Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 5. (Read 1813 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
Ripple zaten tam olarak bir coin degil sacma sapan tuhaf birsey kim bunu niye kullanir hic anlamiyorum. Guvenmeyin.
full member
Activity: 770
Merit: 103
yahu eski hali demekle ne demek isteniyor şu başlığı görükçe hep bu geliyor aklıma Smiley senede bir çıkış yapar . eğer o çıkış halini genel hali sanıpta tekrar eski haline gelirmiyi diye soruyorsanız vay halinize Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 100
XRP, dünya çapında insanların ticaretini çok daha kolay hale getiren ve çalışan yeni teknolojidir. Hayatı kolaylaştıran yeni teknolojiler, herkesin para kazanabilmesi bir ortam oluşturabilir, fakat ripple eski konumuna gelebilir mi bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
marketcap an itibariyle 317 milyar dolar, 25 milyar doları ripple, gün içi bile 70 cent'i görmüş, marketcap 3'e 5'e katlarsa ripple da marketcap'taki dominantlıktan istifade aynı hareketi yapar ama tabii bu düz bir çizgi şeklinde olmayacaktır bana göre, 100 milyar dolar ileri 50 milyar dolar geri, 200 milyar dolar ileri 100 milyar dolar geri, mehter takımı gibi...belki bir yerlerde boğaların ipinin ucunu kaçırabilirler.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Ripple ve xlm genelde beraber yada art arda hareket ediyorlar. Ben boğada eski yerlerine geleceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Ripplea gelene kadar onlarca proje var, araştırmayı sevmiyorsanız neblio pundix şunlara bakın en azından, bilindik 3 5 proje dışında yatırım yapmayan insanlardan olmayın, ripplea yatırım yapan mı kaldı şu devirde.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bence eski fiyatına pumplayacaklardır ama bu ne zaman olur onu bilemeyiz. Önce piyasanın tamamen düzelmesi lazım.
member
Activity: 224
Merit: 12
ripple için ayı sezonununda bittiğini düşünürsek tam da alım fırsatı diyebilirim ilk yeşillenmelerle birlikte 760 satoshiden 850 e fırladı ama hakettiği yer kesinlikle 1500-2000 satoshi arasıdır. yine 3,5 doları görecektir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Ripple o kadar düştü ki bu seviyelerden almadan duramazdım ben de. Çok ucuz olan çok fazla sayıda coin var ancak Ripplenin hareket tarzını benimsediğimden midir nedir daha rahat hareket ediyorum, güzel para bırakıyor. Cüzdana koydum şimdi genel yükselişle birlikte bir de Ripple haberi çıkması için  beklemedeyim.
member
Activity: 380
Merit: 20
Rippleyi sevmezler ancak en çok kazandıran en güvenli ve hızlı coindir.Geçen yıl 600 kat artarak rekor kırmıştı.Bana göre 0.5 dolarlar alım yeriydi bende bol bol aldım.Kendi planıma göre 10 dolar hedefim var.Tabiki orta ve uzun vade de.Hayırlısı bakalım..
newbie
Activity: 159
Merit: 0
Piyasanın toparlanması ile zaten sağlam altlar hareketlenecektir ben Ripple çoştu geliyor gibi ön plana çıkmasını saçma bulurum. ETH ne kadar yuksel 2 günde ortada
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Ripple ekşbinşn kripto para yarışında yerini kaptırmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Alt sıralara düşme olasılığı belirdiği anda Ripple yeniden 3 USD üzerine çıkacaktır.
full member
Activity: 672
Ripple'ın 3 dolar seviyesine tekrar geleceğini düşünemiyorum bile. Geleceğinden emin olsam dahi bu riske girmezdim en ufak düşüşte en fazla değer kaybeden hep ripple oluyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
25m dolarlik yatırım haberi de ripple digerlerine göre %10 daha yukarı taşımış gözüküyor Smiley ben daha fazla beklerdim de herhalde haberin reklamını iyi yapamadılar
full member
Activity: 434
Merit: 109
Boğa piyasasına girmemizle birlikte tabiki diğer coinler gibi güzel bir artış yapacaktır. Özellikle XRP aktif olarak kullanılmaya başlandığında bunun fiyata yansıdığını göreceğimizi düşünüyorum.
member
Activity: 364
Ben bu piyasada her zaman için uzun vade taraftarıyım. Ripple bir çok banka ve şirketle antlaşma yapmış durumda ana coini kullanılmayacak dahi olsa fiyat bazında kendini gösterecektir.
full member
Activity: 322
Her şey yükselmeye başladı elbet ripple da nasibini alacak bu aralar elbette yükselir ether artar btc artar ripple artar sonra yine ikinci sırasını alabilir ripple öyle gözüküyor
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Ripple manipülasyona en açık koinlerden biri olabilir. Bu yüzden tekrar aynı seviyelere gelebilir. Çok fazla bel bağlamamak şartıyla yatırım yapardım.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bence gelir çok kişi 3-4 dolarken aldı piyasa ripplecilerle doldu çoktan satmışlardır onlar tekrar 4 doları görür btc 15k olduğunda
member
Activity: 336
Metahash
Ripple eski yerine gelirse yukardan alıp zararına satanlar en azından diplerden satanlar için pişmanlık olacak. Ben buralardan biraz almayı düşünüyorum. Fiyatı baya düzelmiş durumda. Yükseliş başladığında tekrar popüler yatırım olur
Pages:
Jump to: