Nemam nameru da reklamiram ovde, zato i nisam postavio link. Da hocu da navlacim masu postavio bih referal link i kenjao kako je sve sjajno.
Ali definitivno bi trebali imati neku telegram grupu gde bi razmenjivali potencijalno dobre bountyje da ne opterecujemo ovu nasu svastaru na forumu.
Slobodno ti pisi po forumu. Nemoj da odustajes samo zato sto je guzva, to je i poenta, da se vidi da nam stvarno treba.
A ne da trazimo drugo mesto za diskusije kad nam mogu i ovde dati kako i zasluzujemo.
Evo za pocetak da dobijemo datum. 24.02.2018. ce se otvoriti tema u Meta-i delu foruma, i ovaj datum mozemo da spomenemo ovde jednom dnevno. iz principa, da za 8 dana, bice informisanih ljudi i onda mogu da krenu da glasaju. Bila bi dobra ideja da neki clan sa boljim rankom otvori temu, ili Example da je otvori, al on nesto ne odgovara u proteklih par dana...al Videcemo mozda se javi u medjuvremenu..
Moze datum, slazem se.
Nije nikakav problem organizovati se, to je samo jedan poll. Pitanje ce biti izlaznosti, ali sam prilicno siguran da ce nas biti vise od 10, jer racunam da nece samo ljudi odavde da glasaju.
Ako ide neko i na druge forume o bitkoinu, nek objavi i tamo. Sad nam trebaju ljudi, pa nek dodju da pomognu, ne trazimo od njih puno.
Ako ne ide niko odavde, napravicu ja nalog na Benchmark forumu, pa cu da trazim da se pojave, da glasaju samo bar.
A sto se tice ranka poster-a, nije nesto bitno, neka jednostavno bude onaj sa najvecim rankom ko se javi do tad.
Ako @Barbut oce, onda moze on za sada da bude odgovoran za to. Ako nece onda moze @castiel0504 ili ja.
Najbolje bi bilo da se pojavi MICRO u medjuvremenu, ali jeste on malo postao redji ovde u zadnje vreme.