Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 81. (Read 3597896 times)

full member
Activity: 312
Merit: 104
May 01, 2018, 05:36:38 AM
Cex.io-Telenor - istog KLIKA, a ne istog dana...za 3 sekunde posle prodaje pare su ti na racunu.

Ne bas.
Pare se VIDE na racunu za par sekundi, ali su REZERVISANE (ne mogu da se podignu) dok novac ne bude proknjizen (1-3 RADNA dana).
sr. member
Activity: 476
Merit: 278
April 30, 2018, 05:00:00 PM
Ne znam za vas ali ja vec na 9k krecem da prodajem po malo,mnogo se masa upalila da krece nov bull run bez ikakvog osnova a to ne moze da prodje bez kazne.Plan mi je da rasprodam vecinu i da cekam u $ kad krene dump zesci koji ce verovatno izazvati neka vest tipa da su se zemlje konacno dogovorile kako da regulisu kripto

Idealan plan da se upropastis u slucaju da si promasio procenu i tog "zesceg dumpa" ne bude. Zar je stvarno vredno rizika?
Pa ako se primeti nov bull run mogu kasnije da uskocim u pricu  nesto skuplje ali opet nije toliko strasno dok ovako ako prodam na 10k a btc ode ispod 6 ja mogu skoro da se dupliram.Risk/reward mi je trenutno bolji ako cekam dump nego pump,znam da deluje kao nemoguce sta pricam ali vidi samo gde je bila cena btc u ovo vreme prosle godine i koliko imamo mesta za korekciju.Opet ovo je samo moje misljenje svako neka radi kako misli da je najbolje

HODL je možda dobar dugoročno ali sa spekulativnim trejdingom se definitivno može bolje zaraditi u kraćem vremenskom roku.
Sve zavisi gde mislis da ce trziste ici,dugorocno gledano siguran sam da btc ide na 100k pre nego sto balon pukne ali do tada ce biti ko prezivi pricace Grin Opet kazem ovo je samo moje misljenje nego drugi moze slobodno da   kaze svoje planove i gde vidi da plovi ovaj brod

Ako znaš da če biti 100k.  Šta ima onda veze da kupiš po 5k  i ne po 10k?  Djabe taj gamble.  Šta ako danas prodaš i sutra ide na 100k?  Zar nije bolje da držiš šta si kupio po 10k i to je to?  Kada več znaš da češ se obogatiti, zašto bi uopšte riskirao i da sve to promašiš?
Pa zato sto mi trebaju pare da prezivim do 100k Grin Uostalom ako imam priliku da povecam broj btc-a sto da je i ne iskoristim posto mislim da nov bull run nece poceti jos ove godine sigurno,kao sto rekoh svako ima svoju racunicu
P.S posto vidim da shitpostujemo zbog bountija da li imate neku trenutno aktivnu koju mislite da vredi nesto? Grin
legendary
Activity: 2730
Merit: 1288
April 30, 2018, 12:07:08 PM
Ne znam za vas ali ja vec na 9k krecem da prodajem po malo,mnogo se masa upalila da krece nov bull run bez ikakvog osnova a to ne moze da prodje bez kazne.Plan mi je da rasprodam vecinu i da cekam u $ kad krene dump zesci koji ce verovatno izazvati neka vest tipa da su se zemlje konacno dogovorile kako da regulisu kripto

Idealan plan da se upropastis u slucaju da si promasio procenu i tog "zesceg dumpa" ne bude. Zar je stvarno vredno rizika?
Pa ako se primeti nov bull run mogu kasnije da uskocim u pricu  nesto skuplje ali opet nije toliko strasno dok ovako ako prodam na 10k a btc ode ispod 6 ja mogu skoro da se dupliram.Risk/reward mi je trenutno bolji ako cekam dump nego pump,znam da deluje kao nemoguce sta pricam ali vidi samo gde je bila cena btc u ovo vreme prosle godine i koliko imamo mesta za korekciju.Opet ovo je samo moje misljenje svako neka radi kako misli da je najbolje

HODL je možda dobar dugoročno ali sa spekulativnim trejdingom se definitivno može bolje zaraditi u kraćem vremenskom roku.
Sve zavisi gde mislis da ce trziste ici,dugorocno gledano siguran sam da btc ide na 100k pre nego sto balon pukne ali do tada ce biti ko prezivi pricace Grin Opet kazem ovo je samo moje misljenje nego drugi moze slobodno da   kaze svoje planove i gde vidi da plovi ovaj brod

Ako znaš da če biti 100k.  Šta ima onda veze da kupiš po 5k  i ne po 10k?  Djabe taj gamble.  Šta ako danas prodaš i sutra ide na 100k?  Zar nije bolje da držiš šta si kupio po 10k i to je to?  Kada več znaš da češ se obogatiti, zašto bi uopšte riskirao i da sve to promašiš?
newbie
Activity: 172
Merit: 0
April 30, 2018, 07:54:46 AM
Evo jednog dugo ocekivanog airdropa… easy option poznata berza daje 1000 EOPT, sve sto trebate je unijeti vasu ETH adresu, pridruzit se telegram grupi i zalijepiti kod koji vam se prikaze Cheesy

http://airdrop.easyoption.io/#cx4c3tuueks
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
April 29, 2018, 04:09:55 PM
A zna li neko za miner hosting u Beogradu?

A sto bi bilo sta drzao u Beogradu. Narucis na adresu u US i samo se kacis na svoje minere direktno Smiley

Ti ocigledno nisi bio skoro do Srbije Grin Ovde bre niko nikome ne veruje a jos gora je situacija kad su pare u pitanju a ti ovde hoces da neko hostuje kod random lika preko interneta Grin Nista licno vec tako je stanje svesti trenutno ovde Roll Eyes

A i ovde je jeftinija struja.
Mozda bi moglo da bude isplativo ako se slanjem direktno u USA izbegava placanje carine i poreza koji te cekaju kad narucujes miner u Srbiju. Kazem mozda jer ne znam tacno, nisam pravio racunicu jer nemam pare ni za jos dve graficke, a kamoli za ASIC Smiley

Koliko sam razumeo oni rade po principu, kupis u USA i oprema se salje direktno kod njih. Ne vuces ih u Srbiju pa saljes dalje... Koncept bi mogao biti zanimljiv, ali kao sto neko rece ranije, mi smo vrlo nepoverljivi (s razlogom) pa ce to ici malo teze.

Jel kopa neko 3DC? Ide preko CPU, ne trebaju grafike.
full member
Activity: 588
Merit: 103
April 29, 2018, 02:48:31 PM

A sto bi bilo sta drzao u Beogradu. Narucis na adresu u US i samo se kacis na svoje minere direktno Smiley

Ti ocigledno nisi bio skoro do Srbije Grin Ovde bre niko nikome ne veruje a jos gora je situacija kad su pare u pitanju a ti ovde hoces da neko hostuje kod random lika preko interneta Grin Nista licno vec tako je stanje svesti trenutno ovde Roll Eyes

Mozda bi moglo da bude isplativo ako se slanjem direktno u USA izbegava placanje carine i poreza koji te cekaju kad narucujes miner u Srbiju. Kazem mozda jer ne znam tacno, nisam pravio racunicu jer nemam pare ni za jos dve graficke, a kamoli za ASIC Smiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 5
April 29, 2018, 12:50:45 PM

sr. member
Activity: 476
Merit: 278
April 29, 2018, 12:39:17 PM

member
Activity: 405
Merit: 10
www.teslawatt.com
April 29, 2018, 12:34:58 PM

legendary
Activity: 1974
Merit: 1077
^ Will code for Bitcoins
April 29, 2018, 04:46:17 AM

Sa nasim cenama industrijske struje nema sanse da se nekome isplati da legalno drzi miner hosting ovde. Cena struje za firme je mnogo veca od cene struje za gradjane, dok je napolju to obrnuto.
jr. member
April 28, 2018, 11:35:14 PM
member
Activity: 405
www.teslawatt.com
April 28, 2018, 08:23:29 PM
Da li neko zna cene hostinga majnera.
Najviše me interesuje Novi Sad.

Nema u Srbiji. AKo hoces da hostujes kod nas i imas pristup preko interneta javi se.
Narucis minere kod nas i pratis daljinski. www.teslawatt.com

Preskupi ste za bilo kakvu kalkulaciju za majnere iz Srbije.

U opste nije tako Smiley
Uskoro ce biti pusten u rad i deo website-a gde ce biti omoguceno 15% popusta. Sto znaci hostovaces jedan L3+ za 85$ sto u opste nije mnogo.
member
Activity: 62
CEO @ cryptolandscout.com
April 27, 2018, 03:24:43 PM
Da li se neko bavi arbitrazom i kakva su iskustva?

Pročitaj par stranica ispred.
member
Activity: 62
CEO @ cryptolandscout.com
April 26, 2018, 05:02:27 PM
Da li neko zna cene hostinga majnera.
Najviše me interesuje Novi Sad.

Nema u Srbiji. AKo hoces da hostujes kod nas i imas pristup preko interneta javi se.
Narucis minere kod nas i pratis daljinski. www.teslawatt.com

Preskupi ste za bilo kakvu kalkulaciju za majnere iz Srbije.
legendary
^ Will code for Bitcoins
April 25, 2018, 10:44:44 AM
Zdravo svima, ima li iko iskustvo sa ICO (Token as a License). Kazu da je fleksibilan nacin licenciranja softvera, shta mislite vrijedi li investirati u tome u poredjenju sa standardnom licencom softvera(recimo finansijske usluge poput automatizovanog racunovodstva)?

Sumnjam da iko ovde ima blagu ideju o cemu pricas, mozes li malo da razjasnis? Kakve veze ima ICO sa licenciranjem softvera, i kakve veze ima licenciranje softvera sa racunovodstvom? Sve zvuci kao da ga je preveo Google Translate na srpski.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
April 25, 2018, 09:53:47 AM
Zdravo svima, ima li iko iskustvo sa ICO (Token as a License). Kazu da je fleksibilan nacin licenciranja softvera, shta mislite vrijedi li investirati u tome u poredjenju sa standardnom licencom softvera(recimo finansijske usluge poput automatizovanog racunovodstva)??

legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
April 23, 2018, 01:12:59 PM
Koju menjacnicu preporucujete kada menjate bitkoine u dinare?
Probao sam ECD i ne svidja mi se visina provizije a nekad znaju da odugovlace i zavlace.

cex.io pa telenor
Nesto jednostavnije (i brze)?

Posaljem danas - dobijem danas?

Sa cexa na telenor dobijes pare brze nego sto dobijes email da si dobio pare. Brze od toga ne moze Cheesy
jr. member
April 23, 2018, 07:47:06 AM
Koju menjacnicu preporucujete kada menjate bitkoine u dinare?
Probao sam ECD i ne svidja mi se visina provizije a nekad znaju da odugovlace i zavlace.

cex.io pa telenor

jedino nekog da nadjes privatno. na redditu ima bitmarket sa sve escrow od 1% pa probaj tamo. ili ovde ako neko hoce da ti ucini.
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
April 23, 2018, 07:39:19 AM
Cex.io-Telenor - istog KLIKA, a ne istog dana...za 3 sekunde posle prodaje pare su ti na racunu.
legendary
^ Will code for Bitcoins
April 23, 2018, 07:04:30 AM

Tako nesto ne postoji. Normalna menjacnica, kao u drugim drzavama, koja radi sa dinarskim racunima ne postoji u Srbiji. Posaljes danas - dobijes danas moze za US$ i EUR na mnogim menjacnicama, za dinare zaboravi.

Pa dobro, meni je ok i Euro da dobijem, ne mora dinari.

Mnogi su prijavili da su na Telenor banku dobili EUR istog dana sa vecih menjacnica, Bitstamp, Kraken, etc.
Pages:
Jump to: