Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 44. (Read 3595652 times)

sr. member
Activity: 604
Merit: 416
August 09, 2019, 05:35:49 AM
Pozdrav ljudi. Da li ima neko da prodaje BTC za eure?
Potrebno mi je oko 0.5 BTC. Nalazim se u Novom Sadu.
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
August 05, 2019, 06:24:52 PM
Da pustim i ovde

Ako je neko voljan da proba jednu igru baziranu na TRON mrezi, uz Airdrop $15-$30.
Neka se javi u PM za detalje za dodatni bonus (do $200). Nesto slicno kao staking. Od 8 avgusta izlaze sa testneta, pa ce i profit biti upotrebljiv.
member
Activity: 69
Merit: 15
https://t.me/btc_bez_provizije
August 03, 2019, 04:19:33 AM
Da li je neko koristio SWIFT za depozit na Cexu/Bitstampu? U kojoj god banci da sam probao, placanje mi bude stornirano. Kakva su vasa iskustva? Kreditne/debitne kartice rade, ali je preveliki fee. SEPA transfer nemamo posto nismo u EEA i otvaranje racuna po EU je skoro nemoguca misija ako nisi rezident.
Koji je najbolji nacin za uplatu iz Srbije?
Zavisi sta zelis da postignes, da li zelis samo da nekako proguras novac ili zelis da to bude legalno. Ako zelis da transakcija prodje verovatno to mozes da postignes i sa SWIFT promenom nekog od SWIFT kodova. Ako zelis da bude legalno cisto, ti si fizicko lice, "Bitstamp" je pravno lice, tebi kao fizickom licu treba faktura ili Ugovor da posaljes novac pravnom licu u inostranstvu. Najbolje ti je da kupis BTC od prijatelja ili nekoga za kes, izbegavaj menjacnice.
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
August 03, 2019, 01:55:11 AM
Imas 3% ili 4% kreditnom karticom tako sam ja prvi put kupio BTC za 900 evra i da je fee bio 25% to je jako mali fee. Dok dobijes kripto taj fee ce biti neznacajan, ja sam izgubio gomilu para na lose spekulacije sada mi binance zamrznut itd... tako da fee nema ama bas nikakvu ulogu. BTC ce otici gore ili dole za dan vise od tog fee-ja cesto. Toliko.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
August 02, 2019, 06:27:11 PM
Da li je neko koristio SWIFT za depozit na Cexu/Bitstampu? U kojoj god banci da sam probao, placanje mi bude stornirano. Kakva su vasa iskustva? Kreditne/debitne kartice rade, ali je preveliki fee. SEPA transfer nemamo posto nismo u EEA i otvaranje racuna po EU je skoro nemoguca misija ako nisi rezident.
Koji je najbolji nacin za uplatu iz Srbije?
legendary
Activity: 1974
Merit: 1077
^ Will code for Bitcoins
July 30, 2019, 08:57:38 AM
I da das samo trade opciju opet mogu da opeljese,to se radi tako sto uzme tvoj btc i njime kupi neki svoj shit gde je vec postavio tipa x1000 vecu cenu od realne.Api se ne daje nikome

slazem se potpuno, u principu je tako kod svih aplikacija koje ti olaksaju nesto, moras da se odreknes dela sigurnosti, i to funkcionise dok su iznosi mali, ali za vece iznose ne treba da ti bude tesko da direktno koristis menjacnicu

API i ne sluzi da zameni komunikaciju coveka sa menajcnicom, sluzi da omoguci normalan rad bot-ova. Nema sanse da ti neko uzme API Access key ako kontrolises source code software-a za bota, a ako stavljas API Key u nesto sto nemas uvid 100 kako radi onda...
legendary
Activity: 2156
Merit: 1151
Nil Satis Nisi Optimum
July 30, 2019, 08:18:24 AM
I da das samo trade opciju opet mogu da opeljese,to se radi tako sto uzme tvoj btc i njime kupi neki svoj shit gde je vec postavio tipa x1000 vecu cenu od realne.Api se ne daje nikome

slazem se potpuno, u principu je tako kod svih aplikacija koje ti olaksaju nesto, moras da se odreknes dela sigurnosti, i to funkcionise dok su iznosi mali, ali za vece iznose ne treba da ti bude tesko da direktno koristis menjacnicu
member
July 29, 2019, 10:29:25 AM
Najbolje je ne spekulisati uopste na menjacnicama, to je jednostavno jedna velika kocka, mogu da razumem kada neko zeli da povuce pare ili slicno, ali za spekulaciju, nikako. Takodje sve menjacnice koje imaju istoriju hakovanja, pitanje je koliko su solventne. Odrekao sam se zarade od $3000 na Bitfinex-u gde sam imao prilicno efikasan bot za lending samo zato sto mislim da oni od hack-a nemaju vise sav novac na stanju. Takodje menjacnice koje imaju margin trading takodje izbegavati, po mom licnom iskustvu i niko me ne moze ubediti drugacije, svaka od njih ima engine za likvidaciju pozicija korisnika. Mislim da je jedino pametno koristiti kriptovalute kao etar za prenos dolara i nista vise.
member
Activity: 224
Merit: 18
July 29, 2019, 08:49:06 AM
member
Activity: 212
Merit: 12
July 29, 2019, 05:46:12 AM
Nije preporučljivo dati nekoj app mogućnost da withdraw-uje Sad Dakle, samo za svakodnevni trejd preko API. Za withdraw i dalje VPN koristim i direktno na Binance.
legendary
Crypto Swap Exchange
July 29, 2019, 05:39:02 AM
Ja bar nisam hteo ni da pokusavam sa VPN.

