Poker slabo ko igra, vino slabo ko pije... ovde kod nas u Srpskom delu ko o cemu ljudi samo o kesiranju! A btc raste i raste...
Sta vi mislite gde ce biti top ovom rastu? I da li nas kao i obicno ocekuje dobar pad posle?
Ja sam prodao btc koji mi je za trgovanje na 16700 pre nekoliko dana, pa sam poceo da vadim iz steka i prodao danas na 18 nesto malo...kao i uvek u ovakvim situacijama (a bilo ih je dosta u poslednjih 4-5 godina) trgovanje je vrlo uzbudljivo!
Ajde da cujem malo vas ostale, vase misljenje i planove? Da li samo razmisljate ili nesto konkretno i radite?
Vidis, poker i vino kad ga vec spominjes, kod mene su direktno povezani jedno za drugo. U sustini se ne prijavljujem za taj poker, jer se najcesce igra nedeljom i prilicno su duge sesije. A meni vino ne dozvoljava mnogo aktivnosti nedeljom popodne. Najcesce mi mozak radi sa 2kb nedeljom, zbog vinskih aktivnosti prethodno vece.
Ja bas i nisam srecan ovakvim razvojem situacije vezano za vrednost BTC. Jos uvek nisam napravio dovoljnu zalihu BTCa da bi se radovao visokoj ceni. Sad je mnogo nepovoljnije ako odvajam fiat u BTC. Kada je prvi put otisao na 13k, sreca pa je fee bio preskup, i nisam stigao da saljem iz novcanika i konvertujem u USD. Bas bih se nervirao.
Inace moja procena, od 15-20 Decembra krece pullback. Mozda na 12-13k ako ne i ispod.