Pages:
Author

Topic: Ripple Tekrar Eski Konumuna Gelir Mi? Alım Fırsatı Mıdır? - page 4. (Read 1813 times)

newbie
Activity: 152
Merit: 0
Türkiye için ripple çok seviliyor etrafımda teitterda forumda sürekli olarak yer buluyor verge coin bu kadar yer bulmamasına rağmen şahane işler oldu her dönemin bir süprizi var ripple ve verge de kaymağı alındı diye düşünüyorum yatırım tavsiyesi değil alternatif arayışların daha sağlıklı olacağını düşünüyorum steem iota gibi
member
Activity: 476
Merit: 10
Arkadaşlar haddim değil ancak bırakın bu Ripple bir yere geleceği yok, ayı sezonu dipten almışsan ne ala er çıktığında satarsın ancak alıp yuruyecek bir durumu yok bence.
member
Activity: 196
riple konusundan her nasılsa iyimser olamya devam ediyorum bulunduğu yer hakettiği değil kötü zamanlarda olduğu yer 2018 içinde farklı değişmler sonucu değerlenmeye devam edeceğini ve değerini katlayacağını biliyorum.
newbie
Activity: 182
Boğaya girdiğimiz xrp ve xlm den anlayabilir diye düşünüyorum. Boğa dönemlerinin vazgeçilmez coinidir. Piyasa güzelleşirse dolar bazında 4 - 5x leri görebilir.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Ripple aslında şu günlerde alım fırsatı olabilir etraflı bakılırsa,2-3 ay sonra garanti bırakacağı var bana göre
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Ripple duymaktan artik gina geldi.  Birakin su ripple isinin pesini artik.  Ripple bize ters bir coin. Hem islevsellik olarak hemde sektor olarak.  Bu coin zengin etmez sadece zaman zaman para kazandirir.  Otesi yok.
member
Activity: 336
Merit: 11
İlk 10 güçlü coinden biri, güzel para kazananlar da oldu çok fena kaybedenler de. En az 6ay -1 sene beklenmeli diye düşünüyorum. Kısa vadede bir yükseliş beklemiyorum.
jr. member
Activity: 144
Merit: 1
Eski haline geleceğini düşünüyorum
member
Activity: 87
Yatırımcısı tarafından büyük beklentilerle alınıp bence hayal kırıklığına uğratmayan ve iyi kar bırakan bir proje. Yine aynı çıkışı gerçekleştirip büyük karlar bırakabileceğini pek sanmıyorum ama çok abartıya kaçılmadan bu fiyatlardan alınıp uzun vadede kara geçilebilir. Tabi başka projelerin de varlığını unutmamak gerek.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ripple ile alakalı hoş olmasada artık neredeyse kolpa haberler kralı diyeceğim yani en dipten almış olsam keyifle hodl yapıp piyasayı izlerdim. Ancak mevcut hareketleri karşısında uzak duruyorum.

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Zamanında giriş yapılıp hodl yapılsa bekleyin belki yükselir derdim. Fakat bu seviyelerden alıp yüksek karlar beklemek mantıklı olmaz. Ha kar bırakır ama belki %10-20 bırakır. 2x yapması için çok sağlam bir boğa sezonunda güzel bir haber gelmesi gerek
full member
Activity: 686
Merit: 101
Ripple ile alakalı hoş olmasada artık neredeyse kolpa haberler kralı diyeceğim yani en dipten almış olsam keyifle hodl yapıp piyasayı izlerdim. Ancak mevcut hareketleri karşısında uzak duruyorum.
full member
Activity: 218
Merit: 100
btc nin hareketlenmesiyle xrp de yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. şu anda tekrar 1 dolar hedefine ulaşmaya çalışıyor gibi. pek sanmıyorum ulaşacağını, çünkü xrp balinaları için fiyatın bir önemi yok. ne kadar vurgun yaptıkları daha önemli. onlar biraz kar gördü mü hemen satış moduna geçiyorlar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
biri ripple için 2017'nin en cok kazandıran coini tarzı bişey yazmıs . x100 x200 yapan coinler ve tokenlar ve 2017 de . affedersiniz ama ripple yatırımcılarına hala salak gözüyle bakılıyor özellikle forumda
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
İmkansız. Eski fiyat dediğiniz lastikli büyük balon kadar şişmiş fiyatıydı. Bu sene 1.5 doları görürseniz şükredin. Almayın aldırmayın. Binlerce insanın ripple dan canı yandı akıllandılar sonra.
full member
Activity: 630
Merit: 104
ripple süründürmeye devam ediyor bence o son yükselişteki fiyatlar artık hayal en azından şu 2 3 yıl içinde tebrikler uzun vadeli yatırımcı oldunuz yada kanser ikisinden biri ne yazıkki
full member
Activity: 378
Merit: 102
Boğada 4-5 kat kazanıp çıkmıştım, aşırı riskli elde patlarsa patlar öyle saçma bir proje bence, ama yine de kar edileceği zaman girmek gerek shit coin olmadığı sürece para kazanma şansı var sonuçta, ripple'a dahi kazandırcaksa girilebilir.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Ripple yanlış hatırlamıyorsam 200x falan yaptı bi daha böyle bir çıkış mumkun değil ben en iyi ihtimalle 1,5 dolar seviyesini görür diye düşünüyoruM. Btc bazında değerlenmesede dolar bazında mesafe alabilir.
newbie
Activity: 126
Ripple 2017 nin en çok kazandıran coini olmuştu. Tabi ayı döneminde iyice düştü ama bence yine güzel yükselişler görebileceğimiz bir coin.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Boğa piyasasına geçildiğinde eski tarihi zirvesini yeniden test edebilecek potansiyele sahip. Şu sıralar uygun fiyatlarda, bence alınabilir. Elinde tutanların sabırlı olması gerekiyor.
full member
Activity: 420
Merit: 100
ripple apple ile anlaşma yapmış galiba hiç yoktan haber çıktı gerçek olmasa bile adamlar işini doğru yapıyorlar aldığıma sevindim iyiki aldım zamanı gelince artışı gösterir
Pages:
Jump to: