Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 83. (Read 3598059 times)

member
Activity: 518
Merit: 10
April 18, 2018, 03:36:32 PM
HODL je možda dobar dugoročno ali sa spekulativnim trejdingom se definitivno može bolje zaraditi u kraćem vremenskom roku.

A bogami i sve izgubiti preko noci.
member
Activity: 405
www.teslawatt.com
April 18, 2018, 01:27:55 PM
Evo kako izgleda ako hostujete svoje antminere kod nas Smiley
https://ibb.co/mEMnHS
sr. member
Activity: 560
Merit: 273
April 18, 2018, 03:08:06 AM
Ne znam za vas ali ja vec na 9k krecem da prodajem po malo,mnogo se masa upalila da krece nov bull run bez ikakvog osnova a to ne moze da prodje bez kazne.Plan mi je da rasprodam vecinu i da cekam u $ kad krene dump zesci koji ce verovatno izazvati neka vest tipa da su se zemlje konacno dogovorile kako da regulisu kripto

Idealan plan da se upropastis u slucaju da si promasio procenu i tog "zesceg dumpa" ne bude. Zar je stvarno vredno rizika?
Pa ako se primeti nov bull run mogu kasnije da uskocim u pricu  nesto skuplje ali opet nije toliko strasno dok ovako ako prodam na 10k a btc ode ispod 6 ja mogu skoro da se dupliram.Risk/reward mi je trenutno bolji ako cekam dump nego pump,znam da deluje kao nemoguce sta pricam ali vidi samo gde je bila cena btc u ovo vreme prosle godine i koliko imamo mesta za korekciju.Opet ovo je samo moje misljenje svako neka radi kako misli da je najbolje

HODL je možda dobar dugoročno ali sa spekulativnim trejdingom se definitivno može bolje zaraditi u kraćem vremenskom roku.
sr. member
Activity: 476
Merit: 278
April 17, 2018, 03:45:07 PM
Ne znam za vas ali ja vec na 9k krecem da prodajem po malo,mnogo se masa upalila da krece nov bull run bez ikakvog osnova a to ne moze da prodje bez kazne.Plan mi je da rasprodam vecinu i da cekam u $ kad krene dump zesci koji ce verovatno izazvati neka vest tipa da su se zemlje konacno dogovorile kako da regulisu kripto

Idealan plan da se upropastis u slucaju da si promasio procenu i tog "zesceg dumpa" ne bude. Zar je stvarno vredno rizika?
Pa ako se primeti nov bull run mogu kasnije da uskocim u pricu  nesto skuplje ali opet nije toliko strasno dok ovako ako prodam na 10k a btc ode ispod 6 ja mogu skoro da se dupliram.Risk/reward mi je trenutno bolji ako cekam dump nego pump,znam da deluje kao nemoguce sta pricam ali vidi samo gde je bila cena btc u ovo vreme prosle godine i koliko imamo mesta za korekciju.Opet ovo je samo moje misljenje svako neka radi kako misli da je najbolje
legendary
Activity: 1974
Merit: 1077
^ Will code for Bitcoins
April 17, 2018, 01:19:27 PM

newbie
Activity: 24
Merit: 0
April 17, 2018, 06:33:51 AM
Dobra ideja Vladimire. Nadamo se da imate korisnike...
member
Activity: 405
www.teslawatt.com
April 16, 2018, 11:16:40 PM
Jel treba nekom hosting ?

www.teslawatt.com Smiley
sr. member
April 16, 2018, 10:49:24 AM

Zvuci kao plan za zazaljenje Cheesy
Ako smatras da ce kad tad da Bitkoinu skoci cena onda ti je rizicno da ga prodajes.
Pa imam neku kolicinu btc i nea koji su u cold storage i ne diraju se sem u slucaju apokalipse ili dolaska vanzemaljaca  Grin Cilj mi je da skupljam samo $ a ne btc jer dokle god sanda afrika ne pocne da prima bitcoin za svoje usluge on nema vrednost u stvarnom zivotu(dok sandra prima $ izmedju ostalog) Grin Nista se generalno nije promenilo u kripto prici sto bi me ubedilo da ce btc ici gore sada,prvo mora da se pohapsi ico i tether ekipa a zatim ciscenje shitina tipa verge i tron koji su kao vredni nekoliko milijardi.Posle toga zesca zakonska regulativa da ne mogu vise da pricaju kako se btc koristi za terorizam i pranje para pa onda krece novi bull run a izlazim iz te cele price kada cujem alkoholicare ispred prodavnice kako pricaju da je btc dobra prilika za zaradu jer to znaci da su absolutno sve ovce osisane i ni jedna nije pobegla
newbie
Activity: 2
Merit: 0
April 16, 2018, 10:10:23 AM
Japanska poslovica kaže: Ako nijesi posadio drvo prije dvadeset godina pravo vrijeme da to uradiš je sada.

Šta mislite o ovim predviđanjima?

http://becrypt.me/bitcoin-ce-doci-na-cijenu-od-250-hiljada-dolara/
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
April 16, 2018, 02:39:12 AM

Ako smatras da ce kad tad da Bitkoinu skoci cena onda ti je rizicno da ga prodajes.

Sve zavisi kojom kolicinom barata. Ako npr. proda 5btc sto je polovina od onoga sto ima, onda ne mora da ceka veliku razliku.
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
April 15, 2018, 06:52:00 PM

sr. member
April 14, 2018, 08:00:38 PM
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
April 14, 2018, 03:45:07 PM
Eh...od kad se desio pad svi se udaljili od kripta, da malo odmore lobanje. Cim se budio desio boom....evo nas opet kao i pre Cheesy
sr. member
April 14, 2018, 03:17:26 PM
Sta ima novo inace narode?
Dobre cene za investicije ako mene pitate.

Nesto se dosta utisalo sve u zadnje vreme oko Bitkoina. Ne samo ovde, nego generalno.
Iskreno ovako mi se i malo vise svidja, ali znam da niti ce da traje, niti bi trebalo da potraje Smiley
full member
April 14, 2018, 02:57:37 PM
MA bas...idioti samo spamuju...nemaju pametnija posla...
sr. member
April 14, 2018, 02:46:45 PM
Our team can help to provide ICO projects.
We can offer:
- translation;
- website (landing pages);
- writing white papers;
- other types of promotion.
High quality work at the low cost.

Наш тим може да вам помогне у реализацији пројеката МБО.
Можемо да понудимо:
- превод;
- сајтова (лендингов);
- писање извештаја;
- друге врсте награда.
Висок квалитет по ниској цени.

Ironicno je sto nude prevod kao uslugu, a koriste Google translate.
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
April 08, 2018, 09:20:26 PM
Pozdrav svima, jeste da je BTC u padu ali ova tabela koju je objavio CEO Binance-a govori zašto ne bi trebali da brinemo za njegovu cijenu.

http://becrypt.me/da-li-treba-da-brinemo-za-cijenu-bitcoina/

Ne brinem se ja za cenu BTC-a Cheesy
Dobro vreme za kupovinu, al problem kupiti ovde a da ti ne lupe proviziju od 5%.

Carina je oko 54.000 RSD...

Lopovi smrdljivi Cheesy

Mozete kod mene bez provizije neku "normalnu" kolicinu povremeno po dogovoru Smiley
full member
April 08, 2018, 08:04:15 PM
Ja bi mu dao okvirno 10 meseci(manje-vise, uvek moze da bude vise, a i manje Cheesy ) ako btc stanje ostane isto. da ne ide gore-dole. Ako ode gore to je onda druga prica.
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
April 08, 2018, 05:41:49 PM
Ako je neko zainteresovan: https://www.kupujemprodajem.com/Antminer-S9-59497044-oglas.htm?filter_id= , posaljite poruku ovde, ili na KP, ili me nazovite na broj telefona, koji je ponudjen na KP-u.

Samo jedno pitanje. Sta je okvirno vreme isplativosti investicije u ovaj miner?
Naravno po trenutnom stanju trzista.
full member
April 08, 2018, 05:10:35 PM
Ako je neko zainteresovan: https://www.kupujemprodajem.com/Antminer-S9-59497044-oglas.htm?filter_id= , posaljite poruku ovde, ili na KP, ili me nazovite na broj telefona, koji je ponudjen na KP-u.
Pages:
Jump to: