Znaci izgubio sam $2000 BTC. Prevarili me likovi iz Kine sa nekom novom valutom koja je zapravo lazna. Glup sam skroz.
OK, razumem da smo svi jednom bili pocetnici i da se nesto slicno moze desiti svakome bez iskustva...
Ali ne razumem 2000 dolara!? Sta, dodjavola, ulazete tolike pare ako niste strucnjaci u ovome?
Imam jednog druga, koga sam pokusao da malo uputim u crypto! Iako oskudnog znanja on je hteo da zaradjuje odmah mnogo... pokazao sam mu faucete, neke druge zezancije, koliko znanja toliko muzike...ali nije hteo da se potrudi, na kraju je odustao. To se desavalo dok je bitcoin bio oko 2000 do 3000, prvi put! Sada ga zezam ponekad da sve to sto je mogao da napravi tada bilo bi x6, a bice jos vise!
Malo duzi uvod, ali morao sam da vas uvedem u pricu.. pre neki dan mi je rekao da ceka neku lovu, sa interneta! Nije ni hteo da mi kaze o cemu se radi, ali na moje insistiranje, sto i ja da ne zaradim,, bla bla... on mi kaze GramFree, i pravda mi se kako je njemu neko rekao da ne siri pricu dalje! Svi cekaju po $1000, pred kraj su da se naplate!
Da li je moguce da su ljudi toliko naivni?
Razumeo bih da neko uzme par dollara i baci ih tamo ovamo, i ako se nesto lepo desi desilo se, ali da rizikujes veci novac, mnogo vremena i energije, na nesto sto nisi istrazio je ono sto je meni nerazumljivo! $2000 na valutu koja je zapravo lazna? Da ne potrazis vise informacija o tome, da ne pitas nikog odavde za savet...nije mi jasno! Verovatno mi nikad i nece biti jasno...
I na kraju cemu tajnost? Pre investirenja, a i sada nakon toga? Plase se ljudi da neko ne stigne pre njih i zajebe ih?
Podeli neke linkove, na kom sajtu se to desavalo, koji projekat je u pitanju... ako si se vec ti zajebao, mozda spasis nekog sledeceg od toga!