Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 17. (Read 1813 times)

hero member
Activity: 826
Merit: 502
Ekibine ve elinde halen piyasaya sürülmemiş tokenleri düşündükçe hepten soğumaya başlıyorum ripple ' a .. Çok terste bıraktık son artışlardan sonra insanları . Manipüle edilecek bir token . Benim tavsiyem almayın ..
member
Activity: 378
Merit: 20
Ripple çok enteresan bir şey. Crypto piyasasına uymayan yasal bir dayanağa sahip. Aslında sevmem kendini. Daha önce büyük ümitlerle aldığım, sonra beni sinir eden ve satınca da roket gibi giden nalet bir şey.
Fakat gerçek şu ki ne yapacağı belli olmayan bir şey. Sevmememe  rağmen makul seviyelerden elde tutulması gerektiğini düşğnüyorum. Çünkü hayatta gelmez diye düşündüğüm seviyelere bir anda geldi. Bundan sonra neyapacağını kim bilebilirki.
Yalnız şu ara sıra btc ye gelmiş olabilir. Eğer btc hareketlenirse tüm altlar gene kan ağlar.
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Bende satin almayi dusunuyorum, fakat birsey bekledigim icin degil, populer oldugu icin. Cogu kisi trende gore hareket ediyor, Bence biraz daha cikar
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Ripple'ın hak ettiği değer şuanki değerinin 10 da 1 ' idir . Bırakın eski haline gelmesini düşmezse dua edin .

Ben bu kadar boş fomo olan bir coin görmedim . Vallahi bomba ya .
member
Activity: 336

Ripple kısa vade de artıp azalmaya devam ediyor alıp satan arkadaşlar kazanç elde edebilirler. Ama bana göre uzun vade bekleyenler daha

çok kazanç elde edeceğine inanıyorum.Ve önceki seviyesini katlayacağını düşünüyorum. Smiley
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Ripple düşmeden önce 7600'e alış yazmıştım sonra 8k'lara kadar düşmüştü ordan 14k'lara falan çıktı. Hala order duruyor ama artık o kadar düşmez sanırım.
Sağlam düşse aslında 50 cent'e falan alıp unutmak lazım bir kaç sene. 1 dolar imkansız diyordum önceden ama bunda acaip işler dönüyor herşey mümkün artık 100 dolar bile olsa şaşırmayacak duruma geldim nerdeyse...
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Eline alanlar aldı. Yükselir veya yükselmez diyemem ama piyasadaki pump treninde elbet yükselecektir. Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta dump zamanında eth btc %25 düşerken ripple 3,7 dolardan 1,6 dolarlara düştü neredeyse %100den fazla değer kaybetti. Bundan sonrası tamamiyle kumar.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
Bende btc yükselirse ripple ın yükseleceğini savunanlardanım , çok aldatmasın sizi henüz birşey bitmiş değil ripple güven tam olsun ben güveniyorum en azımdan sağlam çıkaracağıma eminim kazandırıcak ve girmeyenler pişman olucak
full member
Activity: 567
Merit: 148
Türk topluluğu Ripple'yi henüz sindiremedi çünkü Ripple yükselirken herkes arkasından el sallamak zorunda kaldı, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı. Ripple bir gün 10 dolar bile olabilir, transfer hızı en yüksek ve komisyonu en düşük kriptoparalardan biri.
member
Activity: 448
Merit: 17
Gördüğüm takip ettiğim kadarıyla iyi toparlandı 1.63 dü en son ama şuan durumlar belli beklemen gerekiyor yavas yavas eski galine döner
newbie
Activity: 53
Merit: 0
Bitcoin eski haline gelirse ripple da eski haline gelir sevmesemde durum onu gösteriyor 2.0 dolar civarı.
member
Activity: 308
yeri bellidir bir iki gün çıkıp yeniden eski haline döner eğer elinizde varsa sabredin satmayın aciliyeti yoksa, yüksekten satış emri koyabilirsiniz
member
Activity: 742
Merit: 19
Ripple tekrar eski seviyesine gelecektir.Ayı piyasasına gelindiğinde muhtemeldir ki geldiği seviyeye düşecek.Ara sıra böyle çıkışlar yapsa da pek tutunamıyor.Yanıltmasın kimseyi.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Yatırım tavsiyesi olarak alınmasın lütfen, Ripple konusundaki şahsi fikrim 4-5 dolara aralığına yeniden yükseleceği yönündedir, sanırım bu çok kısa bir vadede olmayacaktır fakat olacaktır, ben 2.5 dolarda satmıştım düşüşte yeniden aldım.
member
Activity: 630
Merit: 37
zor gibi görünüyor
member
Activity: 152
Merit: 11
ripple illaki yukselecektir fakat su ara gercekten cok dengesiz bir piyasa var
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Ripple'ın eski haline geleceğini düşünmüyorum, kendini kabul ettirme olayını güzel yaptı ama altyapısının sağlamlığı konusunda şüpheler hala var.
jr. member
Activity: 116
Merit: 4
Simple Liquidity – Fueled by NEO
Ripple için bu aralar al sat yapmak mı yoksa eski haline gelmesini beklemek mi mantıklıdır?
Pages:
Jump to: