız.

Hem bu arkadaşın dedikleri var hem yatırımcılar yeni balık peşine düştü. XRP alanların çoğu %10-20-30 luk karların peşinde dolanıyor. Eskisi gibi bu fiyattan  alıp 3x-4x yapmak çok zor bu coinde (Benim görüşüm)
full member
Activity: 1176
Merit: 159
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Ripple’nin tekrar aynı konuma geleceğini düşünüyorum çünkü Japonlar Ripple’ye çok ilgi duyuyor.. Bu fiyatlar alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.
full member
Activity: 252
Şu an her coin alınabilir bence uzun vadede kar ettirecektir. Ripple da pump ihtimali yüksek bir coin olduğunu düşünüyorum ve alınabilir yani
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
normalde ripple almazdım da bu gidişle sirf 1-2-3 dolarlardan alanlar sebebiyle bende gidip 0.20 - 0.30 cent ten alacağım 1-2 e çiktiginda böyle almak isteyenlere geri satmak için...
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
yukselisler baslasin millet fomoya kapilip direk rippleye saldirir. yine ayni seviyeleri gorur. insan oglu asla uslanmaz. ac gozludur. kolay kazanmaya calisir.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Dediğim gibi ripple bir kere kırdı güveni ama piyasa duzelirse düşünülecek ilk coinlerden olabilir
Pages:
Jump to: