Ja sam igrom slucaja odlucio da probam Dex bota (Dropil prijekat, Drops tokeni) i mogu reci da su prvi rezultati iznenadjujuce dobri. Ciklusi traju po 15 dana i u prvom ciklusu sam imao profit od oko 4%, sto mu dodje skoro 100% godisnje.
Zanimljivo!
Može par pitanja.
1. Kako si zaštićen prilikom takvog rada? Mislim, kako znaš da bot jednostavno ne preuzme tvoja sredstva?
2. Kako si ušao? Kakav je postupak?
3. Isplata je posle tih 15 dana?
4. Jel nekako možeš da pratiš dešavanja?
Unapred hvala!
Poprilican sam optimista kad je Dropil projekat u pitanju, pa evo malo detaljnijeg objasnjenja za sve zainteresovane.
U sustini, Dex je bot koji trguje umesto vas. U pitanju je automatizovan proces, ali postoji nadzor coveka, da se spreci eventualni veliki gubitak zbog greske u softveru ili evidentno lose procene. Za sada sve radi kako treba i ja sam zadovoljan.
Evo i odgovora na pitanja.
1. Nema nikakve zastite. Sve je kocka, kao i cela crypto prica. Nisam bas razumeo ovaj drugi deo pitanja. Bot preuzme sredstva jer mu ja to dozvolim. On onda umesto mene trguje. Ja drzim palceve i nadam se najboljem
2. Prve Drop tokene sam dobio u Bounty kampanji. Prvobitni plan je bio da ih odmah zamenih za ETH i prebacim u EUR, ali mi se nije zurilo zbog trenutnih cena. Onda sam primetio da se cena Dropa dobro drzi, pa sam se zainteresovao i kako radi. Prvo sam ulozio trecinu svojih Drop coina i posle 15 dana profit je bio skoro 4%, sto je skoro 100% godisnje. Sad sam ulozio sve i bot Dex trguje sa njima. Ako neko zeli da se prikljuci, moze na
https://tidex.com/exchange/drop/eth da kupi Drop coine. Obratite paznju, nisam probao ali sam cuo da je provizija za povlacenje Drop-ova sa Tidexa velika (pominjali su 2000 Drop-ova). Mislim da se ne isplati ulaziti sa malim iznosom.
Na Dropil sajtu
https://dropil.com/ otvorite nalog i tamo imate Wallet. Sredstva prvo prebacite sa Tidexa u taj novcanik, a onda odatle Dex botu. Postoje tri nivoa ulaganja - Sigurica, srednji i agresivni. Veci rizik donosi i veci moguci profit, ali i mogucnost da se izgubi. Na pocetku ciklusa (15 dana traje) izaberete da li zelite da se profit na kraju prebaci u wallet (u Drop-ovima) ili da se i zarada automatski ulozi u novi ciklus.
3. Mozes da biras da li ce ti se nakon 15 dana profit isplatiti ili uloziti u novi ciklus.
4. Imas statistiku na nivou sata i dana. Tacno mozes da vidis koliko ti je Dex zaradio (ilii zgubio). Meni se do sada samo nekoliko puta desilo da na nivou sata izgubi, ali i to je bilo nesto sitno i na kraju svakog dana sam bio u plusu.
Ako sam nesto prevideo, slobodno pitajte.