Pages:
Author

Topic: Sosyal Medya [ BOUNTY ] Kampanyaları 24 Kampanya / Detaylı Liste - page 5. (Read 1560 times)

member
Activity: 322
Merit: 31
@Quite teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Ayrı bir dosya açmayı halen düşüyorum. Dediğiniz gibi tek bir dosya üzerinden yapmak istiyorum ancak iş güçten fırsat olmadı henüz ancak aklımda dediğim gibi. Dosyada biten 10 15 tane kampanya var onları çıkarıp devam edenleri düzenleyeceğim öncelikle.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Emeğinize sağlık gerçekten başarılı bir dosya. Buraya twitter dışındaki kampanyalarda eklenerek en büyük bounty takip dosyası oluşturabilir. Örneğin bir sayfada imza kampanyaları bir sayfada facebbook, başka bir sayfada sadece telegram kampanyaları vb. Bu tür bir dosya ile hem takip sayınız hem konunun tutunurluk oranı artacaktır.
newbie
Activity: 6
Merit: 1
emeğinize sağlık. çok faydalı bir paylaşım olmuş. inşallah güncellenerek devam eder.
member
Teşekkürler arkadaş böyle bir konunun bu kadar az merit almasını anlayamadım. Demek ki kimse dışarıya merit vermek istemiyor.

emeğinize sağlık. çok faydalı bir paylaşım olmuş. inşallah güncellenerek devam eder.

Teşekkür ederim.

Eline sağlık dostum kampanyalar çıktıkça buraya eklenir çok kişi faydalanır ama önemli olan ekibi bounty ödüllerini dağıtıp dağıtmaması ben 3 kampadan ödül alamadım daha

Hocam 2 aydır uzun bir süredir Bountylere katılıyorum. Oldukça fazla kampanya içindeyim.

İlk 1 ay hiç token gelmedi desem yeridir. Ancak son birkaç haftadır yağmaya başladı.

Size önerim, sosyal medyada aktif olmayan veya stok resmi/text paylaşan kampanyalara dahil olmayın. Gönderme ihtimalleri "0"

Merit olayı forumun bütün havasını degiştirdi bi yandan iyide oldu forum eline saglık ama Sosyal medya kampanyaları yoruyor gerçekten eger yapıcak olursam direk bu konuyu acıcam

Hocam herkesin kendi tercihi. Ancak bu iş bağımlılık yapıyor Smiley
full member
Activity: 206
Merit: 100
Merit olayı forumun bütün havasını degiştirdi bi yandan iyide oldu forum eline saglık ama Sosyal medya kampanyaları yoruyor gerçekten eger yapıcak olursam direk bu konuyu acıcam
full member
Activity: 546
Eline sağlık dostum kampanyalar çıktıkça buraya eklenir çok kişi faydalanır ama önemli olan ekibi bounty ödüllerini dağıtıp dağıtmaması ben 3 kampadan ödül alamadım daha
newbie
Activity: 108
Merit: 0
Teşekkürler arkadaş böyle bir konunun bu kadar az merit almasını anlayamadım. Demek ki kimse dışarıya merit vermek istemiyor.
member
@yuzdeyuzmalt teşekkür ederim hocam. elimden geldiği kadar güncel tutmaya çalışacağım
full member
Activity: 224
Hocam güzel bir işe el atmışşsınız fakat işin biraz zor güncel tutmak çok daha zor günde bir çok ıco çıkıyor ve çoğu scammer oluyor bunları iyi araştırmak lazım .
member
2 yeni proje daha eklenmiştir. Özellikle Dragon kampanyasına bakın derim. Gelecek vaat eden ICO lar arasında.
member
@emrecemsan botlar sıkıntı çıkarabiliyor hocam. Hem raporlama şartı var neredeyse bütün bounty kampanyalarında. Zate kural bölümünde belirtirler bot kullanmak yasak şeklinde. Hadi botu bir şekilde kullandık, raporlama yine manuel yapılacak.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2

bu başlığa bakacaklara ingilizce kaynak manager ve başlangıç,bitiş tarihleri ile

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XKwLdCbhn5p4eWUq9VxXkSHoT-iGx0LSRv_Qncb79Hw/edit#gid=0
jr. member
döümanı açamadımm ben izin gereklidir diyo. arkadaşlar bounty meraklılara sylon cloreskk ve blackeye'yi takip edin bunlar twittyer bountysinde rapor gerekmiyor çok kolay yapımı

deadly unutmuşsun.

Her kampanyanın deadly tarihi değişebiliyor. O nedenle eklemedim

arkadaş bounty managerleri yazmışta bounty manager deadly'den bahsettim https://bitcointalksearch.org/user/deadley-97213
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
sosyal medya kampanyalari icin retweet botu falan kullansak sikinti cikar mi ? deneyen var mi ? boyle bi sart goremedim.
member
döümanı açamadımm ben izin gereklidir diyo. arkadaşlar bounty meraklılara sylon cloreskk ve blackeye'yi takip edin bunlar twittyer bountysinde rapor gerekmiyor çok kolay yapımı

deadly unutmuşsun.

Her kampanyanın deadly tarihi değişebiliyor. O nedenle eklemedim
jr. member

deadly unutmuşsun.
member
@canlark canınız sağolsun hocam. İşinize yaraması yeterli
jr. member
Activity: 94
Merit: 1
“Decentralized Transportation Economy”
Çok güzel ve yararlı bir paylaşım olmuş gerçekten. Çok teşekkürler dostum. Merit'im olsa verirdim fakat maalesef henüz yok Smiley. Boş zamanlarda kesinlikle değerlendirilmeli.
member
@brciso135246 @thenorthblue yeterki işinize yarasın hocam.
member
Activity: 336
Merit: 10
eyvallah dostum bilgilendirme için. başlığı aktif tutalım ön sayfalarda kalsın. şu an bir kampanyadayım, bittikten sonra ben de detaylı bakayım listeye.
Pages:
Jump to: