Pages:
Author

Topic: Sunt bitcoinii bani adevarati? - page 2. (Read 120542 times)

newbie
Activity: 210
Merit: 0
January 06, 2018, 12:31:30 PM
Pentru cei interesati, se pot face BTC fara mare efort folosind https://freebitco.in/?r=10059008
Cati poti face maximum intr-o zi dupa propria experianta?
jr. member
Activity: 52
Merit: 1
December 24, 2017, 09:36:01 AM
Salutare tuturor. Sunt nou pe aici. Din cate am auzit, bitcoinul ar fi bani adevarati. Sper sa fie asa si sa castig si eu ceva
newbie
Activity: 2
December 03, 2017, 10:09:14 AM
Pentru cei interesati, se pot face BTC fara mare efort folosind https://freebitco.in/?r=10059008
newbie
Activity: 9
December 03, 2017, 04:19:57 AM
newbie
Activity: 4
November 30, 2017, 11:32:49 AM
Viitorul mai indepartat poate, cel putin 15 ani. Dar ce ne facem cu suma finita a acestor criptocurencies?
member
Activity: 742
Merit: 21
Be the reason someone smiles today
November 28, 2017, 11:50:48 AM
Cash = past.
Bitcoin = future.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
November 10, 2017, 01:25:37 PM
Ma alatur cu opinia ca Bitcoin nu va fi niciodata ban fizic, desigur ca e finit. Vorbim despre o moneda virtuala
full member
Activity: 693
Merit: 120
November 09, 2017, 09:26:29 AM
salut, da, bitcoin sunt bani adevarati, dar poti castiga sau poti pierde. un fel de pacanele Smiley))

La cum crește nu cred ca exista pierdere  Cheesy Grin
Dupa parerea mea la un moment dat o sa si pierdem, dar doar pe termen scurt Cheesy
member
Activity: 129
Merit: 10
November 06, 2017, 03:12:28 AM
salut, da, bitcoin sunt bani adevarati, dar poti castiga sau poti pierde. un fel de pacanele Smiley))

La cum crește nu cred ca exista pierdere  Cheesy Grin
full member
Activity: 322
Merit: 100
November 02, 2017, 03:34:57 PM
legendary
November 01, 2017, 01:54:15 PM
Salutare
Bitcoin este prima moneda online care permite schimbul intre persoane fara “un intermediar”. Asta inseamna ca utilizatorii acestui sistem pot face plati cu Bitcoins fara a trece printr-un procesor de plati cum ar fi o banca, oricand si oricum.

Adica sub istoria care ai scriso mai sus mai pot adauga urmatoarea....

Bitcoin-ul (sau BTC) este o moneda digitala care s-a dezvotlat in anul 2009.

member
October 31, 2017, 04:24:48 AM
Salut! As dori sa investesc si eu intr-o cryptomoneda .. Vreo idee? O moneda care are potential si ar putea aduce un profit cat de cat considerabil unui portofel nu foarte gros?

Poti incerca cu ETH, inca are un pret accesibil.

Da poți încerca, plus că o să crească și ETH. Cel puțin până la sfârșitul anului sigur va ajunge la o valoare decentă  Grin
legendary
October 30, 2017, 02:23:03 PM
Salutare,

Daca e sa aflam care este pretul tutor banilor de pe globul pamantesc, poate ca şi dam de capat dar nici decum nu putem gestiona cu ei aşa cum valoare scade şi creşte, sau poate chiar dispare.

De aceia sunt sigura ca avem nevoie de Bitcoin odata ce nimeni nu are controlul asupra lui, ba mai mult ca atat cu cat mai popular devine cu atat mai mult va creşte fapt care este bine venit pentru noi Smiley
newbie
Activity: 57
October 16, 2017, 09:19:36 AM
Salut! As dori sa investesc si eu intr-o cryptomoneda .. Vreo idee? O moneda care are potential si ar putea aduce un profit cat de cat considerabil unui portofel nu foarte gros?

Poti incerca cu ETH, inca are un pret accesibil.
member
October 16, 2017, 02:27:38 AM

Dacă era Bitcoinul mai ieftin, poate aveai o șansă  Grin Mai urmărește valoare lui și poate prinzi momentul  Tongue
Dumnezeu cu mila, la cum creste Bitcoinul, slabe sanse sa apuc macar 2 Smiley)))))

Cheesy ai si tu dreptate, dar cine stie poate prindem  Shocked
newbie
Activity: 56
October 13, 2017, 02:36:18 AM

Dacă era Bitcoinul mai ieftin, poate aveai o șansă  Grin Mai urmărește valoare lui și poate prinzi momentul  Tongue
Dumnezeu cu mila, la cum creste Bitcoinul, slabe sanse sa apuc macar 2 Smiley)))))
member
October 13, 2017, 02:35:10 AM

newbie
Activity: 56
October 12, 2017, 02:58:21 AM
newbie
Activity: 21
September 13, 2017, 10:37:31 PM
Banii pe care ii folosim (EUR ,USD ,etc) sunt multiplicați in mod voit de anumite state cu premiza ca: fiecare ban introdus in circulație in timp de un an aduce alți doi bani,si mai ciudat este ca nu poți verifica tu ca om de rind.Dupa un anumit timp aceste seri multiplicate sun anulate.
Rezultatul: acești bani nu au valoare pt ca nu au o acoperire reala.sunt de fapt seri de numere puse pe hârti multiplicabile neverificati de un sistem.Moneda virtuală este tot un set de numere înseriate si care pote fi pusă pe hârtie ,nu poate fi multiplicata pt ca un computer (nu pune botu la vrăjeli )
Iar in privința controlului,nu va faceți iluzii,totul se poate controla deocamdată este la început de drum si toleranta este un pic mai mare.
full member
Activity: 251
Merit: 100
https://blog.gohelpfund.com
September 13, 2017, 06:28:54 AM
Nu exista nimeni care sa controleze Bitcoin asa cum nu exista nimeni care poate crea metale pretioase din nimic, iar impreuna cu faptul ca Bitcoin este imposibil de falsificat sau duplicat multumita unor functii matematice complexe ce fac fiecare Bitcoin unic, este o valuta digitala excelenta. Bitcoin reprezinta bani reali excelenti!

Daca exista interes, se poate 'controla' bitcoin, dar cum lumea din ziua de astazi este interesata d.p.d.v economic, nu prevad sa fie rau-famat acest interes, ci mai degraba prevad o reglementare prin lege la nivelul tarilor.

Hartia si metalele ieftine ar putea avea nevoie de legi in spatele lor pentru a putea fi folosite ca bani, dar nu si Bitcoin care reprezinta bani adevarati prin definitie.
Va fi reglementat prin lege la un moment dat, fie ca ne dorim sau nu acest lucru.
Pages:
Jump to: