Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 7. (Read 1813 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
Eski haline geleceğinin düşünüyorum çünkü btcnin dalgalanması diğer coinleri de etkiliyor btc yükselişe geçtiğinde ripple da aynı şekilde yükselişe geçecektir.
newbie
Activity: 68
merkezi olsa da uluslararası antlaşmalar yapmış bir kripto paradan bahsediyoruz , tabiki yükselecek hatta 10 doları görecek aralık ayında , portföyümde bulunmuyor yatırım tavsiyede değildir ayrıca Smiley
sr. member
Activity: 475
Merit: 250
Presale is live!
Birçok coinin eski haline döneceğinden şüpheliyim hatta direkt dönemeyebilir diyeyim. Fakat ripple o aşırı spekülatif havasıyla  çoğu coinden daha çabuk atlama gerçekleştirecektir. Döner dönmez bilmem ama DÖNEBİLİR.
newbie
Activity: 196
Yeniden yükselişe geçeceğini tahmin ediyorum ama tekrar o zirve yaptığı günleri görmesi sürpriz olur. Şu fiyatlardan alınsa elbet kazandırır ama senin beklentine bağlı bu durum.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Şu seviyelerden ripple alır mıyım almam ama bir yükseliş trendine girelim o zaman alacağım ilk coinlerin başında gelir ripple.Neden diye sorarsanız hızlıca zıplama yapabilen bir coin
full member
Activity: 450
Merit: 122
düşüş trendinde alım satım her zaman risklidir terste kaldıysan yapmak bişey yok eski fiyatlarını göreceklerdir zaten fakat ne zaman
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Ripple'ye bir türlü kanım ısınamadı ama kesinlikle ripple almam diyemem.Bir coine kesin önyargılarla yaklaşmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.İlerleyen zamanlarda gelecek vaad eden bir coin haline dönüşürse neden ripple almayalım.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Türkler ripplea çok atlıyorlar. Kandırılmaya çalışmadan zengin olmaya çalışan araştırmayan okumayan bir milletiz. Arkadaşlarımdan duyuyorum ripple aldık battık ne olacak vs. E şu bankayla anlaşmış bunla anlaşmış. Rippleı bankalar transferlerde kullanmıyor ki sadece altyapısını kullanıyor. Bu da çok bilinen bir yanlış.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Ripple, Verge, Tron, Nxt.. Şimdilik aklıma sadece bunlar geliyor Türklerin hücum edip de ellerine verdikleri.. En tepeden giren çok Türk tanıyorum.. Hep sakatlardayız, hep..

sadece türklerin değil dünyada birçok kişinin eline çok sağlam verdiler.zamanında çıkanlar ise süper vurgun yaptılar
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
40 milyar adetlik sirkülasyonuyla 3,5 USD'nin üzerine çıkmış bir coin. Ne zaman çıkmış? Ocak başında, yani boğa piyasasından ayı piyasasına geçtiğimiz ayda.
Dolayısıyla şu anda ayı piyasasındayız ve Ripple da her coin/token gibi oldukça düşük fiyatlarda. Boğaya geçtiğimizde eski rekorunu tazeleyeceğini düşünüyorum.

Milyarlarca adetlik sirkülasyona sahip bir coin daha önce 0,001 USD'lerden gelip de 4 USD'ye yaklaşabildi mi bilemiyorum ama Ripple gözümüzün önünde iyi bir örnek.
Başka coin/tokenler için "40 milyar adet var, bu asla 1 USD bile olamaz!" diyenlerin tezini çürütüyor Ripple.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
bunun cevabını hiç kimse bilemez. coin sayısı çok yüksek. coinlerin dağılımları çok sıkıntılı. yani xrp almak demek paranızı kumara yatırmak gibi. kazanabilirsiniz ama bir anda hepsini de kaybedebilirsiniz.
full member
Activity: 490
Merit: 105
şu anda böyle bir görüntü sergilemsede uzun vade için sağlam bir fiyata tekrardan dönmesi bekleniyor o yüzden uygundur bence.
sr. member
Activity: 476
Al sat yapacak bir piyasa yok ancak al yat yapabilirsin. Şu an için tam bir yatırım fırsatı değerlendirmek lazım derim.
newbie
Activity: 87
Ripple benim ilk aşkımdır.Hayatımı kurtaran 250 liramı 1000 liraya çıkardığım ve kazandığım en kolay paradır.Bu yüzden seviyorum ripple üzmez alanı sevindirir.
full member
Activity: 322
Merit: 102
Bana sorarsan en son düzelecek şeylerden birisi ripple,artık eski güveni bırakmadı insanlarda tekrar aynı istikrarı sağlaması bana sorarsan bayağı zor ama yinede belli olmaz.
jesselui sana aynen katılıyorum dostum. hiç güven vermiyor artık. bu saatten sonra almak pek akıl karı olmaz diye düşünüyorum.
full member
Activity: 406
Merit: 100
Ripple alım fırsatı, waves alım fırsatı gibi insanları zarara uğratan projelerin başlıkları açılmasa keşke bukadar, ripple çoğuna göre saçma bir yatırım bence de öyle, waves zaten içler acısı alan herkes bataklığa saplanıyor.
sr. member
Activity: 714
Ripple ile al sat yapılabilir ancak uzun vadeli yatırım için Ripple tavsiye etmiyorum. Ripple geçmişi itibari ile benim gözümde loser bir proje olarak netleşti. Haber gelir pump olur haber geçer dump olur, Ripple budur.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Ripple, Verge, Tron, Nxt.. Şimdilik aklıma sadece bunlar geliyor Türklerin hücum edip de ellerine verdikleri.. En tepeden giren çok Türk tanıyorum.. Hep sakatlardayız, hep..
sr. member
Activity: 484
HubrisOne
Ripple de diğerleri de eski fiyatlarına döneceklerdir yüksek ihtimal, çoğunluk ripple yatırımını sakıncalı görüyor keza ben de diğer coinlere ağırlık veriyorum ancak düşen fiyatlardan Ripple alınabilir kanımca, yükselişte hepsi de kazandıracak sonuçta.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bu kara günler bitip btc tekrar zirveye cıkarsa şayet bugünler büyük alım fırsatı olarak görülecektir hocam. ben şahsen öyle olduğunu düşünüyorum.
Pages:
Jump to: