Pages:
Author

Topic: Sosyal Medya [ BOUNTY ] Kampanyaları 24 Kampanya / Detaylı Liste - page 4. (Read 1560 times)

full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
eline sağlık hocam gücel paylaşım olmuş, merit olayında acayip sıkıntı yaşıyoruz, hele hele türkçe bölümünde kaynak sıkıntısı da eklenince duble oldu, o yüzden elimden gelirse göndereceğim.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Ellerinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş sürekli güncel tutmanızda çok güzel benim bir tek imza kampanyasi ilgimi çekiyor merit sistemi olmasaydı daha güzel olurdu rütbeyi yükseltmek zorlasti  böyle faydalı bilgiler paylaşmanizda çok güzel umarım böyle paylasimlarinizin devamı gelir
member
Activity: 322
Merit: 31
klavyene emeğine sağlık

Teşekkür ederim

Paylaşım için teşekkürler fakat daha düzgün para kazandırıcak bir ödül kampanyaları paylaşsanız çok daha fazla merit alırdınız neyse tekrar teşekkürler.

Teşekkür ederim.

Belgenin ilk halinde Credits mevcuttu. Credits kampanyasına katılan arkadaşlar 5K üstü takipçileri var ise 2K USD kazandılar. 2K USD tek bir bounty kampanyası için "düzgün para" kazandırmamışsa ona bir şey diyemem hocam

Her kampanyayı eklemiyorum. Para kazandırması muhtemel kampanyalar mevcut.
full member
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Paylaşım için teşekkürler fakat daha düzgün para kazandırıcak bir ödül kampanyaları paylaşsanız çok daha fazla merit alırdınız neyse tekrar teşekkürler.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
klavyene emeğine sağlık
member
Hocam dosya korumali yaziyor,  acilmiyor.  Tekrar kontrol edebilir misiniz.  Bu arada konu yeni baslayanlar icin veya arastirmak icin cok vakti olmayanlara faydali olacaktir.  Merit olsa verirdim Sad

Mobilden giriyorsanız bayağı bekletiyor sonra açılıyor. PC de bir sıkıntı yok şuan. Teşekkür ederim bu arada

iy bir liste olmuş hocam elinize sağlık, çoğu insan bu konu da paylaşım yapmıyor, yani yapmak daha iyi, bilgi paylaştıkça artıyor, en önemli yanı bu

Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi bilgi paylaştıkça artar
full member
Activity: 980
Merit: 207
iy bir liste olmuş hocam elinize sağlık, çoğu insan bu konu da paylaşım yapmıyor, yani yapmak daha iyi, bilgi paylaştıkça artıyor, en önemli yanı bu
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Hocam dosya korumali yaziyor,  acilmiyor.  Tekrar kontrol edebilir misiniz.  Bu arada konu yeni baslayanlar icin veya arastirmak icin cok vakti olmayanlara faydali olacaktir.  Merit olsa verirdim Sad
member
Cok yararlı bir paylaşım olmuş emegin için teşşekürler ben şuanda sosyal medya bountyleriyle cok ugraşmıyorum hatta hiç ugraşmıyorum vakit kalmıyor eğer yapıcak olursam direk bu konuyu açar bakarım teşşekkürler
Rica ederim. Umarım ileri de işinize yarar.

ya bu retweet olayı kolayda tweet nasıl atıyorsunuz tweet atacağınız yazıyı nerden buluyorsunuz bende o kadar ingilizce yok ki Cheesy
İngilizce öğrenmen lazım. Zaten gereksinimlerde "at least 7 retweet" gibi yazarlar. Bu gibi kalıplar kullanılır. Doküman da elimden geldiği kadar bu gereksinimleri de yazdım.

gerçekten özenilmiş . ama biraz popülerleri paylaşıyosun sanırım şöyle 200 300 takıpcılı bounty programlarını bulabilsek tabi scam olmayanları çok güzel olacak ama işte o en zoru sanırım.
Teşekkür ederim. Hocam aslında 3 aydır  Bounty kampanyanlarının içindeyim. Bayağı tecrübe edindim. Hangi kapmayanın göndermeyeceğini az çok tahmin edebiliyorum. Bazı arkadaşlar kampanyayı yöneten managere göre seçim yapıyorlar ancak ICO başarız geçerse manager cebinden gönderecek değil Smiley Sosyal medya hesapları kampanyanın ve tokenın ciddiyeti ile ilgili bayağı bilgi veriyor. Okumasını bilmek lazım. İyi okunduğu zamanda proje zaten popüler hale geliyor.
200 300 takipçili çok kampanyaya girdim.Ya ICO başarısız oldu yada kampanya konusu ve sosyal medya hesapları direkt olarak silindi. Sonuçta neredeyse hiçbiri göndermedi.

Cok tesekurler Smiley
Rica ederim

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-ico-eniac-network-the-future-technology-of-the-blockchain-3164443 Eniac Network gayet yüksek diyebileğimiz bir kampanya yürütüyor, henüz reklam bile vermedi herifler telegramda 15k insan var. Bence kaçırılmaması gereken bir bounty 4 hafta sürecek sadece.
Hocam Eniac kampanyasını ekleyecektim. Aslında kampanyada bende varım ancak bounty konusunu sürekli kilitliyorlar bir sebepten dolayı bende anlamadım. Ekleyecektim ama çok fazla kampanyadan güven duymuyorum.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
ya bu retweet olayı kolayda tweet nasıl atıyorsunuz tweet atacağınız yazıyı nerden buluyorsunuz bende o kadar ingilizce yok ki Cheesy
translate kullan reyis. bi kac kalip ezberle isini gorur. bos zamanlarinda da ingilizce calis baya isine yarar. dil=para bu devirde. pisman olmazsin.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
member
Activity: 596
Merit: 14
gerçekten özenilmiş . ama biraz popülerleri paylaşıyosun sanırım şöyle 200 300 takıpcılı bounty programlarını bulabilsek tabi scam olmayanları çok güzel olacak ama işte o en zoru sanırım.
member
Activity: 378
Merit: 11
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
Cok yararlı bir paylaşım olmuş emegin için teşşekürler ben şuanda sosyal medya bountyleriyle cok ugraşmıyorum hatta hiç ugraşmıyorum vakit kalmıyor eğer yapıcak olursam direk bu konuyu açar bakarım teşşekkürler
member
Dragon ve Cashbag kampanyaları çıkarıldı. 2 yeni kampanya daha eklenmiştir.
member
Elinize emeğinize sağlık.Bountyler ile düzenli gelir kazanılabilir bunu göstermiş oldunuz.

Teşekkür ederim hocam. Önemli olan güzel kazançlar bırakabilecek kampanyalara katılabilmek. Neredeyse 3 aydır sosyal medya bounty kampanyaları ile uğraşıyorum. Çok fazla tecrübe edindim. Her önüne gelen kampanyaya katılmak zaman israfından başka bir şey değil. Önemli olan güzel projeleri olan ve hayali hedefler koymayan kampanyalara dahil olabilmek.
full member
Activity: 420
Merit: 108
Elinize emeğinize sağlık.Bountyler ile düzenli gelir kazanılabilir bunu göstermiş oldunuz.
member
Listeyi yenileme zamanınız gelmiş sanirim. Çoğu kampanya sonlanmış kontrol etmekte fayda var

Liste yenilenmiştir.

Konu cok güzel olmuş şu konuyu gördükten sonra twitter bountylerine katılmayı düşünebilirim kesinlikle ama rapor istiyorlar mı istemiyorlar mı onu nerden anlıcaz?

Hocam hemen hemen hepsi rapor istiyor. Açıklama kısmında raporun nasıl istendiğine dair bilgiye ulaşabilirsiniz.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Konu cok güzel olmuş şu konuyu gördükten sonra twitter bountylerine katılmayı düşünebilirim kesinlikle ama rapor istiyorlar mı istemiyorlar mı onu nerden anlıcaz?
member
Activity: 236
Merit: 75
Listeyi yenileme zamanınız gelmiş sanirim. Çoğu kampanya sonlanmış kontrol etmekte fayda var
Pages:
Jump to: