Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 85. (Read 3598111 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 278
April 02, 2018, 03:45:00 PM
Kako se borite sa malim profitom koji se pravi miningom trenutno,pocelo gasenje i rasprodaja rigova ili ce da rade dokle mogu Grin
newbie
Activity: 12
Merit: 0
April 02, 2018, 03:28:59 PM
Napravili smo grupu na Telegram-u pa ako zelite da pristupite grupi dobro dosli ste.

Wink

https://t.me/joinchat/ImWgFxAXVm8PUydOsGuckA
member
Activity: 160
Merit: 23
April 01, 2018, 04:03:38 PM
Izvinite ne mogu da se snadjem sta je sad ovo novo sa strane kod merita i aktivnosti?? Ne mogu da nadjem objasnjenje.
Evo ako te mrzi da citas ja sam dobre volje da ti objasnim
Ti sad newbie,za Jr Membera ti treba 30 postova i ne treba da imas "Merit"
Dok za Membera ti treba duplo vise postova i 10 Merita
Merite dobijas tako sto postujes nesto sto ce ljudima pomoci,probas da budes kreativan,da tvoj post ima svrhu neku
Pa ti ljudi koji imaju "sMerit" (Merite koje mogu da posalju) mogu da ti daju za tvoj neki dobar post
Tako da gledaj da ne spamujes nego da kad pises to bude odlicno napisano
Savetovao bih ti da pises na engleskom jer ovde na lokalu ja jos nisam dobio Merit  Sad
I da sto se tice vecih rankova tipa Full Member, Sr Member,Hero i tako dalje,veoma je tesko doci do toga
Primer: Full Member tu ti treba 100 postova i 100 Merita tako da kad sagledas situaciju je bas zeznuto
I za ovo jos da napomenem,sa leve strane gde pise koliko imas postova zatim one karme,citao sam i mislim da je zbog 1. aprila napravljena ta sala Cheesy
Toliko nadam se da sam pomogao
jr. member
Activity: 238
Merit: 5
April 01, 2018, 03:22:26 PM
Izvinite ne mogu da se snadjem sta je sad ovo novo sa strane kod merita i aktivnosti?? Ne mogu da nadjem objasnjenje.

Sve je ovde objasnjeno.

https://bitcointalksearch.org/topic/merit-new-rank-requirements-2818350

newbie
Activity: 84
April 01, 2018, 03:21:56 PM
nakupovao sam dosta ven,neo,eth... valjalo bi da skoci berza do leta Cheesy
hero member
Activity: 912
Merit: 505
April 01, 2018, 10:32:46 AM

Ne brini svake godine bude tako za prvi april  Grin
jr. member
Activity: 238
Merit: 5
April 01, 2018, 06:54:34 AM
prvo aprilska sala Grin

A Nakamoto se bas nasalio sa tvojom karmom Wink
sr. member
Activity: 476
Merit: 278
April 01, 2018, 05:44:26 AM
prvo aprilska sala Grin
member
Activity: 270
Merit: 10
April 01, 2018, 05:15:33 AM
sr. member
Activity: 1274
Merit: 261
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
March 31, 2018, 10:00:50 AM
Realno airdrops i bounties su sada vise manje neka vrsta fauceta. Moze da bude dosta a moze da vredi nista isto ko i fauceti nekad. Mada neki put i vredi se pomuciti jer moze da bude i dobra zarada.

Ja sam aktivan na nekoliko faucet-a od pocetka. Kad god vidim neki
zanimljiv airdrop ja ucestvujem.
   Jedan od trenutno zanimljivih airdropa je ovaj koji ja nosim u svom
potpisu. Airdrop koji traje 3 nedelje, zvuci cudno ali vredi pogledati.
   Ja ne bih uporedjivao faucet-e i airdrop-ove, ipak su to dve razlicite
stvari. Zarada je sigurno veca na airdropovima, ima sam srece sa nekoliko,
neke jos uvek cuvam. Celo trziste je dole, kad krene gore postoje sanse
da i ti novcici/tokeni krenu gore, kako koji verovatno.
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
March 31, 2018, 03:41:52 AM
Realno airdrops i bounties su sada vise manje neka vrsta fauceta. Moze da bude dosta a moze da vredi nista isto ko i fauceti nekad. Mada neki put i vredi se pomuciti jer moze da bude i dobra zarada.
sr. member
Activity: 700
Merit: 252
Only Bitcoin!
March 30, 2018, 04:04:56 AM
Sta mislite o Bitcore (btx)Huh
Uzeh za 300$ i aj da isprobam to sa walletom, i stvarno mi u ponedeljak po podne leglo 7%.
Samo mi se tek danas sinhronizovao wallet, do mene je Smiley
Jel moze neko iskusniji da da misljenje o novcicu? Taj sistem evo vam 7% nedeljno mi deluje neodrzivo skroz...
A cujem da je pre bilo 5% sto takodje nije malo...

To je promotivni period. Sad u aprilu ces imati 8% nedeljno i to je to. Tu se zavrsava.
Nije los %, problem je sto cena svemu ide dole, pa nemoj da se zacudis ako na kraju opet budes imao oko 300$ sa svim procentima i vecom kolicinom BTX.a
member
March 30, 2018, 03:37:09 AM
Sta mislite o Bitcore (btx)Huh
Uzeh za 300$ i aj da isprobam to sa walletom, i stvarno mi u ponedeljak po podne leglo 7%.
Samo mi se tek danas sinhronizovao wallet, do mene je Smiley
Jel moze neko iskusniji da da misljenje o novcicu? Taj sistem evo vam 7% nedeljno mi deluje neodrzivo skroz...
A cujem da je pre bilo 5% sto takodje nije malo...
full member
Activity: 294
Merit: 103
March 29, 2018, 05:08:28 PM
Pa ovako su nas na finjaka odradili sa 1,5% posto se izgleda bas puno novca vuklo tako pa da i oni uzmu ipak neki deo svega toga ali dobro makar imamo intezu za sada.Makar sad znamo na cemu smo da nece doci do bilo kakvih promena sto se tice regulacije sem veceg haraca
sr. member
Activity: 700
Merit: 252
Only Bitcoin!
March 29, 2018, 02:54:42 PM
Sa Benchmark foruma:

Quote from: -V-O-Y-A-G-E-R-
Stigao odgovor iz Telenor banke.

Pitao sam ih za pojašnjenje 2 stvari, plaćanja U inostranstvu i priliva novca iz inostranstva na "karticu".

Izmene se odnose isključivo za plaćanje karticom na pos terminalima u inostrasnstvu, na Sterter paketu, dok se naplata za prilive iz inostranstva na debitnu karticu za korisnike Starter i Progresiv paketa - 1.5%, odnosi isključivo na prilive po osnovu prodaje kriptovaluta.

Znači toliko su svi koristili baš tu kombinaciju CEX.io i TB, da su baš bili svesni toga. Ali najviše me čudi što banka uopšte pominje reč "kriptovalute", a da ih pritom ne zabrani. Smiley

Bilo je pitanje vremena kad ce ubaciti proviziju za to. I da znaju odavno da te uplate od CEX-a dolaze sa kriptovaluta. I sa tih 1.5% i dalje je najbolja opcija.
NBS jos uvek nema nikakvu regulativu za kriptovalute, zasto bi telenor bilo sta zabranjivao.
Licno mislim da na ovaj nacin ozbiljni igraci u Srbiji izvlace lovu. Citaj politicari i satro tajkuni, dok njima odgovara ovaj sistem ce raditi do daljnjeg
newbie
Activity: 23
Merit: 2
March 29, 2018, 01:22:53 PM
Sa Benchmark foruma:

Quote from: -V-O-Y-A-G-E-R-
Stigao odgovor iz Telenor banke.

Pitao sam ih za pojašnjenje 2 stvari, plaćanja U inostranstvu i priliva novca iz inostranstva na "karticu".

Izmene se odnose isključivo za plaćanje karticom na pos terminalima u inostrasnstvu, na Sterter paketu, dok se naplata za prilive iz inostranstva na debitnu karticu za korisnike Starter i Progresiv paketa - 1.5%, odnosi isključivo na prilive po osnovu prodaje kriptovaluta.

Znači toliko su svi koristili baš tu kombinaciju CEX.io i TB, da su baš bili svesni toga. Ali najviše me čudi što banka uopšte pominje reč "kriptovalute", a da ih pritom ne zabrani. Smiley
newbie
Activity: 14
March 29, 2018, 08:34:59 AM
Tron se ne zaustavlja, sta se desava Huh
newbie
Activity: 14
March 29, 2018, 04:39:34 AM
Mene interesuje da li je neko radio prebacivanje eth sa mew na blockchain i da li to funkcionise ili je bolje poslati sa adrese na adresu? Posto ima ta opcija 'import funds from MyEtherWallet' na blockchain wallet-u.. da li se sve prebacuje samo odmah ili moze neki iznos a nesto da ostane na mew?

Ako želiš da ti ostane dio iznosa i na MEW wallet-u onda je bolja opcija slanje sa adrese na adresu (naknade za transakciju su trenutno niske pa možeš podesiti 'gas price' na samo 1 ili 2 Gwei). Osobno nisam radio import na blockchain wallet ali pretpostavljam da je to nekakva sweep funkcija koja će prebaciti kompletan iznos.

Vazi, hvala ti na odgovoru, tako cu i da uradim

Moj savet, ako bas ne moras da komplikujes sa bilo kakvim ethereum walletima, nemoj. Imao sam nekakv problem sa eth adresom pa sam mislio da mogu resiti nesto kroz wallete, ali sam jedva sacuvao racunar da ga ne razlupam. Sve je odvratno sporo, konfuzno, ubijao mi je racunar, sinhronizacija traje nekoliko dana (prekinuo, nisam imao volje za dalje)

Inace import ti radi, ako imas onaj json file, samo ga ucitas i imas sve tu, eventualno dodajes neke nove i neizlistane tokene. Nemas neku posebnu prednost osim drugacijeg interfejsa u odnosu na MEW

Poslala sam na adresu sa gas price 2 i prosla transakcija za manje od pola sata, blockchain mi izgleda dosta sigurniji nego MEW jer sam ga i koristila na etherdelta, a opet i tamo mi treba nesto ako neki token nesto budeo vredeo da ga saljem na menjacnicu
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
March 28, 2018, 03:01:09 PM
Mene interesuje da li je neko radio prebacivanje eth sa mew na blockchain i da li to funkcionise ili je bolje poslati sa adrese na adresu? Posto ima ta opcija 'import funds from MyEtherWallet' na blockchain wallet-u.. da li se sve prebacuje samo odmah ili moze neki iznos a nesto da ostane na mew?

Ako želiš da ti ostane dio iznosa i na MEW wallet-u onda je bolja opcija slanje sa adrese na adresu (naknade za transakciju su trenutno niske pa možeš podesiti 'gas price' na samo 1 ili 2 Gwei). Osobno nisam radio import na blockchain wallet ali pretpostavljam da je to nekakva sweep funkcija koja će prebaciti kompletan iznos.

Vazi, hvala ti na odgovoru, tako cu i da uradim

Moj savet, ako bas ne moras da komplikujes sa bilo kakvim ethereum walletima, nemoj. Imao sam nekakv problem sa eth adresom pa sam mislio da mogu resiti nesto kroz wallete, ali sam jedva sacuvao racunar da ga ne razlupam. Sve je odvratno sporo, konfuzno, ubijao mi je racunar, sinhronizacija traje nekoliko dana (prekinuo, nisam imao volje za dalje)

Inace import ti radi, ako imas onaj json file, samo ga ucitas i imas sve tu, eventualno dodajes neke nove i neizlistane tokene. Nemas neku posebnu prednost osim drugacijeg interfejsa u odnosu na MEW
member
March 28, 2018, 02:09:59 PM
Au Mi5h0 u pravu si, sad gledam pa ti telegram bounti je manje vise jednako airdropovima, vecina je dovoljna samo da im zapratis kanal. Sta god da kane nije na odmet, mozda za koju godinu zavredi nesto...
Pages:
Jump to: