Najlepsi je zaboravljen Bitcoin, a ono se ispistavi da ima extra vrednost
Kada 0.00001 BTC bude vredelo vise nego naknada za transakciju, nadam se da cu skupit dust-a barem za jednu pivu i burek!
Manje vise to zvuci slicno onome kad nadjes neke pare u nekom dzepu!
A kako to ide... mozda 0.00001 (sto je ustvari 1000 sat.) bude mnogo vrednije od jednog piva sa burekom! Ja poredim 1 mBTC! Kada sam krenuo sa svim ovim $1 je bio preko 7-8 mBTC-a, nisam siguran koliko tacno! Dosli smo do toga da je taj 0.001 mBTC preko $19... pa neka svako izracuna to za sebe...buducnost mozda donosi 1 satoshi= $1! I mozda to zvuci kao nesto daleko i nedostizno, ali zasto da ne?
_______________________________________________________________________________ ______________________________________________________________
Od pre par dana moj kum ima novo misljenje o Bitcoinu... to je sve Rotshild i kompanija, oni su to napravili i zato cena raste! Promenio je mnogo misljenja za svo ovo vreme, od toga da je ovo sve zabluda, do toga da su ga napravili najmocniji i da ce sigurno da zavlada svetom (zato sto oni mocni to tako zele) i naravno oni ce da upravljaju Bitcoinom kako oni zele... Saslusao sam ga do kraja, nisam ga prekidao!
Rekao sam mu da je sve to sto je rekao moze da bude tacno... i recimo da je sve to tacno?! Da li on to moze da kaze i za Ethereum? Za Digibyte? Za Doge?.... nema poente nabrajati sve te decentralizovane projekte nekom ko nema pojma o crypto svetu, ali eto probao sam da ga pitam da li on to misli za sve crypto valute ili samo za Bitcoin...
Mnogo ljudi jos uvek zivi u mraku! Mnogo! I kako budu ljudi izlazili iz mraka tako ce i crypto dobijati na snazi... revolucije tek dolaze!