Ko ne želi preko VPN, Binance može da koristi preko API-ja bez VPN-a iz neke druge aplikacije za trejdovanje.

Koje aplikacije i dali moze da se deponuje/skine BTC preko aplikacije. Ja sam koristio pre par ali uvek je bilo samo trejdovanje nikad deposit/Withdrawl?

Inace bas Binance API se pokazao kao otovrena rupa u zadnjem haku, i visemilionskoj kradji sa te menjacnice.
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
July 29, 2019, 05:30:18 AM

Ko ne želi preko VPN, Binance može da koristi preko API-ja bez VPN-a iz neke druge aplikacije za trejdovanje.

Koje aplikacije i dali moze da se deponuje/skine BTC preko aplikacije. Ja sam koristio pre par ali uvek je bilo samo trejdovanje nikad deposit/Withdrawl?
member
Activity: 212
Merit: 12
July 29, 2019, 05:07:06 AM

legendary
Crypto Swap Exchange
July 20, 2019, 11:44:52 AM
Update: Upravo sam kontaktirao Kucoin i Binance
Kucoin mi je odmah omogucio (nakon kontakta podrske) pristup platformi i potvrdili su da vise nemam nikakvih ogranicenja po pitanju drzave iz koje dolazim  Grin

Binance kaze:
A sto bez vpna se logujes tamo...Sto se tice fatf liste vec im je slano da nismo vise banovani a odgovar je bio zabole nas za to mi imamo pravo da biramo koga usluzujemo

Da si se potrudio da procitas nekoliko poruka unazad video bi zasto necu da koristim VPN da sakrijem IP pri deposit-u, ne pada mi napamet da ispliva odakle sam pa da mi pokupe pare kad su vec tamo. Ne kazem da ce sigurno da se desi, ali ne postoji razlog da se to rizikuje.

Ovo je dobar stav i ne treba rizikovati. Ja bar nisam hteo ni da pokusavam sa VPN.
legendary
^ Will code for Bitcoins
July 20, 2019, 11:31:12 AM
A sto bez vpna se logujes tamo...Sto se tice fatf liste vec im je slano da nismo vise banovani a odgovar je bio zabole nas za to mi imamo pravo da biramo koga usluzujemo

Da si se potrudio da procitas nekoliko poruka unazad video bi zasto necu da koristim VPN da sakrijem IP pri deposit-u, ne pada mi napamet da ispliva odakle sam pa da mi pokupe pare kad su vec tamo. Ne kazem da ce sigurno da se desi, ali ne postoji razlog da se to rizikuje.
member
Activity: 224
Merit: 18
July 20, 2019, 11:25:49 AM
legendary
^ Will code for Bitcoins
July 20, 2019, 11:23:39 AM
Meni su zamrzli jednom i trazili licna dokumenta. Sva sranja sam doziveo ne samo na Binance.
Ma to je strasno sta rade, svi se prvo predstave kao neki borci za ekonomske slobode, cim dodju do nekih para pretvore se u klasicne kapitaliste.

Nismo više na listi nego oni nisu to ažurirali interno: https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-06-22/eu-aspirant-serbia-no-longer-on-money-laundering-monitoring-list

Kopiraj im taj link pa da proslede menadžmentu ...

Ne fermaju oni te francuze, lepo su mi napisali: "UN Security Council Sanctions list" & "OFAC", plus njihovo diskreciono pravo da sastave konacnu listu, sto ti sam potpisujes pri otvaranju naloga kad kliknes na "I agree" u EULA.

U tome je i problem, sto ce svacija pojedinacna lista da vuce ovakve repove godinama ako ne decenijama.
legendary
Crypto Swap Exchange
July 20, 2019, 11:22:01 AM
Meni su zamrzli jednom i trazili licna dokumenta. Sva sranja sam doziveo ne samo na Binance.
Ma to je strasno sta rade, svi se prvo predstave kao neki borci za ekonomske slobode, cim dodju do nekih para pretvore se u klasicne kapitaliste.

Nismo više na listi nego oni nisu to ažurirali interno: https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-06-22/eu-aspirant-serbia-no-longer-on-money-laundering-monitoring-list

Tvoj link je samo blog, evo relevantniji link kod FATF http://www.fatf-gafi.org/countries/a-c/bahamas/documents/fatf-compliance-june-2019.html
Upravo idem da prosledim na Binance i Kucoin, od vecih oni su nas izbacili zbog toga. Pretpostavljam da nije na odmet da jos neko posalje
newbie
Activity: 16
Merit: 0
July 20, 2019, 07:55:28 AM

member
July 20, 2019, 06:28:36 AM
Pages:
Jump to: