Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 12. (Read 1813 times)

member
Activity: 532
Merit: 12
riplle in miktarı çok fazla 2-2.5 dolarları bile görmesi çok fazla buluyorum. bende alıp sattım fakat çok fazla güvenmiyorum. çünkü bu fiyatları edecek bir kalitesi bence yok. tabi konuda bu kadar uzman değilim bir sürü banka ile anlaşma yaptığını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum ayrıca toplam miktarının 100 milyar adet olması benim açımdan çok fazla... herkese bol şans diliyorum...
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Bitcoin, ethereum ve ripple geçen hafta sırasıyla 7500$ 750$ 0.75$ olarak birbirlerine sabitenmişlerdi. Ripple aralarındaki bağdan kurtulup atak yaptı. Hiç bir zaman ripple almadım almanızıda tavsiye etmem unutmayın ki 3.5 dolardan alıp 1.5 dolara düşünce forum ripple mağduru ağlayanı doluydu.
full member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
Uzun vadede belki 1.5 - 2$ görebilecek kapasiteye ulaştığını düşünüyorum ripplenin. Şuanda fiyatı biraz artış gösterdi geri 1$ çıktı 0.70$ ken alım yapıp uzun vade beklenebilirdi.
full member
Activity: 264
2 dolara anca yükselir ama o şiştiği döneme geleceğini hiç sanmıyorum. Bunda piyasanın da etkisi var tabi ama ripple için umudum neredeyse hiç yok.
member
Activity: 546
Merit: 10
Önceki yükselişi gibi olmasa da 1 ay içinde 2-2.5 dolarları görebileceğini düşünüyorum. Sürekli yeni anlaşmalar yapıyorlar ve her anlaşmada ufakta olsa bir pump yapılıyor.
member
Activity: 196
Bir anda gösterdiği büyük yükseliş gibi bir yükseliş beklemiyorum ben Rippleden. Ciddi bir alım fırsatı olduğunu düşünmüyorum ancak uzun süreli bir yatırım için ufak bir miktar alınıp beklenebilir.
full member
Activity: 434
Merit: 107
bitstampa gönderdiğim swift bir haftadır hesaba geçmediğinden alamamıştım ancak rippleyi 1$-1,50$ bandında al sat için düşünüyorum. marketcapte olağanüstü bir değişiklik olmazsa tahminime göre bu aralıkta seyreder gibime geliyor. en fazla 1 haftalık hold düşünüyorum bu coin için ve kar hedefim %5-10 arası.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Ripple ufak bi yatirim yaptik treni sonradan yakalayanlardaniz su an dususte ama yukselmesini dort gozle bekliyorum umarim en kisa surede artacaktir
member
Activity: 378
Merit: 11
14k satoshi olsa benim için çok güzel olacak konuyu görünce yüreğim bir daha hopladı Cheesy
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Ripple illa ki düşecek bu kadar yükselmesi bile beni şaşırttı, ve almak için de geç kaldık bence bundan sonrası için pek umudum yok açıkcası.

Ripple neden düşsünki? Çok düşük bir işlem masrafı ile milyarlarca dolar para aktarmana imkan sağlıyor ve bunu saniyeler içerisinde yapabiliyorsun. Şu an birkaç anlaşmayla Ripple kadar hacmi olan projeler var ama Ripple'nin anlaştığı bankalar 100'e kadar yakın.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Ripple biraz gazla ilerleyen bi coin insanlar riplle cikacak diye aliyor anlik alislardan yukseliyor ama sonrasi dusus. Eski haline doner diye dusunuyorum bende. 10$ diyenler var sanmiyorum o civarlara gelsin ama 3-4 dolari bulacaktir
full member
Activity: 238
Ripple illa ki düşecek bu kadar yükselmesi bile beni şaşırttı, ve almak için de geç kaldık bence bundan sonrası için pek umudum yok açıkcası.
member
Activity: 322
Merit: 23
 Bu piyasada hiçbir şey belli olmaz. Ripple için zamanında 1 dolar olunca buraya sabitlenir bir daha da ilerlemez diye yorumlar yapıldı.
Kaç kat arttı herkes arkasından bakakaldı. Önden yatırım yapanlar iyi kazandı. Piyasaya yeni balıklama dalanlar ise terste kaldı. Yüklü miktarda alım yapanların Allah yardımcısı olsun. Hep diyorum sizi üzecek miktarlarla asla giriş yapmayın. Bu piyasanın sağı solu belli değil.
Ne uzman yorumları, ne grafikler ne anketler.. İsabetli sonucu kimse tutturamıyor.

Özetlemek gerekirse, herkes ümidini keser zararına satar bu koinden adam olmaz derler ve fırlar..
Bankalarla olan anlaşmasından dolayı her an her şey olabilir.
Yine de yatırım yapacaklar ya da elindekileri zararına satacaklar araştırıp kendi kararlarını versinler..
full member
Activity: 378
Merit: 102
Başta sadece bende mi ripple'a karşı bir gıcıklık var yoksa herkes mi böyle diye düşünürdüm bikaç ay önce, zamanla anladım ki kimse sevmiyormuş. Zamanında insanları terste bırakmışlığı da var sanırım, bazıları ondan sevmiyor olabilir ama ben direkt bankalarla ilişkili olduğu içine en başından beri sevmiyorum.

Bankalar kumarhane gibidir bence, her zaman kendileri kazanma endeskli bir sistem, aldıkları faizlerle onlarla bunlarla bir dünya para kazanıyorlar, okadar çok para kazanıyorlar ki örneğin bir yazılımcısına dışarda aynı işi yapan kişinin iki katı maaş verebiliyorlar, yazılım sektöründe çalıştığım için biliyorum ve bankaların nekadar büyük paralar kazandığını az çok görüyoruz. Böyle bir sistemde insanlar umurlarında değildir zaten çok büyük balinalar da oynuyor, gidip 0.5 dolara indirseler ve altı ay hiç artmasa kimsenin umrunda olmaz kaybeden yine küçük yatırımcılar olur. Oyüzden şu piyasada bankalacıların elinde olan bir coinden bişey beklemenize gerek yok, gelin özelden sorun size uzun vade için 10 tane araştırılcak proje söyleyeyim, 2018 gözdelerim Rlc ve monetha olucak bu ikisini de yazayım. Ripplea kalmadık arkadaşlar bırakın peşini derim.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ne ripple mis be. Paranizi emeginizi böyle sacma sapan spekulasyon coinlere kaptirmayin yaziktir. Kripto paranin ne oldugunu yarim yamalak internette gorupte ripple alanlar suan %50 den fazla zarardalar. İleriki donemlerde artarsa sansa artarz. 3 ay önce 10 cent bile olmayan ripple 3.7 dolar oldu akil var mantik var daha ne kadar artmasini bekliyorsunuz?
full member
Activity: 350
Merit: 102
hayır gelmez. gerçekten vazgeçin artık ripple sevdasından sizce bu saatten sonra x5 yapabilir mi xrp. mümkün değil.  matematik şaşr. illa altcoinlerde degerlendirecekseniz paranızı çok daha farklı fırsatlar var. xrp yükselse de hemen çakarlar fiyatı kafanıza zaten.
full member
Activity: 406
Arkadaşlar neden bu ripple sevdası var sizde:) piyasada 1500den fazla coin var, ve ripple da ripple gidiyorsunuz:) ripple alcanıza btc alın bari paranız carcur olmaz dangalak bankacıların elinde:) araştırmaktan kaçmak için mi bilmiyorum en tepede olan coinden 3 5 kat para kazanmayı mı bekliyorsunuz şuan bilemiyorum, ama illa sağlam bişey istiyorsanız neo alın eth alın en azından zarar etmezsiniz kazandırırlar da. Rlc, bitclave gibi bu yıl uçucagını düşündüğüm projeler var ama önersem de bakmaz ripplecılar gibime geliyor:)
member
Activity: 365
Günlük takip edenler için uzun vade için de uygun olan koinler terste kalsanız bile sorun teşkil etmiyor. Hem al sat yap hem beklet. Tercihine göre. Ama riple benim için uygun bir koin değil.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Kripto paraların hemen hemen tümünde büyük bir düşüş oldu. Birçoğu için şu an alım fırsatı söz konusu Ripple tekrar yükselecektir.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
8-13k arası gidip gelir bir süre daha, yeteri kadar elden çıkarttıkları anda (ve btc'nin hareketleri de önemli tabii bu arada) önce 7k'lar ardından hızla 5k'lar 4-3-2-1 veee tekrar bir haber, ripple 10-20k arası... tabii bunlar uzun bir dönemi kapsıyor, minimum 6-7 ay diyebiliriz, kim bilir o zaman 10 doları bile geçebilir, tabii spekülatif olarak...
Pages:
Jump to: