Pages:
Author

Topic: Sosyal Medya [ BOUNTY ] Kampanyaları 24 Kampanya / Detaylı Liste - page 2. (Read 1560 times)

full member
Activity: 770
Merit: 103
bu listeyi güncel tutmanızı gerçekten çok takdir ediyorum. yarın bir gün imza kampanyalarımız bittiğinde şimdi neye geçelim diye telaş etmemize gerek kalmıyor en azından . emeğinize sağlık
member
Activity: 322
Merit: 31
Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş . İmza kampanya bitti ve bayağı bir araştırdım. Ama tahminim benim kriterlerime göre bir şey bulamadım.

Bounty lere katılım yaparken; bounty için ne kadar ayrılmış, gireceğim bounty türüne ne kadar ayrılmış, imza ne kadar sürecek , katılımcı sınır var mı ? ne kadar coin veya token i var belirlediği soft ve hardcaplere uaşır mı gibi kriterleri göz önünde bulunduruyorum.
Teşekkür ederim hocam. Umarım işinize yarayacak bir proje bulursunuz.

şu anda devam eden bounty lerden bir taneside bankex 115 bkx veriyor bkx scan diye bir etherscan sitesi yaaptılar  face ve twit paylasımı yaparsanız su anki degeri 30 dolara tekabul ediyor ilgilenen arkadaşlara duyturulur linkide burada

https://bounty.bankex.com/BKXScan#scanner-form
Hocam teşekkürler bilgi için ama Airdrop konusu değil, raporlu sosyal medya Bounty kampanyaları. Bu tarz 100 lerce Airdroba katıldım neredeyse hiçbiri göndermedi

member
Activity: 233
Merit: 10
şu anda devam eden bounty lerden bir taneside bankex 115 bkx veriyor bkx scan diye bir etherscan sitesi yaaptılar  face ve twit paylasımı yaparsanız su anki degeri 30 dolara tekabul ediyor ilgilenen arkadaşlara duyturulur linkide burada

https://bounty.bankex.com/BKXScan#scanner-form
member
Activity: 448
Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş . İmza kampanya bitti ve bayağı bir araştırdım. Ama tahminim benim kriterlerime göre bir şey bulamadım.

Bounty lere katılım yaparken; bounty için ne kadar ayrılmış, gireceğim bounty türüne ne kadar ayrılmış, imza ne kadar sürecek , katılımcı sınır var mı ? ne kadar coin veya token i var belirlediği soft ve hardcaplere uaşır mı gibi kriterleri göz önünde bulunduruyorum.
member
4 Yeni kampanya daha eklenmiştir. Biten kampanyalar çıkarıldı
full member
Activity: 364
Merit: 102
faydalı bir başlık olmuş gerçekten. merit verenlerin elleri dert görmesin merit verilecek başlık. ben bountylere katılırken full member altı olanlara nedense iiçin ısınmıyo:) ona göre katılıyorum
member
Mevcut kampanyam bittikten sorna bu başlıktaki paylaştığınız kampanyalara bakacağım. Paylaşımlar için teşekkürler.
Rica ederim umarım işinize yarar
member
Activity: 336
Merit: 11
Mevcut kampanyam bittikten sorna bu başlıktaki paylaştığınız kampanyalara bakacağım. Paylaşımlar için teşekkürler.
member
Gerçekten faydalı bir paylaşım forum bu şekilde birbirimize katma değer üretmeli. Bakalım daha hala bu piyasanın başındayız daha dünyada bu piyasaya yabancı milyonlar var. Çok fırsat olacaktır daha.
Amazix ekibi güzel projeler yapıyorlar ancak çok fazla giren oluyor. Çok tercih etmiyorum. Öneri için teşekkür ederim

Gerçekten faydalı bir paylaşım forum bu şekilde birbirimize katma değer üretmeli. Bakalım daha hala bu piyasanın başındayız daha dünyada bu piyasaya yabancı milyonlar var. Çok fırsat olacaktır daha.
Elimizden geldiği kadar birşeyler katmaya çalışıyor dediğiniz gibi
member
Activity: 476
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Amazix in diğer projelerine de bakmanı öneririm sadece bunlarla kalmasın bounty havuzun. ayrıca bounthive ve bounty0x projelerinede bi bak derim.
member
https://wn.nr/8xY5sz

100 spf veriyor suan kucoinde listeleniyor.

Hocam Airdrop başlığı değil. Bounty
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
https://wn.nr/8xY5sz

100 spf veriyor suan kucoinde listeleniyor.
member
Çok teşekkürler paylaşım için güncellemen de iyi oluyor. Sonuçlarında tahmini ne kadar kazanç sağladığını da not düşüyorsun sanırım fikir vermesi açısından oda iyi olmuş.

Rica ederim. İşinize yararsa ne mutlu.

Hepsi için ayrıntılı olarak yazamıyorum malum, ancak ortalama olarak yüksek miktarda gelen bir token değeri olursa, buradan konuyu takip edenlere paylaşıyorum / paylaşacağım
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Çok teşekkürler paylaşım için güncellemen de iyi oluyor. Sonuçlarında tahmini ne kadar kazanç sağladığını da not düşüyorsun sanırım fikir vermesi açısından oda iyi olmuş.
member
Listeye 3 Yeni kampanya daha eklenmiştir.
member
Eline sağlık güncel kalması çok iyi böyle başlıkların katılım yapıyoruz idip kendimiz ararken çok zaman kaybediyoruz burdan bakması kolaylık sağlıyor
Rica ederim hocam işinize yarar umarım

elinize sağlık uğraşmışsınız belli ben artık fazla ilgilenmiyorum bountylerle çok sayıda katılım oluyor haliyle çerez parası düşüyor ancak az katılımların olduğu bountylerı kovalamak lazım biri tuttumu çok iyi getirisi oluyor
Hocam tamamen şans meselesi. Son zamanlarda girdiğim az katılımlı olan birkaç kampanya hariç hemen hemen hiçbiri göndermedi. Çok fazla katılım olan kampanyalarda da göndermeyen çok oldu. Ancak söz verip gönderenler (Credits, Dragon, Debitium, Divi vs) iyi para getirdiler.

Piyasa bu durumdayken gelen tokenlerde bek bir işe yaramıyor...
Hocam dediğiniz gibi piyasa kötü durumda haklısınız. En son gelen Dragon coin oldu. Kampanyası 1 ay sürdü. 400 token gönderdiler. Normal fiyatı 2 dolardan fazla tokenın. Bu da 800 dolar civarı yapar. Şuan bozdurmaya kalksam 350 Dolar. Sadece 1 ay süren bir kampanya için 350 Dolar bile fena bir para değil.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
benim özellikle imza kampanyası ilgimi çekiyor. diğerleri ciddi uğraştırıyor attığın twitleri listele facebook vesaire. ama imzada öyle birşye yok. sadece post atman yeterli. zaten şuan bjr olmaya çalışıyorum. uzun zamandır ilgilenmiyorum. birde merit sistemi geldiği için rütbe almak zor. jr olursam bi imza kampanyasına katılmak isitiyorum.
Eskiden olsaydı şu merit olayından önce Jr.Member falan olmak kolaydı merit olayından sonra yine Jr.Member olmak kolay ama member olmak için 10 adet merite ihtiyacınız olacak. İmza kampanyalarıda artık zamanla member üstü üyelikler kabul görecektir diye düşünüyorum. İşiniz zorlaştı yani biraz

Onceden sadece aktivite sayisinin artması üyeliğinizin yükselmesi icin yeterliydi fakat merit sistemiyle zorlaştı.
full member
Activity: 420
Merit: 108
Piyasa bu durumdayken gelen tokenlerde bek bir işe yaramıyor...
member
Activity: 364
elinize sağlık uğraşmışsınız belli ben artık fazla ilgilenmiyorum bountylerle çok sayıda katılım oluyor haliyle çerez parası düşüyor ancak az katılımların olduğu bountylerı kovalamak lazım biri tuttumu çok iyi getirisi oluyor
Pages:
Jump to: