Pages:
Author

Topic: Türk Malı Crycash Coin (Crysis oyun yapımcılarından) - page 10. (Read 17446 times)

full member
Activity: 644
Merit: 100
türklerden bu işi kotaracak bir proje çıkacağını düşünmüyorum açıkçası.

hele hele oyun sektöründen çıkıp da byle bir projeye gireceklerken, hiç girmeseler çok daha iyi olur.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
Çıkardıkları bütün oyunları oynamıştım. Sitesini incelediğimizde partner kısmında pek bişey göremedim kendilerinden başka. Eğer tüm sektöre hitap etmek istiyolarsa daha fazla partner bulmaları lazım kendilerine.
full member
Activity: 406
Merit: 100
Çok yüksek özellik istiyordu crysis oyunu öyle hatırlıyorum, ondan oynayamamıştım ama güzeldi, sonrasında naptılar ettiler bilmiyorum. Bakalım bu piyasada da iş yapabilcekler mi.
full member
Activity: 630
Merit: 104
trabzonlu gençlerr güzel işler çıkarıyor bi ara başbakanımız gerekli destek verilecek demişti ama sonra birden medya kesildi gitti. finansmanı sağlayın çalışsın arkadaş 1mılyar dolar bile olamadık oyun sektöründe
full member
Activity: 350
Merit: 106
Bende ps3te türkçe olarak oynamıştım ama sonradan ciddi sıkıntılar yaşadı crytek firması şu an ne durumda takip etmiyorum uzun zamandır.Blockchain her sektöre giriyor yavaş yavaş.tam olark ne işe yarayacağını anlamadım crycashin ama
member
Activity: 406
Merit: 10
Ethereum madencilerinin çoğu getirisi az diye alternatif coinlere yöneldiler. Oyunlar ethereum alt yapısını kullanacaksa sıkıntılar büyüyerek devam eder.
member
Activity: 238
Merit: 30
aynen bende oynardım cyrisi türkçe yama ile Smiley) coini de dejşet olacakmı bakalım
member
Activity: 560
Merit: 12
Crysis harika bir oyundu hatta zamanında birçok yabancı oyundan bile iyiydi. Bence diğer oyun projelerini de tıpkı oyunlar gibi geçebilirler. Takip etmek lazım
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Şuana kadar gördüğüm en ciddi turk coin projesi. 2 dk sadece anasayfaya baktım. Detaylı arastırmak gerekli, umarım başarılı olurlar
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Crysis oyununu oynamıştım baya da sarıyordu bakalım bu taraflarda da o şekilde başarılı sağlayabilecekler mi, umarım başarılı olunur.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Güzel haberler geliyor desene Smiley Daha eth kabul edecek bir çok oyun göreceğiz.

ETH kabul edecek oyunlar çoğaldıkça ağda sıkışmalar da çoğalacak. Bunun için bir önlem alınmazsa Ethereum fiyatında daha çok dalgalanma göreceğiz gibi.
Madenci gücünün artması buna bir nebze çözüm sunar ama o da olmuyor. Olsa da artış yetmiyor. Bir dizi yeni önlem ve güncelleme gerekli oldu artık.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Güzel haberler geliyor desene Smiley Daha eth kabul edecek bir çok oyun göreceğiz.
sr. member
Activity: 476
Keşke siteye de Türkçe dil desteği verselerdi iyi olurdu. Yabancı dili olmayan ben gibiler biraz olsun okurdu.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
iyi kötü Türkler bir şeyler yapınca seviniyorum, umarım başarılı olurlar. Oyun ödeme sistemi ise güçlü rakipleri var.
member
Activity: 448
Merit: 10
Yapımcıları türk ama türkçe çevirisi olmaması kötü tam olarak niçin çıkarıyolar bu tokene veya coini heralde oyunlarında kullandırıcaklar.
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
Crysis çok iyi oyundu zamanının. Oyun full türkçe yapmışlardı . Keske siteyede türkçe destek verselerdi .
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Baylar zamanında oynayan arkadaslar bilirler Crysis warface gibi oyunların yapımcısı olan crytek ETH tabanlı coin cıkariyorlar. https://crycash.io/ sitesinden daha cok bilgi edinebilirsiniz. Sabahın 4ü oldu cok fazla bilgi veremeyecegim. Adamlar websitesinde gereken herseyi yazmıslar zaten bende pcgamer den görüp geldim.

https://twitter.com/pcgamer/status/939051936283807744
Pages:
Jump to: