Author

Topic: Српски (Serbian) - page 109. (Read 3755341 times)

hero member
Activity: 1694
Merit: 502
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
February 16, 2018, 11:56:01 AM
Stize vikend planovi da se popularise ova Srpska crypto komuna idu po planu ? Tj pravice neko onaj Poll za vikend ?

Naravno da nece Smiley zar nisi primetio da smo mi Srbi najneorganizovaniji narod na svetu? Tako to je jos od 1917-e.
A znas kako se kaze, ako se mi sami ovde ne podzavamo i cenimo, sta mislis kakvo ce misljenje drugi imati o nama...

newbie
Activity: 46
Merit: 0
February 16, 2018, 11:28:34 AM
Stize vikend planovi da se popularise ova Srpska crypto komuna idu po planu ? Tj pravice neko onaj Poll za vikend ?
member
Activity: 518
Merit: 10
February 16, 2018, 09:35:11 AM
Ne vredi da reklamiras dok ako bog dana ne otvori se ovde da bude local board onda ce biti malo vise i posla i poseta i tema.

Nemam nameru da reklamiram ovde, zato i nisam postavio link. Da hocu da navlacim masu postavio bih referal link i kenjao kako je sve sjajno.
Ali definitivno bi trebali imati neku telegram grupu gde bi razmenjivali potencijalno dobre bountyje da ne opterecujemo ovu nasu svastaru na forumu.
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
February 16, 2018, 09:34:45 AM
Ja imam 1000 merita pa delicu ovde po zasluzi hehe Cheesy

Ne bi trebalo da mozes da potrosis svih 1000 merita. Ono sto moze da se trosi je nesto sto zovu sMerit.
Da bi video koliko imas sMerita mozes da kliknes da meritujes neki post i onda da se vratis nazad pre nego sto potvrdis meritovanje.
Cak i ako odes na ovaj link mozes da vidis koliko imas sMerita https://bitcointalk.org/index.php?action=merit

Sad si verovatno dobio relativno malo sMerita, ali za svaki post koji ti merituju u buducnosti, dobices 50% od tih merita i kao sMerit.
Ovo je implementirano da ljudi ne bi cuvali merite samo, nego da nemaju sta da izgube kad ih dele.
member
Activity: 106
Merit: 14
February 16, 2018, 09:17:36 AM
Ljudi da vam predlozim lep bounty ili ICO, sta ko vise voli. TokenGo platforma (vidim da ih kod nas niko ne promovise tipa avatar, signature pa kontam da ih spomenem Smiley ) U toku je ICO i sve deluje super, i kao dobar projekat i jednostavno sve mi deluje previse dobro. Samo za bounty su rezervisali 20 mil tokena sto je 10 mil $ manje vise  Huh Huh Huh A toliko ljudi vidim sa njihovim avatarom i na face i na twiteru da sam morao da gurnem nos i u to. Cela prica deluje zanimljivo, kao neka varijanta wavesa (ali na eth platformi) pravis svoje tokene za ico, imace svoju berzu itd. I ubacili pomalo i od steema gde ces imati gopower tokene -GPT i sa njima kupujes GOC tokene koji su jedino sredstvo placanja na platformi. Sve je lepo upakovano i deluje mi da je prica legitimna. Necu da postavljam nikakve linkove da ne bude da ih promovisem, niti referal sranja. U svakom slucaju ako i necete da ucestvujete u ICO lagano se moze 50-100$ u njihovim tokenima dnevno zaraditi samo sa face i twitter nalogom. Proverite pa kazite misljenje.

ICO ti je uvek sansa za veliki profit ili nula profit. Tako to ide ako ubodes pravi dobijas vise nego sto si se nadao, ali ubodes pravi bunar onda u vecini slucaja bude gubitaka nego bilo cega drugog. Ne vredi da reklamiras dok ako bog dana ne otvori se ovde da bude local board onda ce biti malo vise i posla i poseta i tema.
full member
Activity: 294
Merit: 103
February 16, 2018, 08:17:50 AM
Claymore je dodao dva algoritma u dual mining mod...jel neko probao i ima li preporuku za neki dobar xvg ili nexus coin pool??
za xvg ti je ovaj najbolji dok za nexus nemam pojma jer koliko znam trenutno je xvg najisplativiji za dual mining
https://www.unimining.net/site/mining
newbie
Activity: 62
February 16, 2018, 06:28:55 AM
Airdrops Telegram channel

https://t.me/airdrops_airdrops
member
Activity: 518
Merit: 10
February 16, 2018, 05:52:35 AM
Ljudi da vam predlozim lep bounty ili ICO, sta ko vise voli. TokenGo platforma (vidim da ih kod nas niko ne promovise tipa avatar, signature pa kontam da ih spomenem Smiley ) U toku je ICO i sve deluje super, i kao dobar projekat i jednostavno sve mi deluje previse dobro. Samo za bounty su rezervisali 20 mil tokena sto je 10 mil $ manje vise  Huh Huh Huh A toliko ljudi vidim sa njihovim avatarom i na face i na twiteru da sam morao da gurnem nos i u to. Cela prica deluje zanimljivo, kao neka varijanta wavesa (ali na eth platformi) pravis svoje tokene za ico, imace svoju berzu itd. I ubacili pomalo i od steema gde ces imati gopower tokene -GPT i sa njima kupujes GOC tokene koji su jedino sredstvo placanja na platformi. Sve je lepo upakovano i deluje mi da je prica legitimna. Necu da postavljam nikakve linkove da ne bude da ih promovisem, niti referal sranja. U svakom slucaju ako i necete da ucestvujete u ICO lagano se moze 50-100$ u njihovim tokenima dnevno zaraditi samo sa face i twitter nalogom. Proverite pa kazite misljenje.
jr. member
Activity: 32
Merit: 2
February 16, 2018, 05:49:34 AM
Claymore je dodao dva algoritma u dual mining mod...jel neko probao i ima li preporuku za neki dobar xvg ili nexus coin pool??
newbie
Activity: 36
February 16, 2018, 05:37:45 AM
Ajmo jos jednom da podsetim besplatno i jako korisno https://www.ew-forecast.com/crypto_currencies/
jr. member
Activity: 103
Merit: 1
If you need website, just ask for info..
February 15, 2018, 06:45:46 PM
Nego da se vratimo na temu otvaranja local board-a. Hoce li Example da otvori temu, ili da se dogovorimo za sledeci vikend, posto ovaj vikend je  tu odmah iza coska, i ne verujem da ce imati vremena da "noviji" korisnici koji nisu bas 24/7 da mogu da vide ovu temu, pa da budu obavesteni..

Realno mi vise odgovara subota , ali kad se dogovorimo bicu online..
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
February 15, 2018, 06:05:49 PM
Nego da se vratimo na temu otvaranja local board-a. Hoce li Example da otvori temu, ili da se dogovorimo za sledeci vikend, posto ovaj vikend je  tu odmah iza coska, i ne verujem da ce imati vremena da "noviji" korisnici koji nisu bas 24/7 da mogu da vide ovu temu, pa da budu obavesteni..
jr. member
February 15, 2018, 05:59:33 PM

cool ... znaci moze da se desi da vidim i  ja kako izgleda dobiti merit Smiley

Samo ....
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
February 15, 2018, 05:57:28 PM
jr. member
February 15, 2018, 05:11:05 PM
Oprez: Eigencoin je scam!
moze li pojasnjenje misljenja?
jr. member
Activity: 32
Merit: 2
February 15, 2018, 04:40:27 PM
Jedan projekt mnogo interesantan i zanimljiv. ICO www.ip.sx mislim da cu biti mnogo mocni i da ce rasturiti pazar.

When you are promoting some project, pls pay someone to do a translation for you, do not use google translate because it sounds stupid...
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
February 15, 2018, 02:03:53 PM
Kakav god nasumicni debilizam na netu da nadjes, odes do source-a toga i proveris da li je istina ili ne. https://twitter.com/SatoshiLite/status/960197866546282496 Kakav god fork da si cuo...zajebi...
newbie
Activity: 46
February 15, 2018, 01:50:43 PM
Gde ima potvrdjeno da je bilo kakav fork za LTC legit ? Par puta su najavljivali to, ali nema nikakvog smisla i sve smrdi na grdne prevare.
newbie
Activity: 20
February 15, 2018, 01:14:58 PM
koga interesuje litecoin fork i kako da dodje do 10x litecoin cash tokena nek baci pogled na YT video "S-raVquA_zQ"

ps - lepo lik objasnio....VRLO PAZLJIVO preslusajte 10x ako vam bilo sta nije jasno, sa privatnim kljucevima se ne zajebava Smiley
newbie
Activity: 84
February 15, 2018, 11:39:59 AM
Oprez: Eigencoin je scam!
Jump to: