Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 15. (Read 1813 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 264
çok fazla spek oluyor üzerinde tamamen balinaların insiyatifinden hareket eden bir coin ripple ben hiç bulaşmıyorum rippleye ve kimseninde bulaşmasını tavsiye etmiyorum
member
Activity: 276
Merit: 10
yanlış anlama sen bile gelip burada riple hakkında konusuyosan buyuk yatırımcılar parayı coktan cebe koymuştur sizide uzun vadeli yatırımcı olmaya itmiştir
full member
Activity: 350
Merit: 110
Ripple'ın bu fiyat seviyesi bile bana çok uçuk geliyor açıkcası. Çok uzun süre 20 centlerde gezdiğini gören biri olarak kabullenemiyorumdur belkide Cheesy
full member
Activity: 721
Merit: 100
Ripple'la bir defa kendimce ciddi giriş yaptım stop loss ile gitmiştim. Bence çok riskli bir proje ripple tarzı XLM var nedense o daha çok güven veriyor. Ripple ısınamıyorum.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Bence gelmeyecek. Zaten bu sisirmelerden dolayi o kadar yukseldi. Ha kisa sureli al satlarda karli olabilir fakat alip uzun sureli yatirimlik degil kesinlikle
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
Bence rippple yine yükselescektir ama hangi seviyeye kadar yükselir orası bilinmez. Şuan bir hareketlilik beklemek yanlış olur çünkü tüm altlar zaten kan ağlıyor. BTC biraz toparlanır ve piyasaya tekrar olumlu bir hava haki olursa o zaman bundan ripple da payını alacaktır fiye düşünüyorum. Şuan altkoinler btcnin olumlu hareketine odaklanmış durumda.
full member
Activity: 463
Merit: 107
Bence zor gelir yıllarda bilmem kaç sentlerde gezdi durdu, ne olduysa büyük balinalar bu son 1,5 aydır girip şişirdi fiyatı artık bence 2-3 haftaki halnia biraz zor gelebilir bu coin.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Ripple bu yıl eski konumuna gelir ve geçebilirde amma bunun için ne kadar bekletir, işte burada tercih yapılmalı diye düşünüyorum, yatırım tavsiye etmem riipple sıkıntıda verebilir bekleterek, ben uzun vadede bir miktar ripple tutmayı tercih ediyorum, arada yükseliş ve düşüşlerde alıp sattığım yerine koyduğum oluyor, güzel para bırakıyor amma sıkı takip gerek.
member
Activity: 168
zamanla gelecektir makro bakarsak kısa vede ise dostumal sat yaparsan iyi olur
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Ripple eski konumuna gelir. Hatta aşar da o konumu ama bunun için zaman lazım. Öyle kısa bir zaman da değil. Bana göre 2 sene 3 sene lazım. Bu süreler geçtikten sonra zaten piyasa şu anki durumunu katlamış olur çoktan ve bir yıkılmaz koin örneği olan Ripple' de performansını çoktan sergilemiş olacaktır o vakte kadar..
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
xrp için hiçbirşey belli olmuyor tam bir saçma coin ya ben hiçbir şekilde bu coini tavsiye etmem çoğu kişi fazlasıyla zarar gördü saçma sapan düşüş yükselişler oluyor
member
Activity: 210
Hocam şahsi düşüncem bu düşüsden kademeli olarak alım yapmak ve piyasalar tekrar düzelene kadar elden çıkarmamaktır. Özellikle ripple başta olmak üzere sağlam bir projesi olan tüm coinler için bu geçerli kendi tezime göre
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
bence bitcoin bu seviyelerdeyken gelemez. 3.5tan alanlar varsa şimdiden geçmiş olsun diyim. ripple bu hareketi 3-4 ayda bi yapıyor. birilerinin elinde patlıyor.
member
Activity: 238
Yüksek değerlerden alanlar mecbur bekleyecek şuan inanılmaz düştü değeri. Eğer panik yapıp satmazlar ve beklerler ise eski değerlere ulaşacağını düşünüyorum ben. 3 doları geçecektir yine piyasanın toparlanması lazım biraz.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Kolay Kolay gelmez bence şahsen benim Umudum yok zaten bir kaç yıl sonrasında birden patlama yapan bir coin 3 dolar gibi seviyelerden alan varsa iş zor gibi biraz.
full member
Activity: 378
Merit: 103
uzun bir süre  3,5 seviyelerden alanları bekletir diye düşünüyorum hatta btc aşağı salmaya devam ederse çok uzun bir süre bekletecek gibi riple
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Ripple tam olarak nasıl fiyatlanıyor gerçekten anlamıyorum. Ancak durum şu adeti o kadar fazla ki yatırım için korkutuyor. Benim beklentim en fazla 5 dolarları görmesi oda çook uzun vadede.
member
Activity: 294
Ripple dan uzun vade de hayir beklemek pek mantikli olmaz ancak inis-cikis i fazla oldugu icin al-sat larda kazandiran bir coin olur. Yukseldiginde cekinmeden satmak mantikli olani benim fikrim.
full member
Activity: 252
Merit: 100
bir süre dinlenişe geçicektir ripple
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
riple daha öncede aynı şeyi yaptı bu sefer btc ye alternatifmiş gibi göstermek için bu fiyatlara çıkardılar ama bir daha zor gelir. daha önce amex ile anlaşma yaptığı zaman bile fiyatı oynayamamış bi coin için tehlikeli  işler yapıyor.
Pages:
Jump to: