Pages:
Author

Topic: Türk Malı Crycash Coin (Crysis oyun yapımcılarından) - page 7. (Read 17446 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 1
ben girdim icoya bakalım nolacak...  Roll Eyes
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Crytek sanıldığı gibi kötüye giden bir firma değildi. Ayrıca kurucusu türk olsada whitepage e bakarsanız takım yabancılardan oluşuyor ve içieriği ileriye dönük bence vaad veriyor. ben bir miktar gireceğim gibi
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
bunu duyma sevindirici. desenize ilk defa türkiyeden gerçekten kurumsal bir koin projesi çıkacak. dayanağı oyun olsa da en azından yatırım yapmaya uygun kurumsallıkta.
full member
Activity: 182
eHarvestHub
Valla ne yalan söyliyim Crytek'den beklenmedik bir hamle. Ben şahsen onlardan tamamen umudu kesmiştim artık. Bu şekilde kendilerine bir çözüm yolu arayışına girmişler. Umarım başarılı olurlar. Bounty kampanyaları yok sanırım. Olsa seve seve girerdim...
member
Activity: 574
Merit: 14
Crysis oynaması harika bir oyun. Türk 3 yazılımcı kardeşin projesi fakat bir, iki sene önce iflas gibi bir şeyler duymuştum. Kripto parasının tutmasını, önünün açık olmasını gerçekten isterim. Bu sayede oyun endüstrisinde belki daha güçlü olarak gelebilir.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Muhtemelen tutar bu coin keza arkasında gelişmiş bir firma var. Ama büyük karlar ummuyorum.
Alımlık değil bence. Bir de fiyatı ether bazında çok pahalıymış artışa imkan sağlamıyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Normalde 1 ETH = 1000 Crycash denmiş bence cok pahalı ama şöyle bir durum var ico bitince satılan degerin %40 üzerinde Coin piyasaya cıkacak bence olumlu bir haber ve değerlenip iş yapabilir diye dusunuyorum. Yatırım yapip yapmamaya henuz karar vermedim.
member
Activity: 252
Merit: 10
böyle güzel şeylerin olması çok iyi umarım onlar için aldıkları karar da güzel olur .  her şirketin yavaş yavaş geçeceğine inanıyorum.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Crytek ile ilgili 2016 yılı sonlarında batıyor şeklinde haberler çıkmıştı en son. Pek bulaşılacak bir proje gibi gelmedi bana. Altcoin olarak pek birşey vaat etmiyor. Zaten sağlam tanıtım ve reklamı da yapılmadı. Çok başarılı olacaklarını zannetmiyorum.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Takipteyiz bakalım. Son dakika bir gol yapıp ico ya yatırım yapabilirim.
full member
Merit: 103
Crysis çok kaliteli bir fps oyunuydu böylesine güzel bir iş yapanların başarısız olacağını düşünmüyorum büyük işler yapabilirler gibi çünkü özgeçmişi başaralı bir oyun firması. Diğer coinlere yaptığım yatırımdan fırsat bulursam bu coinede yatırım yapmayı düşünebilirim
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Unutmuşum bunu upladığınız iyi olmuş. Son güne kadar bekleyeceğim hala bu rakamlarda olursa bi miktar yatırıcam. Alarmı da kurayım en iyisi yine unutursam üzülürüm.
full member
Merit: 109
CryCash ICO'sunun bitmesine son 10 gün kaldı. 1846034 token satılmış.

Yalnız ingilizce forumda da bir ilgisizlik var bu token'e. Zannediyorum ekip doğru düzgün şeffaf olarak tanıtamadı bu tokeni. Borsalara girecek mi? total supply nedir?

Yanlış anlamadıysam, satılan tokenler, total supply'ın yüzde 60'ını oluşturacak. Eğer öyle olacaksa total supply oldukça az olacaktır. Bu tarafı cezbedici geliyor.

https://crycash.io/

Forumda yatırım yapan arkadaşlar var mı? merak ediyorum doğrusu.
member
Activity: 294
Crysis gerçekten güzel bir oyundu, döneminin ilerisinde olan, döneme adeta yön veren bir oyundu. Bu yüzden bu koin Crysis in reklamıyla büyük yerlere gelebilir. sırf reklamı yeter.
newbie
Activity: 28
Merit: 1
Bu habere sevindim. İyi yerlere gelebilecek bir coin'e benziyor. Biraz araştırdıktan sonra mantıklı gelirse bir miktar yatırım yapmayı düşünüyorum.
jr. member
Merit: 5
Büyük ihtimal son zamanlarda üstüne düştükleri ve popülaritesi artmakta olan Warface oyunu için ödeme sistemi olucak aynı zamanda sitede Warface oyununda görevleri yaparak da crycash kazanılacağından bahsediliyor. Açıkcası siteyi ve tanıtımı beğenmedim ama coin kazanmak için oyunu oynayabilirim fena oyun değil zaten Cheesy
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Bu işi pek mandallamamışlar anlaşılan. Ne bir kampanya yapmışlar ne bi tanıtım. Biz koin yapıyoruz isteyen gelsin demişler gibi olmuş sanki.
member
Activity: 113
facebook sayfasında scam paramı geri istiyorum tarzında bir sürü yorum var ilginç bir şekilde fırlayan bir projede olmamıs sebebını bılen varmı crytek ufak bir şirket degil yapmaya calıstıklarıda steam benzerı bırsey aslında
full member
Türk girişimi beni oldukça mutlu etti keşke sitelerine de Türkçe dil desteği koysalardı. Umarım crysiste ki kadar başarılı olurlar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
kendi sitelerindeki duruma göre daha yatırım 0 gözüküyor Sad
Pages:
Jump to: