Smatracu da ovo nije maliciozna prozivka.
Jeste prozivka, ali dobronamerna. Ne zelim da te uvredim vec da te probudim!
Sto se tice posta koji zasluzuje merit, ti kao visoko rangiran clan bi trebalo da znas sta se smatra "konstruktivan post", ali moras priznati da je dobar sistem, jer likovi poput ovog Zupper.a nece moci da napreduju. Verovatno ce se smanjiti broj takvih postova, lakse ostalima da citaju.
Koliko ja primecujem broj takvih postova se ne smanjuje! Nisi me slusao, radije bih da mi kao grupa pomognemo Zuperu. Koliko ja vidim merite dobijaju na drugarskoj bazi. Od juce sam poceo da slikam komentare koji nemaju veze sa zivotom ali su zato nagradjeni meritom, kada ih nakupim podelicu ih, mada ako si realan priznaces da ih ima puno.
O tome sta je konstruktivno a sta ne mozemo da razgovaramo, evo jedan konstruktivan:
U svakom slucaju, odabrati temu, baciti se u istrazivanje, potrositi par sati u sastavljanju posta je najlaksi, najbrzi i najposteniji nacin da se zaradi merit. Ovih dana se bacam na posao...
Za mene je i ovo konstruktivno, kratak i jednostavan zakljucak. Zasto nije nagradjen?
Sto se tice konstruktivnog posta iz ugla cm, pisanje po "Discussion" threadovima i tamo gde se dnevno napravi xx stranica nije visoko rangirano, jer "ko to cita?"
Pa ko to cita ti meni reci? I gde je tu onda nesto konstruktivno?
Takodje meritovanje lokalnih postova nije neka vajda, pretpostavljam da ce se to ukinuti kroz neko vreme, jer im je komplikovano da prevode i da nagadjaju sta je ok a sta ne.
Sa ovim si ponistio sve sto si pricao! Ti imas svoje sMerite i ti treba sa ih iskoristis kako TI zelis. Sa li ce to biti ovde ili tamo treba da zavisi od tebe ako ti imas svoje JA! Ako ce da ga ukinu za neko vreme, zasto ne iskoristiti to sada?
Ali ti vise postujes yahoo-a, laudu, i tamo neke nego svoju bracu Srbe. Onda i nismo neka braca. A taj yahoo i ostali pogledaj kome i za sta daju te merits... Samo budi realan kad to pogledas.
Obrati paznju na ovu temu i reci mi svoje misljenje:
https://bitcointalksearch.org/topic/merit-source-application-for-greek-local-board-2933212Inace cimao sam hilariousandco i dobio odgovor da je potrebno dovoljno zahteva da ovaj topic tj. srpski jezik dobije sopstveni board. Treba se organizovati..
Podrzavam te svakako! Ajde otvori tu temu u meta sekciji, daj link ovde ili pusti poruku pa da se aktiviramo. Pocela je da bude guzva ovde, svi pisu o svemu na jednom mestu.