Pages:
Author

Topic: Sosyal Medya [ BOUNTY ] Kampanyaları 24 Kampanya / Detaylı Liste - page 3. (Read 1560 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Eline sağlık güncel kalması çok iyi böyle başlıkların katılım yapıyoruz idip kendimiz ararken çok zaman kaybediyoruz burdan bakması kolaylık sağlıyor
member
Activity: 322
Merit: 31
Beyler paylaşım yapanların ve bizi bilgilendiren herkesin emeğine sağlık. Epey faydalı olacak paylaşımlarınız, araştıracağım.

Cidden paylaşım yapanların emeklerine ellerine sağlık böyle bir konu lazım.Bu ara yeni twitter hesabı da almıştım.Çok iyi oldu burayı artık takip ederim paso ben.

Teşekkür ederim işinize yararsa ne mutlu
full member
Merit: 100
Cidden paylaşım yapanların emeklerine ellerine sağlık böyle bir konu lazım.Bu ara yeni twitter hesabı da almıştım.Çok iyi oldu burayı artık takip ederim paso ben.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Beyler paylaşım yapanların ve bizi bilgilendiren herkesin emeğine sağlık. Epey faydalı olacak paylaşımlarınız, araştıracağım.
member
tweet olayını beceremediğim için sadece needmoneyin kampanyalarını takibe başladım translate yapınca kabul etmezler diye ugrasmıyorum
needmoney güzel kampanyalar yapıyor. Kurallara dikkat etmekte fayda var tabi

çok yararlı bir başlık olmuş gerçekten merit sisteminin ne kadar sikindirik oldugunun kanıtıdır bu başlık ulan adam emek vermiş hadi bizde merit yok açız kimsedemi yok ya
Hocam Türkçe bölümde merit kazanmak kolay değil. Umarım merit kaynağı atanır bizim foruma da bizde merite doyarız.

oo sen bildiğin küçük bountyplatfrom ya da bountyhive gibi falan olmuşşun tebrik ederim ugrastıgına degmis gercekten bide güncel girerersek bize kaç dolar ya da token dusecegini hesaplanmıs halde gösterebilseniz efsane olur
Teşekkür ederim. Hocam biraz daha geliştirmek istiyorum dediğin gibi yeni özellikler de ekleyeceğim. Yakın bir tarihte olacak. Amacım 50 kadar güncel kampanyayı eklemek.

çok güzel bir başlık olmuş bence meriti fazlasıyla hak ediyor bu arada birkaç bounty sitesi var onları takip edersen sürekli güncel paylaşımlar oluyor
Teşekkür ederim hocam. Sadece forum üzerindeki kampanyaları takip ediyorum. Diğer sitelere bakma fırsatı olmuyor

full member
Activity: 378
Merit: 103
çok güzel bir başlık olmuş bence meriti fazlasıyla hak ediyor bu arada birkaç bounty sitesi var onları takip edersen sürekli güncel paylaşımlar oluyor
full member
Activity: 268
Merit: 109
oo sen bildiğin küçük bountyplatfrom ya da bountyhive gibi falan olmuşşun tebrik ederim ugrastıgına degmis gercekten bide güncel girerersek bize kaç dolar ya da token dusecegini hesaplanmıs halde gösterebilseniz efsane olur
newbie
Activity: 44
Arkadaşlar bu merit nasıl veriliyor

Dostum sende merit olmadığı icin smerit gönderemezsin (smerit: sendable merit. 2 merit kazanınca 1 merit başkasına gönderebilirsin diye biliyorum)

Neyse o seviyeye gelince öğreniriz heralde
member
Activity: 236
Merit: 75

Dostum sende merit olmadığı icin smerit gönderemezsin (smerit: sendable merit. 2 merit kazanınca 1 merit başkasına gönderebilirsin diye biliyorum)
member
Activity: 236
Merit: 75
çok yararlı bir başlık olmuş gerçekten merit sisteminin ne kadar sikindirik oldugunun kanıtıdır bu başlık ulan adam emek vermiş hadi bizde merit yok açız kimsedemi yok ya

Aynen haklisiniz. Global de tesekkur edenlere 20 50 merit havada uçuşuyor bazı başlıklarda, en çok lokal mesajın olduğu Türkçe bölümde merit olayı işler acısı
newbie
Activity: 44
full member
Activity: 364
Merit: 102
member
Activity: 378
Merit: 11
tweet olayını beceremediğim için sadece needmoneyin kampanyalarını takibe başladım translate yapınca kabul etmezler diye ugrasmıyorum
member
2 Yeni kampanya daha eklenmiştir
member
merit olsa verirdim bu emege teşekkürler
Rica ederim

Başarılı bir konu olmuş ilgin ve emegin için teşşekürler ama bu rapor işi twitterda bozuyor daha önce twitter bountyside denemedim ama gözüme kestiremedim belki yakın bir zamanda detaylı bakarım teşşekürler
Hocam sisteme bir kere alışınca gerisi geliyor. Umarım değerlendirirsiniz
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Başarılı bir konu olmuş ilgin ve emegin için teşşekürler ama bu rapor işi twitterda bozuyor daha önce twitter bountyside denemedim ama gözüme kestiremedim belki yakın bir zamanda detaylı bakarım teşşekürler
member
Activity: 220
Merit: 10
merit olsa verirdim bu emege teşekkürler
member
Ellerinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş sürekli güncel tutmanızda çok güzel benim bir tek imza kampanyasi ilgimi çekiyor merit sistemi olmasaydı daha güzel olurdu rütbeyi yükseltmek zorlasti  böyle faydalı bilgiler paylaşmanizda çok güzel umarım böyle paylasimlarinizin devamı gelir
Teşekkür ederim sağolun. Elimden geldiği kadar güncel tutmaya çalışuyorum

eline sağlık hocam gücel paylaşım olmuş, merit olayında acayip sıkıntı yaşıyoruz, hele hele türkçe bölümünde kaynak sıkıntısı da eklenince duble oldu, o yüzden elimden gelirse göndereceğim.
Teşekkür ederim. Evet sMerit olmaması büyük sıkıntı

Teşekkürler, hazırlamış olduğun liste sayesinde bir kaç facebook imza kampanyasına katıldım. Meriti hakettin ama meritim yoktur. Gelince konuyu kaydettim vereceğim.
Rica ederim. Bence Twitter kampanyalarına da göz at hocam. İkisi duble olunca daha çok kazanırsın

ben de şu sıralar sosyal medya kampanyaları bakıyordum kendime göre, acaba işte neler olabilir nelere girebiliriz diye, bu açıdan bu konu oldukça işime yaradı
Hocam araştırmak ve takip etmek gerekiyor Global Bounty konusunu. Elimden geldiği kadar eklemeye çalışıyorum potansiyeli yüksek kampanyaları

newbie
Activity: 154
ben de şu sıralar sosyal medya kampanyaları bakıyordum kendime göre, acaba işte neler olabilir nelere girebiliriz diye, bu açıdan bu konu oldukça işime yaradı
member
Activity: 224
Merit: 12
Teşekkürler, hazırlamış olduğun liste sayesinde bir kaç facebook imza kampanyasına katıldım. Meriti hakettin ama meritim yoktur. Gelince konuyu kaydettim vereceğim.
Pages:
Jump to: