Noapte buna, este 12:04am aici. Sper sa avem ceva stiri bune Maine, trebuie sa iese ceva zvonuri despre Bitcoin ETF in orice zi acuma.
Ciao!
Yeah, sunt pe West Coast. Am crescut in California dar ma-m nascut in Romania si am plecat la 9 Ani. As vrea sa vin la iarna acia. I'm place Asa de mult in Romania. Alta viata. Dar si aicia este fain dar aici nu se vizita oameni si nu este distractie ca acolo.
Nu cred. Educatia aici este foarte buna dar Americani chiar habar nu au ce se intampla so nu cred ca Tara asta ma invatat cine stie ce. Cred ca este Mai mult faptul ca eu cercetez rapunsuri care nu se gasesc in media sau in scoala.
Ajuta mult sa sti engleza ca cam tot ce este important este scris in engleza. Si ajuta sa ai Mai multe facultati dar asta nu te face destept.
Si ce zic eu este bazat pe istorie si fapte dar nu este necesar Adevárat: eu trebuie sa presupun unele lucruri si adaug fapte so atunci ajung la o concluzie. Ramane de vazut daca sunt correct.
Dar din experienta mea sunt correct destul de des. Cu ETF sunt cam 100% sigur dar totusi as putea sa fiu gresit. Cu alte tari sa mearga pe Bitcoin sau alt crypto coin, asta este Mai greu de zis cu siguranta dar ma simt 80% sigur ca o sa se intample in 12-24 luni.