Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 16. (Read 1813 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Ripple eski konumuna gelmesi uzun sürmez her şey piyasaya bağlı biraz sabretmek gerekli sadece gerisi gelir
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Ripple'ı 1 dolardan almak mantıklı olur ya 1,7 15 dolar bile risk bence çünkü biraz riskli bir coin, çok kişi para kaybetti ripple yüzünden malum
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Bence gelmez.Zaten 3$ bulmasi da milletin bosu bosuna  Ripple i abartmasindandi.
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
Koineks'ten cep telefonuma mesaj geldi Ripple'yi sistemlerine eklemek için çalışma başlatmışlar.İnsanlar beğensin beğenmesin ama Ripple bir değere sahip artık.İlerde düşer artar bilemem ama yatırımcısına en çok kazandıran coinlerin başında geliyor.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Ripple artık doyum noktasına ulaştı bu saatten sonra yatırım yapmak çok riskli
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Gelir de ne zaman geleceği problem hocam Smiley Yani yakın vade de gelebileceğini zannetmiyorum ben açıkçası b u yüzdne şu aşamada sadece beklemek gerekiyor bana kalırsa.
full member
Activity: 364
Merit: 102
sabrınız varsa illaki gelir ama sabır laazm bu işlerde yakın zamnda tekrar 3,58 seviyelerini göreceğini hiç sanmıyorum ben
full member
Activity: 350
ripple dan bu saatten sonra yüksek kazanclar beklemek büyük bir hata bence. daha 10 gün önce neler olduğunu gördük. demekki neymiş. bir habere bakıyor herşey. ya da elinde milyarlarca xrp tutan şirketin bir kararına bakıyor. yatırımlarınızı ripple ile heba etmeyin derim.
member
Activity: 154
Ripple 0.90 usd pozisyonuna geldi aldım. Sepete koydum. Bekleyeceğim 3 usd olsun, acelem yok. Tekrar eski konumuna gelir. Yakında haberler uçuşmaya başlar. Falanca banka ile anlaştı, falanca kredi kartı şirketi deniyor. Visa ile rekabet edecek tek coin Rippledir.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
ripple öyle bir coindir ki işi hiç belli olmaz ama bu aralar al satı yapılabilir gerceyi bu btc nin dengesizligindemde  olabilir
member
Activity: 266
Gelecektir ama 25 sentten o konuma gelmeyeceği için eskisi gibi kar olmaz.

Dikkat ederseniz ether ve btc 4 kat arttığı zaman waves ve stratis gibi sağlam olanlar da aynı oranda artıyor.Kendilerinde bir gelişme olmasa dahi rüzgara göre hareket ediyorlar.Ripple da buna göre artacaktır bence iyi bir yer edindi.
full member
Activity: 196
DIWtoken.com
tekrar eski performansını yakalayacağını düşünmüyorum. çünkü bayağı çıkan oldu bu son dalgalanmada. ripple kurucusu hakkında da koinleri elinden çıkarttığına dair söylentiler var. belki yeniden toplamayı düşünüyorsa o şekilde mümkün olabilir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
XRP ye nedense ! güvenemiyorum. Neden potansiyeli olan o kadar koin varken özellikle blockchain veya merkezsiz kavramlarına karşı olan ve bu kadar supply ı olan token ilgi görüyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
değildir kardeşim değildir. ripple için alım fırsatı falan değildir. ripple alıp 3-5 ay 2 dolar olmasını bekleyeceğinize çok daha etkili ve gelecek taşıyan tokenlara yatırım yapın.
full member
Activity: 406
Buaralar çok oynak davranıyor baya sağlam düşmüştü biraz toparladı sonrasında, al sat için bir iki kez alıp sattım şuaralar girmeyi pek sağlıklı görmüyorum açıkçası. Balinaların avı olmamak lazım.
full member
Activity: 413
Ripple daha evvel gördüğü 3 USD ve üstünü tekrar görecektir. Bu yarışı kolay kolay bırakacağını sanmam. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın fakat ondan daha saçma ve amaçsız bir çok token daha yüksek fiyatlardan satılırken kesinlikle yükselmez demek yanlış olur.
member
Activity: 378
Merit: 11
BTC ataga kalktı eğer burdan yine yukarıya 18-20k ya cıkarsa ripple bir daha 3 dolar seviyelerine gelemez, çok kişi altları terkedip btc ye geçer
full member
Activity: 532
Eski haline değil ama yükseleceği kesin şuan 2 dolar seviyesine rahatlıkla ulaşacağını düşünüyorum ama 3,5 4 dolar civarları zor biraz.
member
Activity: 434
Merit: 14
Riple için bir miktar btc ile sayı arttırmak amaçlı sürekli al sat yapılabilir. Bu yolla hem riskler bertaraf edilmiş olur hem sayı artar hem de kazanç. Ama benim bu koinle işim olmaz o ayrı.
member
Activity: 224
Merit: 12
rippleyi 0.74 dolardan yani ozamanki piyasaya göre 0.0000560 btc den almıştım 0.0002300 btc ye geldi satmadım elimde kaldı bi düştü 0.0001000 a mecburen elimdeki kadar daha aldım bu seviyeden 16-17 bin satoshide satmayı düşünüyorum çok hızlı iniş çıkış yapan bi coin ilk pumpda satmak lazım çok güvenli gibi göremedim ben bi terste kalırsan 1 ay beklersin
Pages:
Jump to: