Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 3. (Read 1813 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
bu kadar değişik planların uyuglanması için öncelikle eskisi gibi 3 dolar seviyelerine geleceğini sanmıyorum ancak günlük yani kısa vadeli al sata daha uygundur.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Eskisi gibi bir hype olmasada bir aksilik olmazsa çıkış sürebilir. Zaten sağlıklı olan bu şekilde yükselmesi.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Son günlerde altlardaki genel trend gibi ripple da silkelenip yeşillenmeye çalışıyor ama daha önceki gibi aşırı bir pump dalgası gelir mi bilemiyorum, yine de onca ters eleştiriye rağmen iyi tutuldu millet hala toplama derdinde. Hiç belli olmaz
newbie
Activity: 196
iki günlük hareket incelendiğinde daha da ivmelenmesi bekleniyor 3$ civarı hala hayal olsa da alım fırsatı orta/uzun düşünen için mantıklı olabilir
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
İyice çekildiğinde değerlendiremedik, güzel hareketler yapmaya başladı. Btc artmasıyla eski yerine gelecek gibi durmaya başladı. Son anlaşmalarının faydası oldu. Daha öncekilerde pek hareketlenmemişti.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Ripple bence ne kadar spekülasyonlara çok fazla maruz kalan bir coin olsa da her zaman gelecek vaad etmeye devam ediyor. Burada önemli olan nerede alım yapmamız gerektiğidir.
newbie
Activity: 99
Ripple ve stellar yukarıya doğru ufak ufak hareketlenince dikkat edin diyorlar, yükselişin başladığına delalet teşkil ediyormuş  Grin  Ripple yavaşça sezdirmeden 1 dolara doğru gidiyor, stoğumu hazırladım düşüşte şimdi iş satış noktasını bulmakta.
mantık güzel Smiley ripple a yapılan haber, spekülasyon vs.. başka bir coin e yapılsa idi, değeri yüzlerce usd olabilirdi.
member
Activity: 224
Merit: 12
ripple atağa geçti gördüğünüz gibi ayrıca westernunion ripple la ödeme için test aşamasındaymış yakın zamanda açıklama yapması bekleniyor o açıklamayla birlikte ripple ın uçuşa geçeceğini düşünüyorum
full member
Activity: 756
Merit: 104
Ripple alakalı yine alttan alttan ciddi bir hareket var gibi hissetmeye başladım ben Ripple yatırımı yapmıyorum ancak ara ara pumplandığıda açık ufaktan öyle bir durum hissetmeye başladım.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Ripple ve stellar yukarıya doğru ufak ufak hareketlenince dikkat edin diyorlar, yükselişin başladığına delalet teşkil ediyormuş  Grin  Ripple yavaşça sezdirmeden 1 dolara doğru gidiyor, stoğumu hazırladım düşüşte şimdi iş satış noktasını bulmakta.
member
Activity: 490
Merit: 16
ripple her zaman korktuğum bir coin olmayı başardı ama keratalarda her zaman sağlam anlaşmalar yapıyorlar. şuan biraz fiyatlanmış vaziyette bakalım nereye kadar ne kadar yükselecek 13 -14 k civarlarında satış olabilir kanaatindeyim.
member
Activity: 406
Merit: 11
Ripple'ın fiyat çıkışını biliyorsunuz. Bugün iki tane yeni haber gelse çılgın gibi fiyatlanmaya başlar. Altlardan yeteri kadar toplandığı zaman o haberler gelmeye başlar.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Ripple yavas yavas 1 dolara yaklaşıyor kasdetdıgın fiyat 2 3 dolar civarı ise biraz zor ama 1 ve 2 dolar arası cıkıp kalacagına inanıyorum
newbie
Activity: 112
balon diyende çok iyi proje diyende var benim bildiğim benim aldığım fiyata gelmesi için çok yükselmesi lazım. bence piyasaya benzer şekilde yükselip yıl sonunda 1,5-2 dolar seviyesini bulacaktır.
member
Ripple şişirilmiş bir coin 3 dolarlardan alanlar için tabiki alım fırsatı ancak şuan bir pump yediği ortada 60 centlerden alış emri vermek daha mantıklı gibime geliyor
newbie
geçen seneki yükselişiyle ilk 3 büyük coin arasındaydı ama bu piyasa koşullarında baya sıkıntıda. hala favori coinlerim arasında ilerleyen dönemlerde tekrar 3 dolar seviyelerini görecektir.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
ripple dan beklediğim hareketin gerisinde kaldi 2-3x yapmasada %50 yakalayabileceğini düşünüyorum önümüzdeki bir kaç ay içerisinde.
member
Activity: 380
Merit: 20
Ben ripple sevenler grubundayım.Bir yükselmeye başlayınca 10-20 kat artmadan durmaz genelde.Her coin gibi buda düştü tabiki normal olarak ancak bu iş bir döngüdür.Doldururlar boşaltırlar sonra tekrar tekrar böyle devam eder gider.Ben ortalık düzelince Ripplenin 10 dolarları göreceğini düşünerek yatırımımı yaptım.1-2 yıl sürsede benim için sorun yok güveniyorum.
member
Activity: 434
Merit: 14
Forumda Ripple'ı sevenler ve nefret edenler olarak iki ayrı grup var..Ben hep nötr kaldım ve öyle olmaya da devam edeceğim..Şimdiye kadar 1 tane bile Ripple almadım..Aralık 2017 değişik bir dönemdi..O zamanki fiyatları yakalaması zor görünüyor.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Ripple adamı vezirde eder rezil de son 4 ayda ben bunu öğrendim 10 centten alan çok arkadaşım var 1-2 dolarda çatır çatır bozdurdular olan yine yeni gelene oldu umarım onlarda sabredip kazanırlar
Pages:
Jump to: