Ovo je forum, ne moras nista nikog da pitas, ali svako moze da ti odgovori na to si napisao ili da ti se osere u facu i zajdivniju stvar sto si napisao. Forum! Jbt i sam s napisao da svako ima pravo da iznese svoje misljenje
E sad , jbg, izvini sto koristim rec "retardirano", znam da nije lepo al brate mili pun mi q cene. Ne mogu da podnesem mesetarenje vise. Boli me to sto vecina zna za btc samo da je cena i to je, pa onda imam psihosomatske probleme nastale varenjem percepcije vecine u kontekstu kripta.
Izvini ako sam te licno uvredio nekako, to mi nije bio cilj. Al ako sam te cimno samo malo onda je ok
Meni je ovo kao onim frikovima u Hyde parku sto se raspravljaju oko religije. Kad se svi deru, dodjes i ti pa se deres. Ja dobro derem pa zasmeta
Postoje ljudi koji 24/7 prate chartove godinama i kojima je to jedini posao i koji zive samo od toga. Sigurno je da oni malo vise znaju od mene i MARCETIN-a.
Ajde stavi ispred mene coveka koji ima vise monitora pred sobom sa chartovima i koji vise od mene zna o kriptu. Trenutno u prostoriji imam 7 monitora od kojih je jedan Dell P4317Q. Ne znaju oni vise od mene, nemaju sansu da znaju vise od mene. To sto ja pisem ovde ovako i sedim u kucici na Salajki u Novo Sadu a neki pajser u Neujorku na Menhetanu sedi na 156. katu u koznoj garnituri ne znaci ni da on vise zna od mene ni da je on u pravu vise od mene.
Hoces da kazes da ti je malo verovatno da ovde moze tebi da se obraca neko takvo bozanstvo kao sto su ti ljudi u cnim koznim garniturama koji sve znaju i zive od toga?
Sta mislis od cega ja zivim i odakle mi Dell od soma jura? Imam bogate roditelje i volim da igram igrice?
Ne postoje ONI!!!
To me uvek zaprepasti u proci sa nekim. Pre 2-3 god kad sam poceo da vodim parallel pricam sa covekom ovde, blickim prijateljem. Objasnjavam mu za taj koin i pricam pricu, a on mi stalno postavlja pitanja a sta oni a kako oni a gde oni.... Ja reko ajde sad stani jbt. Koji oni? Ko su oni? Oni mi kaze "pa ti sa koinom". Ja mu kazem jbt konj to je koin koji ja vodim i nema oni , oni sam ja. A on bledo gleda , pa kako ti, kako to moze, to ne moze... oni su tamo... to su neki.. nedostizni ljudi... magija... astronauti... ludila... jebeni autoriteti koji nam kroje sudbinu.
Tipicna ljudska retardacija idolopoklonstva gde vozdize udaljene i nepoznate stvari u odnosi na bliske poznate.
to danas monitori mjere znanje u crypto?
brate, pa problem dolazi zbog takvih kao što si ti, što spuštaju sve ispod sebe, a dižu sebe.... čuj on zna sve... znaci prekucao crypto lik....
im done here uzivajte
Jbt, pa nije smisao kolicina monitora u kontekstu kolicine "ciji je veci" vec u kontekstu alata i uopste kolicina investicije u svoj posao. Nije isto da li kopas sa jednom masinom u spajzu ili imas halu na Islandu.
Nisam ja spustao nikog ispod sebe samo ne dozvoljavam da mene neko spusta i stavlja u kos kojem ne pripadam, a to sto komentarisem retardizme i uopste "gubim" vreme pisajuci gluposti ima svoju svrhu.
Ne dizem ja sebe vec samo kazem gde sam i ko sam, jebeni ego. A vidis da je ovde bilo mrtvo, a vidis i da sam i tvoj ego cimno pa si eto napisao nesto To i jeste cilj, takve kao sto si ti da isprovociram, sa takima bih ja pricao. Sad ces reci "pa nemoz onda tako rodjace" ... pa kako ne moze.. vidis da radi.. trazim slicnomisljenike.. a rekao bih da ti to jesi. Volis anonimnost jel? Ovo je moj sajt anonstickers.shop. Rekao bih i da volis da pravis velike stezaljke koje omogucavaju uspostvljanje elektricnog kontakta sa metalnom zicom..... volim i ja...
Sve to ql....
Ali zar je bilo potrebno neki tamo Djordje da trenira svoj ego da bi ti napisao nesto u srpskom forumu? A zasto je tako? Zato sto nemas kome sta da napises. Nemas sa kim sta da pricas o stvarima koje te interesuju kad pametni cute dok budale kolo vode. Jbg znam da takvom recenicom opet uvredim nekog al' sta da radim, tako je.
I ne kapiram zasto mi vadite reci iz konteksta i stavljate druge usta. Ni jednog momenta nisam rekao da znam sve... au contraire ... moja prednost i jeste u tome sto znam da ne znam... ali znam da znam sta znam.. pa tako znam da znam o kriptu i verujem u kripto i u tehnologiju uopste vise od 99% plebsa ovde, jer da, smatram da sam bozanstvo koje je sislo medj plebs da propoveda kripto
Ne kazem ja da ti nisi u tih 1%, zapravo verujem da jesi... ajd sad... citam da jesi . Ali ti pokusaj da razumes ozbiljnost grotesnog nacina mog nastupa. Jer ovo i jeste zapravo moj nastup. Gluma reklo bi se.... Ali... Sve je istinito i tacno, ali napisano nacinom koji provocira. Opet kazem, postovao si ovde a kad si pre toga?
Nemoj druze Nedzade " im done here " jbt ... argumentovao si meni i kao vidivenivici. Udri dalje
Auu procitao sam ceo odgovor i mislim da previse pricas (nista licno hahaha)
Jedino sto je meni privuklo paznju je to sto si rekao o tome skim i gde da podelis svoje ideje i da cujes tudje na svom jeziku (to nam treba).
Primetio sam da se na nasim prostorima uglavnom samo rudari Bitcoin i altcoin-i.
Da li se neko bavi trgovinom BTC/USD/EUR ili Alts/BTC?
Da li neko zaradjuje besplatno online BTC/Alts?
Da li neko koristi svoj sajt za zaradu Bitcoin-a preko reklama? itd.
Ima mnogo tema o kojima mozemo da diskutujemo, iskreno malo me nervira sto se sve svodi na rudarenju jer da bi ste krenuli da rudarite potreban vam je dobar komp sto je prilicno skupo i vecina ne moze da priusti sebi to (da rudari).